+2
GIULIA
geta
6 participanți
Kara para ask
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°26
Kara para ask
Si mie mi-a trebuit vreun ceas sa ma lamuresc. Dar raspuns n-am primit inca in legatura cu cele 7 zile . De asemeni as vrea sa mai aduc niste emoticoane si nu stiu cum . Si sa schimb fontul , fara sa intru de fiecare data sa-l fixez. Vreau sa-l pun o data pentru totdeauna , pentru ca e cam mic. Dar cred ca numai adminul poate face asta.
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°27
Re: Kara para ask
geta a scris:Si mie mi-a trebuit vreun ceas sa ma lamuresc. Dar raspuns n-am primit inca in legatura cu cele 7 zile . De asemeni as vrea sa mai aduc niste emoticoane si nu stiu cum . Si sa schimb fontul , fara sa intru de fiecare data sa-l fixez. Vreau sa-l pun o data pentru totdeauna , pentru ca e cam mic. Dar cred ca numai adminul poate face asta.
Pai cred ca nu prea are cine sa-ti raspunda.. acest forum pare a fi fost abandonat nu la mult timp dupa ce a fost creat..( norocul nostru ca l-a descoperit dong )
- Mesaj n°28
indicii sez 2 :
The second season from Kara Para Ask will return to the screens with a lot of surprises will happen, the series will return after a break for 3 months & with a huge success for 12 weeks on screens, and from the important topics were discussed in forums is the relationship between Elif & Omer which will be scenes for them in Rome.
According to the information from the production team there will be shooting in Rome, Italy and there will be romantic scenes for the couple (Eif ve Omer) in addition to one of the symbols of Rome of falling in love, the meet point will be at “Fountain of love” in Rome to shoot romantic shots.
The character of Zerrin Denizer that was played by Nebahat Çehre, who is made a request to the production team to leave the series and her request, has been accepted by the team.
These developments of the death incident for Zerrin Denizer will leave Elif in a great pain for losing her father & after that losing her mother in a short period and for that reason she decides to go back to Rome and Omer will go to Rome too after Elif.
After the departure of Elif’s Mother the production company is searching for a famous actress to be included in the series as Elif’s Aunt, and the number of candidates is reduced to three, but the most actress who has a big opportunity to play the role is Selda Akkor who is a veteran actress, then come the other 2 names Sumru Yavrucuk & Hatice Aslan on the table.
The second season from Kara Para Ask will return to the screens with a lot of surprises will happen, the series will return after a break for 3 months & with a huge success for 12 weeks on screens, and from the important topics were discussed in forums is the relationship between Elif & Omer which will be scenes for them in Rome.
According to the information from the production team there will be shooting in Rome, Italy and there will be romantic scenes for the couple (Eif ve Omer) in addition to one of the symbols of Rome of falling in love, the meet point will be at “Fountain of love” in Rome to shoot romantic shots.
The character of Zerrin Denizer that was played by Nebahat Çehre, who is made a request to the production team to leave the series and her request, has been accepted by the team.
These developments of the death incident for Zerrin Denizer will leave Elif in a great pain for losing her father & after that losing her mother in a short period and for that reason she decides to go back to Rome and Omer will go to Rome too after Elif.
After the departure of Elif’s Mother the production company is searching for a famous actress to be included in the series as Elif’s Aunt, and the number of candidates is reduced to three, but the most actress who has a big opportunity to play the role is Selda Akkor who is a veteran actress, then come the other 2 names Sumru Yavrucuk & Hatice Aslan on the table.
dojin7777- Mesaje : 2221
- Mesaj n°29
traducere cu google:
Al doilea sezon de la Kara Para Cereți va reveni la ecranele cu o mulțime de surprize se va întâmpla, seria va reveni după o pauză de 3 luni si cu un mare succes de 12 săptămâni pe ecrane, și de importante subiecte au fost discutate în forumuri este relația dintre Elif & Omer, care va fi pentru ei scene din Roma.
Conform informațiilor de la echipa de productie vor fi de fotografiere în Roma, Italia și vor exista scene romantice pentru cuplu (FEI ve Omer), în plus față de unul dintre simbolurile Romei de care se încadrează în dragoste, punctul de întâlnire va fi la "Fântâna de dragoste" de la Roma pentru a trage fotografii romantice.
Caracterul de Zerrin Denizer, care a fost jucat de Nebahat Çehre, care se face o cerere pentru echipa de productie a părăsi seria și cererea ei, a fost acceptat de către echipa.
Aceste evoluții ale incidentului moarte pentru Zerrin Denizer va lăsa Elif într-o durere mare de a pierde tatăl ei și după ce că a pierdut mama ei într-o perioadă scurtă de timp și pentru acest motiv, ea decide să se întoarcă la Roma și Omer va merge la Roma prea după Elif .
După plecarea mamei lui Elif compania de producție este în căutarea pentru o actrita celebra pentru a fi incluse în seria ca mătușa lui Elif, iar numărul de candidați este redus la trei, dar cea mai actrita care are o ocazie mare de a juca rolul este Selda Akkor care este o actrita veteran, apoi vin alte 2 nume Sumru Yavrucuk & Hatice Aslan pe masă.
Al doilea sezon de la Kara Para Cereți va reveni la ecranele cu o mulțime de surprize se va întâmpla, seria va reveni după o pauză de 3 luni si cu un mare succes de 12 săptămâni pe ecrane, și de importante subiecte au fost discutate în forumuri este relația dintre Elif & Omer, care va fi pentru ei scene din Roma.
Conform informațiilor de la echipa de productie vor fi de fotografiere în Roma, Italia și vor exista scene romantice pentru cuplu (FEI ve Omer), în plus față de unul dintre simbolurile Romei de care se încadrează în dragoste, punctul de întâlnire va fi la "Fântâna de dragoste" de la Roma pentru a trage fotografii romantice.
Caracterul de Zerrin Denizer, care a fost jucat de Nebahat Çehre, care se face o cerere pentru echipa de productie a părăsi seria și cererea ei, a fost acceptat de către echipa.
Aceste evoluții ale incidentului moarte pentru Zerrin Denizer va lăsa Elif într-o durere mare de a pierde tatăl ei și după ce că a pierdut mama ei într-o perioadă scurtă de timp și pentru acest motiv, ea decide să se întoarcă la Roma și Omer va merge la Roma prea după Elif .
După plecarea mamei lui Elif compania de producție este în căutarea pentru o actrita celebra pentru a fi incluse în seria ca mătușa lui Elif, iar numărul de candidați este redus la trei, dar cea mai actrita care are o ocazie mare de a juca rolul este Selda Akkor care este o actrita veteran, apoi vin alte 2 nume Sumru Yavrucuk & Hatice Aslan pe masă.
- Mesaj n°30
astea sunt candidatele pt rolul de matusa:
- Mesaj n°31
Imi place ca Omer pleaca dupa ea la Roma. Cat despre matusa , putin imi pasa ce actrita va fi. Pe doua din ele le-am mai vazut . Nu conteaza pentru actiunea filmului.GIULIA a scris:astea sunt candidatele pt rolul de matusa:
[img][/img]
- Mesaj n°32
Vedeti, am postat dincolo primul clip al lui Askasone!
Elif & Omer - İkili Delilik
Aici nu ma lasa sa pun linkul, pt ca nu au trecut cele 7 zile..
Askasone se scuza pt calitatea imaginii:
There are a lot of logos and advertising
I do not have a clean record.
- Mesaj n°33
O matusa mai rasata sau una mai neaosa? [respectiv SELDA sau SUMRU]
- Mesaj n°34
Sincer, nu vad rostul aducerii de noi matusi sau alte rubedenii..Si universalele criticasera faptul ca nici personajele existente nu sunt suficient creionate..donia1529 a scris:O matusa mai rasata sau una mai neaosa? [respectiv SELDA sau SUMRU]
SoSo- Mesaje : 219
Data de înscriere : 02/08/2014
- Mesaj n°35
Buna ziua doamnele! Am sosit!
- Mesaj n°36
Bine ai sosit si aici!SoSo a scris:Buna ziua doamnele! Am sosit!
Dupa cateva zile de testare, va trebui sa decidem unde ramanem!
- Mesaj n°37
cum se filmeaza "scenele de amor "
- Mesaj n°38
cum se filmeaza "scenele de amor " Very Happy
SoSo- Mesaje : 219
Data de înscriere : 02/08/2014
- Mesaj n°41
Buna dimineata doamnelor! O duminica placuta! Se va inscrie si Daniela pe aceste forumuri? Dimineata pe forum.port.ro la topicul ASI a spus ca va apare din cand in cand!
- Mesaj n°42
SoSo a scris:Buna dimineata doamnelor! O duminica placuta! Se va inscrie si Daniela pe aceste forumuri? Dimineata pe forum.port.ro la topicul ASI a spus ca va apare din cand in cand!
Buna dimineata !
Intreab-o tu pe Daniela ce ganduri are..
Eu pe port nu mai postez, ca sa nu le mai dau ocazia "binevoitoarelor " sa ma "complimenteze"
- Mesaj n°43
Elif denizer #KPAepisode3
- Mesaj n°44
Kara para ask
Vrea sa-l radaaaaa!!! O mananc .. sa-l lase asa cu barba !!
[img][/img]
[img][/img]
- Mesaj n°45
Nuuu! -sa-l lase asa!
- Mesaj n°46
geta a scris:Vrea sa-l radaaaaa!!! O mananc .. sa-l lase asa cu barba !!
Prtobabil ca poza a fost facuta de fanele Fatmangul, care il prefera ras si pletos...