5 participanți
Kara para ask 8
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°151
Re: Kara para ask 8
poate a mai fost...
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°153
Nou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Mesaj n°158
Bună dimineața. Foarte bine arată mam'mare .
- Mesaj n°160
GIULIA a scris:
Sărutul lui Engin pe părul Tubei , nu cred că a făcut parte din scenariu, a fost involuntar . Părerea mea; poate greșesc.
- Mesaj n°161
Kara para ask will start broadcasted in Indonesia at 5th of Octomber
DRAGOSTE ELIF: ENGIN AKYUREK, MEN CAST PRINCIPAL, ROLURILE PRINCIPALE OMER SI POLIȚIE BREWOK GANT
Drama Turcia Dragoste Elif Kara aka ASK este un nou va apărea în curând pe testul, dar datorită rolului său în Elif Iubirea, in care joaca Omer barbă polițist frumos, a fost incizat numele său la eveniment international de premii de teatru din Seul la 10 septembrie 2015 în urmă cu. Doi câștigat "Cel mai bun actor Premiul". Din cele 212 cererile depuse în arena Drama Seoul International Awards 2015, din 48 de țări, unul dintre cele șase finaliști la categoria "Cel mai bun Acktor", numele de actor Omer este unul dintre ele.
Da barba rece frumos aceasta * fata direct klepek-klepek;) *. Psssttt, băieți, ați citit DOI date de identitate? Actor turc Engin Akyurek numit aceasta, bărbați singuri născut în Ankara, Turcia, 10.12.1981 * scurt din nou, va ultah la 34, 2015. Doamnele vor fi cadou ngirimin ocupat cred <3 *. Film și de serie a jucat din 2004 a fost doar recent, dar mai ales a primit premii de la caracterul lui.
Kawans, știu deja povestea de "dragoste Elif" este ca monggo cum, citiți ascultat aceasta: Drama New turc Imediat Active, Dragoste Elif: Nu este un mister, acțiune șiromantism.
Oiya, proprietarul înălțimea de 1,87 m și o greutate de 82 kg, cu acest Zodiac Balanta are un frate mai mic și un iubitor de fotbal, echipa sa favorita "Besiktas". Deoarece tatăl ei statutul de guvernul de la Ankara și mama sa casnica, DOI petrecut copilăria, adolescența și colegiu din Ankara. În 2002, a absolvit Facultatea de Limbă, Istorie și Geografie, Universitatea din Ankara.
Engin Akyurek iniția pași în lumea divertismentului Turcia în 2004, la doi ani după terminarea studiilor sale, prin participarea la un concurs de televiziune "Turkiye'nin Yildizlari" (Steaua Turciei) si a castigat primul loc. Prin urmare, el sa alăturat ca un rol de sprijin în serialul de televiziune Yabanci Damat (2004-2007), produs de Taylan și Yagmur Taylan Durul. Caracter Kadir joacă Sadikoglu obține o mulțime de laudă din partea criticilor, ca urmare, un proiect de film a venit la el, Kader Zeki Demirkubuz lui (2006).
De bază acționează talentat, rolul Cevat în primul film pe care l-a câștigat două premii la evenimentul 39.Turki Premii Cinema și CASOD (Cagdas Sinema Oyunculari Dernegi) Premiile în 2006 ca "Cel mai promitator actor" alias Actor talentat.
- Mesaj n°162
ce o fi însemnând klepek-klepek ??? Are google niște traduceri de te ia durerea de cap !!!!
- Mesaj n°163
geta a scris:ce o fi însemnând klepek-klepek ??? Are google niște traduceri de te ia durerea de cap !!!!
Imi pare rau, dar nu stiu sa-ti traduc....
oct 04 ceremonie live pe Kanal D
http://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/
[size=39][size=30]Pantene televiziune si muzica stele ale Butterfly Premiilor de Aur, care în acest an va avea loc mondial 42. va străluci cu voturile vă va da.[/size][/size]
[size=39][size=30]
[/size][/size]
[/size][/size]
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°164
GIULIA a scris:geta a scris:ce o fi însemnând klepek-klepek ??? Are google niște traduceri de te ia durerea de cap !!!!
Imi pare rau, dar nu stiu sa-ti traduc....
oct 04 ceremonie live pe Kanal D O fi pe 4 octombrie si eu votez cat pot de mult dar aici ma tem de aranjamente. Ei doi merita premiile pentru cei mai buni actori, am vazut si concurenta , nu se compara! Sper ca Engin sa nu fie prezent acolo ca nu vreau sa fie umilit. Tuba probabil va pleca la cannes ca pe 5 sau pe 6 trebuie sa fie acolo. Dar daca iaua premiul tot copiii aia din med cezir sau Karaday sau Burcin, atunci mai bine sa nu fie acolo. Vad ca nu dau clasamentul pana in prezent .S-ar putea sa fie si o jurizarea plus voturile fanilor Oricum de vreo doi ani se merge numai pe aranjamente
http://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/[size=39][size=30]Pantene televiziune si muzica stele ale Butterfly Premiilor de Aur, care în acest an va avea loc mondial 42. va străluci cu voturile vă va da.[/size][/size][size=39][size=30]
[/size][/size]
- Mesaj n°165
La acest vot eu am scris adresa de email , numele , orașul și țara și primesc aproape in fiecare zi un email în care mi se spune să votez mai departe , adică la intrebările nr 14 , nr 15, nr 16....Mă potîntoarce inapoi la prima întrebare și să reiau votarea , dacă vreau să schimb ceva. Dar nu pot trece de ex la intrebarea 17 dacă nu se votează pentru acea intrebare in ziua respectivă.
- Mesaj n°167
- Mesaj n°168