5 participanți
Kara para ask 7
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°276
Re: Kara para ask 7
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°277
EAUSAF a scris eu nu am vazut nimic la universale. Deci americancele,si cred ca sunt acolo vreo doua care nu o plac pe Tuba . Sunt subiective si cred ca il considera pe Engin ca si proprietatea lor sunt ceva in stilul fanelor Murat. Pana acum nu ne-am lovit acolo de asemenea persoane. Le-am si scris ca ma uimeste aceasta discriminare . Engin are foarte multe fan cluburi ca si Tuba de altfel, eu sunt in club la universale de la infiintare dar personajele care sunt mai agresive ,au aparut de curand.geta a scris:auroracosma a scris:D a am citit si eu ce au scris ! Este regretabil ca au luat asemenea decizie dar au gresit-o si unii dintre fani care au incercat sa promoveze in continuare ASi si pe Murat chiar pe pagina lui Engin. Cred ca asta e motivul . Acum ce sa zic? Nici pe pagina lui Tuba nu e promovat Engin ,ba chiar este mai mult Murat! Nu e nici o suparare , Engin ca si Tuba nu au nevoie de reclama. Engin nu a fost ajutat de Tuba sa faca un rol bun el face din orice un rol bun Daca au fost alesi sa joace impreuna , inseamna ca sunt cel putin la acelasi nivel de talent. Engin este ca si Tuba foarte iubit si admirat in lumea intreaga si asta inca de la BBO,unde a facut un rol legendar. Ca si in Bi cukuc melesisi ca si in fatmagul , unde meritul este al lui si numai al lui.El nu s-a ridicat pe spinarea actritelor cu care a jucat ci numai prin talentul si caracterul sau minunat. Tuba l-a inteles si l-a apreciat foarte mult si sper sa mai joace impreuna. Nu cred ca merita sa te superi pe cineva care a scris in numele fan clubului probabil s-au infuriat ca cineva a incercat sa posteze din ASI . Dar vad ca poze cu Tuba si Engin si echipa sunt postate in continuare. Eu voi urmari cu placere toate proiecte le lor comune sau nu!Pentru ca ei doi sunt chiar mari actori!geta a scris:Pe site-ul ” Engin Akurek USA fans ” , administratorul a interzis orice fel de discuție despre Tuba. S-a terminat KPA , Tuba și-a făcut datoria , în sensul că l-a ajutat pe Engin să facă un rol frumos , așa că , acum , i se dă un picior în dos . Ca întotdeauna de altfel , Tuba îi ajută pe toți să promoveze și apoi este aruncată la gunoi . Le-am spus ” adio” și am plecat .
Nu m-am supărat de loc , dar nu pot să spun că mi-a picat bine. Am remarcat numai ca Tuba este incă o dată marginalizată. Nu-i nimic , asta n-o împiedică să fie cea mai bună actriță și cea mai frumoasă din punctul nostru de vedere . Indiferent ce spun universalele acestea , noi îl iubim și il apreciem pe Engin pentru rolurile lui interpretate exceptional. Și nu este site-ul lor cel mai cel dintre toate . Dar fanele acestea se comportă exact ca muratele ( fanele lui Murat ) . Probabil pentru ca marea majoritate sunt femei. Aș fi curioasă ce discută despre Engin , dacă nu fac referire la nici un film , la nici un rol. Pentru că așa se înțelege din această interdicție . Cât despre promovarea pe site-ul lor al filmului Asi , cine le impiedică să șteargă aceste reclame. Eu de exemplu le șterg INTOTDEAUNA și nu sunt administrator , așa că administratorul site-ului ar trebui să șteargă orice promovare care o deranjează . Dar nu pot să nu remarc obrăznicia unora dintre participante la acel site. Oricum , pentru mine nu mai există. Nu există ele , dar Engin Akurek rămâne un actor minunat , cel mai grozav partener pe care l-a avut Tuba până acum. Reciproca este adevărată : Tuba este cea mai grozavă parteneră a lui Engin . Dar , in condițiile universalelor , aș prefera ca Tuba să nu mai joace cu Engin , chiar dacă pierdem noi .
Giulia a remarcat de la început comportamentul disprețuitor aproape al universalelor și n-a mai citit niciodată acel site. Eu insă , l-am citit și am mai și scris . Să-mi fie învățare de minte .
- Mesaj n°278
auroracosma a scris:
EAUSAF a scris eu nu am vazut nimic la universale. Deci americancele,si cred ca sunt acolo vreo doua care nu o plac pe Tuba . Sunt subiective si cred ca il considera pe Engin ca si proprietatea lor sunt ceva in stilul fanelor Murat. Pana acum nu ne-am lovit acolo de asemenea persoane. Le-am si scris ca ma uimeste aceasta discriminare . Engin are foarte multe fan cluburi ca si Tuba de altfel, eu sunt in club la universale de la infiintare dar personajele care sunt mai agresive ,au aparut de curand.
presupun ca ” Engin Akurek USA fans” si universalele sunt unul și același site. Dacă gresesc imi cer scuze. In sfârșit , nu conteaza, Engin și Tuba sunt feblețele noastre și aici nu ne împiedica nimeni să punem orice poze dorim noi.
- Mesaj n°279
Nu e acelasi lucru de loc. sunt total separate. ,eu am avut colaborari cu EAUSAF care pana au aparut niste tipe care nu o plac pe Tuba de cand cu Asi . Asta nu pot accepta si sa sti ca am protestat. Nu e normal sa nu posteze decat imagini cu Engin,acea individa moverik a transformat si a cipartit scenariul dupa antipatia ei fata de Tuba,Elif este vinovata ce prostie dar ce sa faci este riscul de a da si de specimene d astea pe FB. Eu nu stiu sa postez ca le-as trimite mereu. Universalele sa sti ca nu au scris nimic decat ca doresc comentarii decente fara a face atingere la viata privata a cuiva. Citi Piti e o fata desteapta si foarte educata si nu lasa pe nimeni sa o ia la vale.geta a scris:auroracosma a scris:
EAUSAF a scris eu nu am vazut nimic la universale. Deci americancele,si cred ca sunt acolo vreo doua care nu o plac pe Tuba . Sunt subiective si cred ca il considera pe Engin ca si proprietatea lor sunt ceva in stilul fanelor Murat. Pana acum nu ne-am lovit acolo de asemenea persoane. Le-am si scris ca ma uimeste aceasta discriminare . Engin are foarte multe fan cluburi ca si Tuba de altfel, eu sunt in club la universale de la infiintare dar personajele care sunt mai agresive ,au aparut de curand.presupun ca ” Engin Akurek USA fans” si universalele sunt unul și același site. Dacă gresesc imi cer scuze. In sfârșit , nu conteaza, Engin și Tuba sunt feblețele noastre și aici nu ne împiedica nimeni să punem orice poze dorim noi.
- Mesaj n°280
[quote="auroracosma"][quote="geta"]
auroracosma a scris:
Nu e acelasi lucru de loc. sunt total separate. ,eu am avut colaborari cu EAUSAF care pana au aparut niste tipe care nu o plac pe Tuba de cand cu Asi . Asta nu pot accepta si sa sti ca am protestat. Nu e normal sa nu posteze decat imagini cu Engin,acea individa moverik a transformat si a cipartit scenariul dupa antipatia ei fata de Tuba,Elif este vinovata ce prostie dar ce sa faci este riscul de a da si de specimene d astea pe FB. Eu nu stiu sa postez ca le-as trimite mereu. Universalele sa sti ca nu au scris nimic decat ca doresc comentarii decente fara a face atingere la viata privata a cuiva. Citi Piti e o fata desteapta si foarte educata si nu lasa pe nimeni sa o ia la vale.
Tocmai mă intrebam de ce ne interzice adminul acelui site , pentru ca știam ca Citi Piti dorea promovarea lui Engin. Oricum , am văzut ca au intrat mai multi fani ai lui Engin și ai Tubei și le-au spus adio , mai puțin direcți decât mine , dar tot adio. Printre ei și Zilkida Borovina , care a pus atât de multe poze frumoase. Asta este , e site-ul lor și nu putem să ne opunem. Fiecare face ce vrea în casa lui.
Mie îmi plac copiii aceștia de nu se poate !!
- Mesaj n°281
- Mesaj n°282
- Mesaj n°283
- Mesaj n°284
- Mesaj n°285
geta a scris:auroracosma a scris:geta a scris:auroracosma a scris:
Nu e acelasi lucru de loc. sunt total separate. ,eu am avut colaborari cu EAUSAF care pana au aparut niste tipe care nu o plac pe Tuba de cand cu Asi . Asta nu pot accepta si sa sti ca am protestat. Nu e normal sa nu posteze decat imagini cu Engin,acea individa moverik a transformat si a cipartit scenariul dupa antipatia ei fata de Tuba,Elif este vinovata ce prostie dar ce sa faci este riscul de a da si de specimene d astea pe FB. Eu nu stiu sa postez ca le-as trimite mereu. Universalele sa sti ca nu au scris nimic decat ca doresc comentarii decente fara a face atingere la viata privata a cuiva. Citi Piti e o fata desteapta si foarte educata si nu lasa pe nimeni sa o ia la vale.Tocmai mă intrebam de ce ne interzice adminul acelui site , pentru ca știam ca Citi Piti dorea promovarea lui Engin. Oricum , am văzut ca au intrat mai multi fani ai lui Engin și ai Tubei și le-au spus adio , mai puțin direcți decât mine , dar tot adio. Printre ei și Zilkida Borovina , care a pus atât de multe poze frumoase. Asta este , e site-ul lor și nu putem să ne opunem. Fiecare face ce vrea în casa lui.
Ele pierd in mod cert.Mie îmi plac copiii aceștia de nu se poate !!
- Mesaj n°286
auroracosma a scris:
Ele pierd in mod cert.
[/h2]
Una din spune ca suntem ”Engin haters” , probabil a vrut sa spuna ca-l urâm pe Engin. Parca hater inseamna dușman. E clar , e murată trasă la indigo .
- Mesaj n°287
- Mesaj n°288
- Mesaj n°289
- Mesaj n°290
geta a scris:auroracosma a scris:
Ele pierd in mod cert.
[/h2]Una din spune ca suntem ”Engin haters” , probabil a vrut sa spuna ca-l urâm pe Engin. Parca hater inseamna dușman. E clar , e murată trasă la indigo .
Asta-i regizorul un dragut si el! Pai de ce sa urasca frate un copil atat de bun si talentat? Ce vina are el ca Murat a cam calcat in strachini?
- Mesaj n°291
auroracosma a scris:
Asta-i regizorul un dragut si el! Pai de ce sa urasca frate un copil atat de bun si talentat? Ce vina are el ca Murat a cam calcat in strachini?
Cred ca se gandea ca noi , fanele Tubei( toate cele care au spus la revedere si au plecat de pe acel site ) , il uram pe Engin. Saraca ... e bolnava la cap. Il iubim foarte mult pe Engin si iubim cuplul acesta minunat de actori , Tuba si Engin.
- Mesaj n°292
un clip de azi
- Mesaj n°293
- Mesaj n°294
au imprumutat si gesturi...
- Mesaj n°295
Da si sper sa ia destule premii si ei si filmul.EAUSAF a venit cu o explicatie: A spus ca s-a referit la fanii care au batut apropouri despre o asa zisa relatie intre ei doi ,. Sub imaginile cu ei doi si imi aduc aminte ca a fost o tipa care insinua mizeria asta si chiar am pus-o la punct atunci. EAUSAF a zis ca se pot posta poze cu ei doi si ca actori si ca prieteni dar fara comentarii care ating viata privata .Mi se pare foarte corect.cu aceasta explicatie vor sa ii apere si reputatia Tubei. Ce sa ma zic ? Nu ma mira de loc asemenea comentarii pentru ca este inevitabil . Mitocani sunt pe toate paginile eu nici nu -i consider fani adevarati probabil au mintea pervertita .geta a scris:au imprumutat si gesturi...
- Mesaj n°296
auroracosma a scris:
Da si sper sa ia destule premii si ei si filmul.EAUSAF a venit cu o explicatie: A spus ca s-a referit la fanii care au batut apropouri despre o asa zisa relatie intre ei doi ,. Sub imaginile cu ei doi si imi aduc aminte ca a fost o tipa care insinua mizeria asta si chiar am pus-o la punct atunci. EAUSAF a zis ca se pot posta poze cu ei doi si ca actori si ca prieteni dar fara comentarii care ating viata privata .Mi se pare foarte corect.cu aceasta explicatie vor sa ii apere si reputatia Tubei. Ce sa ma zic ? Nu ma mira de loc asemenea comentarii pentru ca este inevitabil . Mitocani sunt pe toate paginile eu nici nu -i consider fani adevarati probabil au mintea pervertita .
Sunt convinsa ca vor lua foarte multe premii . Le merita din plin. Adminul de la EAUSAF sa fie sanatoase. Acum a dat-o cotită când a vazut ca-i pleaca foarte multe din cele care postau comentarii si poze. Nici o clipa nu s-a gândit la protecția Tubei , o doare-n cot . A crezut ca toată lumea se uita la KPA numai și numai pentru Engin . A greșit, dar asta e problema ei. Cât despre dezaxații care vad imediat o relație particulară intre Tuba si Engin , sau Engin si Beren , n-au toate mințile acasă . Eu nu mai urmăresc site-ul lor . Primeam notificări , acum m-am delogat si la revedere , nu mai primesc nimic , nu mă mai intereseaza nici ce posteaza și nici pozele lor .
- Mesaj n°297
regret ca nu știu lb rusa....
- Mesaj n°298