+2
GIULIA
geta
6 participanți
Kara para ask
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°801
Re: Kara para ask
camera ascunsa
- Mesaj n°802
de la universale :
Sfaturi de capitolul 17 dragostea de bani MURDARI: "fi fel de frumos ca un trandafir; dar pinteni nu fi destul de crud pentru... Deci, cineva spune-mi că o menţiune; Păstraţi sau ucide bigadam82 "Amir Ali (ELİF), Hussein Hussein este de a lua eveniment în conformitate cu. Pelin Arda și Omar începe să lucreze cu ele pentru a organiza, dar o minciuna, desigur.
Elif, ia oprit la spital faptul.
Absinthe, cu dertleşir, în timp ce mihai ioan vorbeşte despre fete în. După ce a vorbit cu eforturile de Arda pelin...
DAVID: Nu alerga Pelo Escape! Trebuie sa recunosc! M-ai iubit... Atunci când nu au de lucru au mutat departe... Dar noi nu au fost niciodată afară Pelo... O minciună?
Odom, Tabitha pe ward continuă să urmăriţi prietenul tău.
Acţiunile de matusa elvan nu se opresc aici. Elif pe apeluri pentru o sărbătoare. Ghici ce este.
Textul de la Lotus a primit o surpriză pentru tine. care este nu este o surpriză, dar... Ce ar fi?
Text: O viata mi draga mea
LOTUS: nu te ierte din nou.
Deci, vedeţi această secţiune pentru a răscumpăra ei înşişi şi uita-te la eforturile de iubitorii. Ei bine, textul meu, mea Ahmed, Omer este succes mi spui? Cred că cei doi au o înfrângere victorios.
PAUL: dar vă spun iert pe fratele ei să Bouchard. Sau am de gând să întârziem. Viata mi-a dat o şansă de a fi fericit, poate că în ultimul timp. Imi place acest o căptuşeală de argint să vă pierdeţi... Neko kaybetmiy te...
Sfaturi de capitolul 17 dragostea de bani MURDARI: "fi fel de frumos ca un trandafir; dar pinteni nu fi destul de crud pentru... Deci, cineva spune-mi că o menţiune; Păstraţi sau ucide bigadam82 "Amir Ali (ELİF), Hussein Hussein este de a lua eveniment în conformitate cu. Pelin Arda și Omar începe să lucreze cu ele pentru a organiza, dar o minciuna, desigur.
Elif, ia oprit la spital faptul.
Absinthe, cu dertleşir, în timp ce mihai ioan vorbeşte despre fete în. După ce a vorbit cu eforturile de Arda pelin...
DAVID: Nu alerga Pelo Escape! Trebuie sa recunosc! M-ai iubit... Atunci când nu au de lucru au mutat departe... Dar noi nu au fost niciodată afară Pelo... O minciună?
Odom, Tabitha pe ward continuă să urmăriţi prietenul tău.
Acţiunile de matusa elvan nu se opresc aici. Elif pe apeluri pentru o sărbătoare. Ghici ce este.
Textul de la Lotus a primit o surpriză pentru tine. care este nu este o surpriză, dar... Ce ar fi?
Text: O viata mi draga mea
LOTUS: nu te ierte din nou.
Deci, vedeţi această secţiune pentru a răscumpăra ei înşişi şi uita-te la eforturile de iubitorii. Ei bine, textul meu, mea Ahmed, Omer este succes mi spui? Cred că cei doi au o înfrângere victorios.
PAUL: dar vă spun iert pe fratele ei să Bouchard. Sau am de gând să întârziem. Viata mi-a dat o şansă de a fi fericit, poate că în ultimul timp. Imi place acest o căptuşeală de argint să vă pierdeţi... Neko kaybetmiy te...
- Mesaj n°803
fragmentul 2 ep 17
Ultima editare efectuata de catre geta in Lun Sept 22, 2014 10:26 pm, editata de 1 ori
- Mesaj n°804
fragmentul 3
- Mesaj n°805
- Mesaj n°806
- Mesaj n°807
- Mesaj n°808
de la universale . Traduceti cu google.
https://www.facebook.com/notes/engin-akyurek-universal-fans-club/kara-para-a%C5%9Fk-17b%C3%B6l%C3%BCm-t%C3%BCyolarbisena/842803342406861
"Fii frumos ca un trandafir; dar nu fi crud ca ghimpe ei ... Spune cuvinte care fie nu fac unul viu sau ucide unul, dar nu lasă un rănit. "(ELIF)
Când șef Ali avertizează Huseyin, Huseyin are ceva în mână. Organizarea Pelin, Arda, și Omer, el începe să lucreze cu ei. Elif are Asli din spital.
În timp ce Pelin are o discuție de la inimă la inimă cu Elif, Omer și Arda vorbește despre ele. Și după ce că Arda încearcă să vorbească cu Pelin.
ARDA: Nu fugi Pelo, nu fugi! Recunoaste! M-ai iubit, de asemenea. Nu era momentul potrivit. Reassignments noastre ne-a despărțit. Dar am fost niciodată separați Pelo. Nu este adevărat?
Omer continuă să urmărească celulă-mate Taner lui.
Mama Elvan continua cu planurile ei de acțiune și ea cere Elif pentru o sărbătoare. Poti ghici ce este?
Metin are o surpriză foarte interesant pentru Nilufer. Ce poate fi?
METİN: Eu te astept de-o viata, dragostea mea.
Nilufer: Nu te-am iertat, dar.
Vom urmări modul în care aceste iubitorii de a încerca să facă în sus. Vom vedea cine va fi de succes; există doi câștigători și un ratat.
ÖMER: Dar, voi spune Elif că i-am iertat, frate. Altfel, va fi prea târziu. Poate că, această viață mi-a dat o șansă mai mult pentru a fi fericit. Și eu nu va pierde aceasta iubire. Nu voi pierde Elif.
https://www.facebook.com/notes/engin-akyurek-universal-fans-club/kara-para-a%C5%9Fk-17b%C3%B6l%C3%BCm-t%C3%BCyolarbisena/842803342406861
"Fii frumos ca un trandafir; dar nu fi crud ca ghimpe ei ... Spune cuvinte care fie nu fac unul viu sau ucide unul, dar nu lasă un rănit. "(ELIF)
Când șef Ali avertizează Huseyin, Huseyin are ceva în mână. Organizarea Pelin, Arda, și Omer, el începe să lucreze cu ei. Elif are Asli din spital.
În timp ce Pelin are o discuție de la inimă la inimă cu Elif, Omer și Arda vorbește despre ele. Și după ce că Arda încearcă să vorbească cu Pelin.
ARDA: Nu fugi Pelo, nu fugi! Recunoaste! M-ai iubit, de asemenea. Nu era momentul potrivit. Reassignments noastre ne-a despărțit. Dar am fost niciodată separați Pelo. Nu este adevărat?
Omer continuă să urmărească celulă-mate Taner lui.
Mama Elvan continua cu planurile ei de acțiune și ea cere Elif pentru o sărbătoare. Poti ghici ce este?
Metin are o surpriză foarte interesant pentru Nilufer. Ce poate fi?
METİN: Eu te astept de-o viata, dragostea mea.
Nilufer: Nu te-am iertat, dar.
Vom urmări modul în care aceste iubitorii de a încerca să facă în sus. Vom vedea cine va fi de succes; există doi câștigători și un ratat.
ÖMER: Dar, voi spune Elif că i-am iertat, frate. Altfel, va fi prea târziu. Poate că, această viață mi-a dat o șansă mai mult pentru a fi fericit. Și eu nu va pierde aceasta iubire. Nu voi pierde Elif.
- Mesaj n°809
- Mesaj n°810
Sper ca serialul asta sa nu se termine cu " pupat toti Piata Endependentii " , adica Metin sa se insoare cu Nilufer si Elif sa-i ierte lui Metin toate nenorocirile , ca-i impusc pe scenaristi!!! De acum incolo presupun ca Metin o sa cam fie mâţă blândă , ca să-l ierte Nilufer si sa intre in familia asta bogata , dar sper ca Elif sa-i dea una-n bot lui Pasarila ca prea e obraznic si sa nu-l ierte.
- Mesaj n°811
reclama in Kuweit
- Mesaj n°812
de la Maria :
"cea mai frumoasa declaratie de dragoste:
ce reprezinta tuba pentru tine?explica intrun singur cuvant
onur:viata!!!sotia mea,iubirea mea,o mama minunata si o artista extraordinara...
o viata completa...culoarea vietii mele...pot sa stau de vorba cu ea despre grijile mele....m/am indragostit de cea mai frumoasa din lume..."
"cea mai frumoasa declaratie de dragoste:
ce reprezinta tuba pentru tine?explica intrun singur cuvant
onur:viata!!!sotia mea,iubirea mea,o mama minunata si o artista extraordinara...
o viata completa...culoarea vietii mele...pot sa stau de vorba cu ea despre grijile mele....m/am indragostit de cea mai frumoasa din lume..."
- Mesaj n°815
Bine ai venit ...GIULIA a scris:Salut!
- Mesaj n°816
de la pakistaneze...
"#episode17 tips--
“Be beautiful as a rose; but don’t be cruel as its
thorn… Say words which either do make one live
or kill one but never leave one hurt.” (ELIF)
When Chief Ali warns Huseyin, Huseyin takes thing
in hand. Organizing Pelin, Arda, and Omer, he starts
working with them. Elif takes Asli out of the
hospital.
While Pelin has a heart-to-heart talk with Elif, Omer
and Arda talks about them. And after that Arda tries
to talk to Pelin.
ARDA : Don’t run away Pelo, don’t run away!
Admit it! You loved me, too. It was not the right
time. Our reassignments separated us. But
we’ve been never separated Pelo. Isn’t this true?
Omer continues to follow Taner’s cell-mate.
Mother Elvan continues with her action plans and
she calls Elif for a celebration. Can you guess what it
is?
Metin has a very interesting surprise for Nilufer.
What can it be?
METİN: I’ll wait for you for a lifetime, my love.
NİLÜFER : I haven’t forgiven you, yet.
We will watch how these lovers try to make up. We’ll
see who will be successful; there are two winners
and one loser.
ÖMER : But, I’ll tell Elif that I forgave her, bro.
Otherwise, it will be too late. Maybe, this life
gave me one more chance to be happy. And I will
not waste this love. I won’t lose Elif.
"#episode17 tips--
“Be beautiful as a rose; but don’t be cruel as its
thorn… Say words which either do make one live
or kill one but never leave one hurt.” (ELIF)
When Chief Ali warns Huseyin, Huseyin takes thing
in hand. Organizing Pelin, Arda, and Omer, he starts
working with them. Elif takes Asli out of the
hospital.
While Pelin has a heart-to-heart talk with Elif, Omer
and Arda talks about them. And after that Arda tries
to talk to Pelin.
ARDA : Don’t run away Pelo, don’t run away!
Admit it! You loved me, too. It was not the right
time. Our reassignments separated us. But
we’ve been never separated Pelo. Isn’t this true?
Omer continues to follow Taner’s cell-mate.
Mother Elvan continues with her action plans and
she calls Elif for a celebration. Can you guess what it
is?
Metin has a very interesting surprise for Nilufer.
What can it be?
METİN: I’ll wait for you for a lifetime, my love.
NİLÜFER : I haven’t forgiven you, yet.
We will watch how these lovers try to make up. We’ll
see who will be successful; there are two winners
and one loser.
ÖMER : But, I’ll tell Elif that I forgave her, bro.
Otherwise, it will be too late. Maybe, this life
gave me one more chance to be happy. And I will
not waste this love. I won’t lose Elif.
- Mesaj n°817
Engin este plin de tandrete ......
- Mesaj n°818
- Mesaj n°819
- Mesaj n°820
"elif:de ce m/ai chemat omer?
omer:d/ra....indiferent de ce ai...oricine ai fi....te iubesc cu greselile tale,cu minciunile tale,cu tot ce/i al tau"
omer:d/ra....indiferent de ce ai...oricine ai fi....te iubesc cu greselile tale,cu minciunile tale,cu tot ce/i al tau"
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°821
dojin7777 a scris:Toata garnizoana e plecata in permisie!...Inclusiv GORNISTUL!Fara nici un "ta-ta-ta" si fara vesti de la COMISARUL OMER,adorm pe mine!
- Mesaj n°822
geta a scris:Engin este plin de tandrete ......
Sa speram ca le-a mai venit mintea la cap scenaristelor...
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°823
Buna seara am revenit cu bine de la Istambul unde am fost pentru prima oara! Am incercat in 4 zile sa vad cat mai mult dar pentru cine a fost ,se stie ca iti trebuie ani sa il vezi si sa il cunosti! Eu ma declar totusi multumita de cate am vazut si perceput: Locuri fascinate si incarcate de istorie, imagini de vis , si oameni amabili .DA SE PARE CA SUNT CU MULT INAINTEA NOASTRA Din pacate!
- Mesaj n°824
auroracosma a scris: Buna seara am revenit cu bine de la Istambul unde am fost pentru prima oara! Am incercat in 4 zile sa vad cat mai mult dar pentru cine a fost ,se stie ca iti trebuie ani sa il vezi si sa il cunosti! Eu ma declar totusi multumita de cate am vazut si perceput: Locuri fascinate si incarcate de istorie, imagini de vis , si oameni amabili .DA SE PARE CA SUNT CU MULT INAINTEA NOASTRA Din pacate!
Da , Istanbulul mi-a placut grozav de mult si m-as duce in fiecare an , ca sa vad tot daca s-ar putea . Dar ... nu se poate. Fara a fi influentata de cele cateva seriale turcesti care mi-au placut , sau de cei cativa actori pe care ii apreciez foarte mult ( putini la numar ) , Turcia cu istoria ei si toate obiectivele turistice , ma intereseaza teribil. Am vazut cate ceva , dar mai sunt foarte multe de vazut . Dar ... asta este.
- Mesaj n°825
geta a scris:
reclama in Kuweit
http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisi-arap-ulkelerini-kasip-kavuruyor_6_91708#.VCBukWKSySo
Black Series BANI IUBIRE ravagii țările arabe