4 participanți
Kara para ask 6
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°676
Re: Kara para ask 6
- Mesaj n°677
- Mesaj n°678
- Mesaj n°679
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°680
Kara Para Aşk 52.Bölüm Fragman 2
Arda: Ipek. God have mercy on her.
Nedret: you collect our things. Don't allow anyone 's soul hear.
Yagiz : Where's my mother? At work again?
Elif: ? What's going to happen to this child?
Arda: Whoever did this I 'll make him sorry for it.
Tolga..... Ipek is sure Tayyar Dundar has an accomplice.
Omer: who is this partner?
Nedret Kol Oglu. Elif 's aunt.
Arda: Ipek. God have mercy on her.
Nedret: you collect our things. Don't allow anyone 's soul hear.
Yagiz : Where's my mother? At work again?
Elif: ? What's going to happen to this child?
Arda: Whoever did this I 'll make him sorry for it.
Tolga..... Ipek is sure Tayyar Dundar has an accomplice.
Omer: who is this partner?
Nedret Kol Oglu. Elif 's aunt.
- Mesaj n°681
- Mesaj n°682
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2014/10/31/bu-cifti-niye-sevdik
De ce iubim aceasta pereche???
Negru dragoste bani prin Elif duo magnific Omar atribuit de televiziune împreună cea mai mare parte a lumii, continuă să fie cel mai iubit și cel mai vorbit despre cuplu. Deci, de ce nu ne place acest duo atat de mult? De aceea, pe principiul primul venit in minte: Engin Akyurek spus, Tuba Büyüküstün oameni extrem de umil. Nu există nici un astfel de probleme ca ceilalți stau pe agenda mass-media continuă. Ei preferă doar să fie numit prin munca lor. FETE mereu proaspete viața privată nu sunt fețe vechi la reflectarea în mass-media, care joacă factorul credibilitate nu poate fi abandonată. Ambele sunt evitarea grijă să trăiască în fața mass-media, dragostea lor în viața reală. Tuba Büyüküstün, onur saylak extrem de fericit cu soția și "probă" continuă o căsătorie. Engin Akyurek este un timp cu nici un run-urmărire cu care Tuvana Türkay sau nu obiectul unor știri scandalos. publicul ÎNCREDERE atât un eșec profesional nu a trăit până la data de. Grajduri din seria au continuitate. Asta nu bazeaza pe ele numărul jumătatea drumului de telespectatori. Ambele disciplină de afaceri la un nivel ridicat. Care rezultă din "pace de seturi minții" Kaprissiz oameni ecran este reflectată. Un set de nume nu lupta, lupta cuvinte sau nu implicați în polemici. Ambele sunt capabile de a găsi script-ul din dreapta și caracterul. Ei nu sari cu capul înainte pe partea din față a propunerilor din fiecare rol. Mai ales din cauza selectivitate Engin Akyurek și șomeri, uneori permite să stați departe de ecran o pereche de ani. Atât reprezintă dragostea și inocența adevărat. Deci aceasta este o perioadă foarte dificilă, indiferent de ...
De ce iubim aceasta pereche???
Negru dragoste bani prin Elif duo magnific Omar atribuit de televiziune împreună cea mai mare parte a lumii, continuă să fie cel mai iubit și cel mai vorbit despre cuplu. Deci, de ce nu ne place acest duo atat de mult? De aceea, pe principiul primul venit in minte: Engin Akyurek spus, Tuba Büyüküstün oameni extrem de umil. Nu există nici un astfel de probleme ca ceilalți stau pe agenda mass-media continuă. Ei preferă doar să fie numit prin munca lor. FETE mereu proaspete viața privată nu sunt fețe vechi la reflectarea în mass-media, care joacă factorul credibilitate nu poate fi abandonată. Ambele sunt evitarea grijă să trăiască în fața mass-media, dragostea lor în viața reală. Tuba Büyüküstün, onur saylak extrem de fericit cu soția și "probă" continuă o căsătorie. Engin Akyurek este un timp cu nici un run-urmărire cu care Tuvana Türkay sau nu obiectul unor știri scandalos. publicul ÎNCREDERE atât un eșec profesional nu a trăit până la data de. Grajduri din seria au continuitate. Asta nu bazeaza pe ele numărul jumătatea drumului de telespectatori. Ambele disciplină de afaceri la un nivel ridicat. Care rezultă din "pace de seturi minții" Kaprissiz oameni ecran este reflectată. Un set de nume nu lupta, lupta cuvinte sau nu implicați în polemici. Ambele sunt capabile de a găsi script-ul din dreapta și caracterul. Ei nu sari cu capul înainte pe partea din față a propunerilor din fiecare rol. Mai ales din cauza selectivitate Engin Akyurek și șomeri, uneori permite să stați departe de ecran o pereche de ani. Atât reprezintă dragostea și inocența adevărat. Deci aceasta este o perioadă foarte dificilă, indiferent de ...
- Mesaj n°684
- Mesaj n°685
- Mesaj n°686
- Mesaj n°687
Tortul acesta este al lui Arda și Pelo , cred.
- Mesaj n°688
- Mesaj n°689
- Mesaj n°690
frumoasa Pelo ... mireasă
- Mesaj n°691
http://www.medyabey.com/bestemsu-ozdemirden-cok-ozel-kara-para-ask-aciklamalari/
Speciale comunicate Negru iubesc banii din Bestems Özdemir
Bani negru jucători tineri frumoși Özdemir Bestems descrieri specifice care să surprindă un număr bun de ieșire cu dragoste ...
"Seria neagră Dragostea de bani mi-a adus atât de multe lucruri pe care nu pot spune", a declarat Bestems Özdemir, negru dragoste bani a făcut două descriere Seon-mi place să se joace din nou, deși.
El a spus că a venit să complet de caractere diferite, cu Nilufer publicate în programul de ATV numit serie Opera TV de frumoase întrebărilor actrita răspunde.
Negru Bani și Dragoste diferite despre proiect va fi un Özdemir semnificativ pentru el de-a lungul vieții sale, "Sunt trist sfârșitul indicelui datorate", a spus el.
Rolul Textul de jucători din seria mare cu respectarea generice au afirmat că au o bună Ozdemir bilateral, Lotus-text peste nesănătoase, ciudat și a fost privită ca o dragoste periculoasă.
Aici Bestems explicații specifice pentru Özdemir lui sine și seria de dragoste Negru Money:
Speciale comunicate Negru iubesc banii din Bestems Özdemir
Bani negru jucători tineri frumoși Özdemir Bestems descrieri specifice care să surprindă un număr bun de ieșire cu dragoste ...
"Seria neagră Dragostea de bani mi-a adus atât de multe lucruri pe care nu pot spune", a declarat Bestems Özdemir, negru dragoste bani a făcut două descriere Seon-mi place să se joace din nou, deși.
El a spus că a venit să complet de caractere diferite, cu Nilufer publicate în programul de ATV numit serie Opera TV de frumoase întrebărilor actrita răspunde.
Negru Bani și Dragoste diferite despre proiect va fi un Özdemir semnificativ pentru el de-a lungul vieții sale, "Sunt trist sfârșitul indicelui datorate", a spus el.
Rolul Textul de jucători din seria mare cu respectarea generice au afirmat că au o bună Ozdemir bilateral, Lotus-text peste nesănătoase, ciudat și a fost privită ca o dragoste periculoasă.
Aici Bestems explicații specifice pentru Özdemir lui sine și seria de dragoste Negru Money:
- Mesaj n°692
conform scenariului!!
Din spatele cadrului:
Din spatele cadrului:
- Mesaj n°693
Tu esti un barbat cu barba atat de frumos!!!
- Mesaj n°694
http://www.magazincity.com/tuba-buyukustun-ve-engin-akyurek-zirveyi-birakmadi/
Tuba Büyüküstün și Engin Akyurek nu a plecat la summit-ul
Fenomenul Internet, una dintre site-ul revistei, și sunt supuse unui studiu multi-site cu evenimentul care a adăugat o nouă sondajului Magazine City!
Magazincity.co imprimă numele unui anchete mai ambițioase de a fost încheiat fiecare sondaj.
Cine crezi că este pe ecran dublu mai demn? câștigător al poll Tuba Büyüküstün-Engin Akyurek lumea a luat primul loc, cu voturi de peste tot.
Cine crezi că acel ecran DOUBLE cel mai vrednic? Rezultatele sondajului
1-Tuba Büyüküstün-Engin Akyürek
2-Hazal Kaya-Çağatay Ulusoy
3-Serenay Sarıkaya-Çağatay Ulusoy
4-Hande Doğandemir-Kerem Bursin
5-Fahriye Evcen-Burak Özçivit
http://www.ucankus.com/detay/139149/ekranlarin-sevilen-dizisi-kara-para-ask-in-yeni-bolumunde-seyirciyi-buyuk-bir-surpriz-bekliyor
SCREEN serie populara de "BLACK MONEY IUBIRE nou capitol VA ASTEAPTA PENTRU spectatori o mare surpriza! ..
Tuba Büyüküstün și Engin Akyurek jucat Negru bani în dragoste, care urcă aproape de excitare de punctul culminant final. Omar nou episod, crima va fi arestat Avioane împărat. Secțiunea a publicului va fi așteaptă cu nerăbdare decizia de arestare; Omar va nevoie de dovezi pentru a dovedi crimele comise el aeronave.
OMER CORNER JAMS!
Omar în noua parte a seriei; Suferind pedeapsa pentru toate crimele comise de vilegiatura va trebui să găsească martori fără milă până la proces.
Garduri in ochi aeronavei arestat zilele proces restante de a decide, de asemenea. Un ecran uluitoare la următoarea serie episod; Tayyar, Omar oferă edecek.tayy o afacere uimitor, el va dori un lotus lasa bani deținute de viața lui Omar. Elif Nilufer returnarea răpită de aproape nebun, așteptați pentru decizia de Omar.
Banii negru în dragoste; Omar va fi una de neuitat încolțit în urma deciziei de a găsi martori de a oferi atât cursul și secțiunea Aircraft a acordului.
Luna constructii semnat și scris de Sema Ergenekon și acțiunea este îndreptată Canpolat asumată de Ahmed Pure Money Negre va apărea în ATV la ora 20:00, miercuri, 01 iulie, cu un nou capitol al iubirii.
Ultima editare efectuata de catre GIULIA in Mier Iul 01, 2015 4:40 pm, editata de 1 ori
- Mesaj n°695
Am citit și eu o incercare de rezumat al ep 52. Dar cu atâtea ”aeronave” , n-am înțeles nimic. Se pare că Tayyar vrea s-o sacrifice pe Nilufer , dacă Omer nu-i dă drumu'. Sincer , Nilufer ar trebui sacrificată , tot așa cum și ea o sacrifica pe Elif de dragul lui Fatih , nesimțită și criminală la fel ca Fatih. Poate chiar mai vinovată decât Fatih și Huseyn.
- Mesaj n°696
Am vazut pe genericul unui episod din Karagul / Trandafirul negru , pe ”minunatele” scenariste ale KPA . Nu știam de ce este atât de prost acest serial , imposibil de urmărit . De acum încolo ma voi uita mai întâi la scenaristi . Toate serialele care vor avea trecute pe cele două ..... le voi evita.
- Mesaj n°697
- Mesaj n°698
In sfârșit urmăresc ep 51. Imi pare bine că au prins-o pe Nilufer. Merită absolut tot ce i se întâmplă .
Secvențele cu Nilufer sunt peste măsură de proaste , nefirești și sunt scrise pentru proști sau pentru copii de 10 ani , dar nici pentru aceia ; sunt mult prea deștepți copiii. Poate pentru babe jnculte și bolnave de demență senilă .
- Mesaj n°700
L-am rugat aseara pe Askasone, si mi-a gasit clipul original, si versurile:
Unul pleacă, celălalt rămâne
Şi-au uitat promisiunile?
Într-un zâmbet schiţat, în cel mai mic gest
Marile iubiri nu au adresă
Atunci când unul pleacă şi celălalt rămâne.
Există vreun alt păcat decât tinereţea?
Există vreun alt trecut din care să nu rămână nimic?
Marile iubiri sunt în primejdie
Rămâi în casa ta,
Îmbătrâneşte fără mine,
Nu mă mai chema,
Şterge-mă din amintirea ta,
Rupe-mi scrisorile
Şi rămâi acolo,
Poate că mâine
Te vei întoarce.
Gest de iubire şi de tandreţe
Precum două păsări ameţite
Marile iubiri nu au adresă
Sunt acestea suferinţe de îndată ce vă binecuvântază?
În ziua de mâine a stângăciilor
Marile iubiri sunt în primejdie
Despărţiri triste,
Doar iluzii,
Dacă acesta e un joc
Nu va mai fi.
Dă-mi înapoi scrisorile
Şi rămâi acolo,
Poate că mâine
Vei înţelege.
Despărţiri triste,
Doar iluzii,
Dacă acesta e un joc
Nu va mai fi.
Dă-mi înapoi scrisorile
Şi rămâi acolo
Poate că mâine
Vei înţelege.
Ei nu-şi vor uita promisiunile,
Ei îşi vor scrie la aceleaşi adrese,
Marile iubiri se recunosc