novelasyseries

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Este un forum in care vei gasi toate informatiile necasare despre telenovele, seriale si nu numai.

5 participanți

Kara para ask 5

GIULIA
    GIULIA

Data de înscriere : 31/07/2014

Kara para ask 5 - Pagina 27 Empty Re: Kara para ask 5

Mesaj  GIULIA Lun Apr 20, 2015 2:14 am

geta a scris:

Nu contează . Mi-a plăcut făcătura aceea de sus, cu Elif , Omer și copilașul acela . S-ar putea ca până la sfârșitul serialului , să descopere Elif că va avea un copil. Sunt curioasă ce gândesc scenaristele . oricum au o minte tare întortocheată și cu scene  nefirești.

Allah stie ce e in capul lor...
    Si mie mi-a placut ( e ELMER, nu Tuba si Engin, iar copilasul nu-i a Tubei)

geta
    geta

Varsta : 73
    Localizare : Bucuresti

Mesaj  geta Lun Apr 20, 2015 2:37 am

GIULIA a scris:

Evident , am specificat Elif și Omer . Nu mă interesează viața lor particulară și nici pe tine . Știu sigur. Mă bucur de faptul că sunt doi actori excepționali și doi frumoși.Mai sunt 8 episoade și se termină . Vom vedea care vor fi proiectele lor viitoare.

GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Lun Apr 20, 2015 3:37 am

geta a scris:
    GIULIA a scris:

Evident , am specificat Elif și Omer . Nu mă interesează viața lor particulară și nici pe tine . Știu sigur. Mă bucur de faptul că sunt doi actori excepționali și doi frumoși.Mai sunt  8 episoade și se termină . Vom vedea care vor fi proiectele lor viitoare.

Votati!

http://www.televizyondizisi.com/televizyondizisi-com-2015-en-iyi-dizi-drama-hangisi/249893/38/
    televizyondizisi.co 2015 Cel mai bun serial TV (drama) Care?

La ora asta:

Kara Para Aşk 25.21% (8,391 votes)

Karadayı 23.94% (7,967 votes)

Maral 11.64% (3,873 votes)

Şeref Meselesi 7.79% (2,593 votes)

Medcezir 7.69% (2,559 votes)

Serçe Sarayı 6.47% (2,153 votes)

Karagül 3.31% (1,102 votes)

Paramparça 2.48% (825 votes)

Kurtlar Vadisi Pusu 2.19% (729 votes)

Poyraz Karayel 1.99% (661 votes)

Kaderimin Yazıldığı Gün 1.82% (604 votes)

Kara Ekmek 1.75% (581 votes)

Diriliş 0.53% (175 votes)

Asla Vazgeçmem 0.52% (174 votes)

O Hayat Benim 0.51% (171 votes)

Güllerin Savaşı 0.48% (161 votes)

Filinta 0.32% (106 votes)

Beyaz Yalan 0.28% (93 votes)

Arka Sokaklar 0.22% (73 votes)

Yedi Güzel Adam 0.2% (68 votes)

Sungurlar 0.19% (62 votes)

Yılanların Öcü 0.13% (42 votes)

Küçük Gelin 0.12% (41 votes)

Ekip 1 0.07% (23 votes)

Milat 0.07% (22 votes)

Bedel 0.04% (13 votes)

Kara Kutu 0.03% (10 votes)

Ötesiz İnsanlar 0.01% (6 votes)

Total Votes: 33,278
    Return To PollCreate Your Own Poll
    geta
    geta

Mesaj  geta Lun Apr 20, 2015 3:52 am

Am votat... KPA 25,28%

GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Lun Apr 20, 2015 4:31 am

geta a scris:

Am votat... KPA 25,28%

Kara para ask 5 - Pagina 27 11148470_1031486730208547_5428948105623294777_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 11150527_1031634913527062_3007521932576921366_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 11110374_1031491756874711_5159477652329939170_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 11128340_1031491273541426_3506790594885712823_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 13419_1031485330208687_1795943847108890792_n
      Kara para ask 5 - Pagina 27 10408770_1031690570188163_168519405855635103_n
    geta
    geta

Mesaj  geta Lun Apr 20, 2015 11:34 am

Bună dimineața

Kara para ask 5 - Pagina 27 10686679_689046504538408_1525882630578399228_n
    geta
    geta

Mesaj  geta Lun Apr 20, 2015 11:41 am

Mesut Yar , critic de seriale tv , face o observație foarte haioasă . In toate serialele protagoniștii ajung în închisoare .
    http://www.televizyongazetesi.com/dizilerde-hapise-dusen-dusene_6_102508#.VTR0VCHtmko

Pe cap de locuitor în SEQ in inchisoare!
    Mesut Yar ziar MAIL TV critic a scris:

Ia Dumnezeul tău, salvează-ne!
    :
    "Dragostea bani negri" (ATV) într-o serie de fratele său Omar șef al poliției Hussein Ali și închisoare koğușt sunt aceleași. La un alt penitenciar Fatih Tayyar Dundar fiu ... "țara" (ATV) serie de închisoare Mahir. (Steaua TV) seria "Shattered" din era raufacatori destul de traznita Keriman închisoare, dar în cele din urmă a ieșit ... "Over Cost" (Steaua TV) serie de perla lot după închisoare pentru a supraviețui criminal în serie acest moment Hikmet stabilit în episcopia lui ... "În ziua în care soarta mea a fost scris" (Steaua TV) serie de elemente rele căzut închisoare Maksut și de luptă cu un alt rău ca pe propriul lor ... În același mod, "Get Scrierea" (Canal D) de o serie de prost Aysel a atras, de asemenea, o mulțime de suferință în închisoare. Toate "God Save", spun. Secvențele de curs, de la locul de închisoare!

Kara para ask 5 - Pagina 27 635650371333535960
    geta
    geta

Mesaj  geta Lun Apr 20, 2015 11:57 am

Nu știu dacă am mai pus o dată sumarul ep 42.
    KPA Episode 42 -Written Summary (Exclusive Property of KARA PARA ASK Pakistan Fans Page)
    19 aprilie 2015 la 00:07
    Omer arrest Hussein and takes him towards the cars. He tells Arda to pick up the briefcase with money. Hussein feels the USB in his pocket. It’s the one that Tayyar wants and was to be handed over once Hussein was settled after escaping Turkey. Hussein sees Svetlana and Burhan in the car, and smashes the car window shouting at Svetlana for betraying his trust.
    The police bring things in control and Omer who was on the phone with the prosecutor also rush in. While Burhan hugs Hussein and Hussein assures the child, he slips in the flash drive in the pocket of his son’s jacket. Hussein tells Burhan to go with his Omer Uncle.
    Asli saw the video of her killing her mom and goes mental. She breaks a vase on her head and faints. Elif, Levant, Nilu and Mert bring her to the hospital. Mert says he saw her earlier and she was fine. He wonders what happened. Nilo asks Elif if she is hiding something and Elif tells her that Asli found out about the accident with their mother.
    Husso asks if they will go to their station. The gang walks him in and every person stares at him. Hussein tries to cover his handcuffs. Omer tells everyone to carry on with their work. Tayyar asks if Huseein, the trouble, has left. The man tells him about the arrest. Tayyar asks did Omer arrest Hussen? The man says yes. Tayyar says Hussein has the flash drive, if Omer gets that then he’ll know about Tayyar. He sends the man to start finding information.
    Pelin and Arda take Huseein for fingerprinting. The police are searching through Hussein’s office and Arda throws away Hussein’s desk name plate in the dustbin. He tells the officer to through out the trash.
    Elif says she know that she made a mistake in hiding the fact about their mother’s death but she didn’t want Asli to suffer more as she hadn’t remembered the event. Nilo puts the aunt in place by saying to let Elif be as she is already sorry. Levent comes closer but Elif says she is not well. He says he knows, he just wants to be there. It is enough for him that she allows him to be near her.

The man asks Omer if he is sure he wants to do the interrogation. Omer says he doesn’t care who the killer is, he will do it. Omer says to Hussein that he may have never thought that he will be sitting on that chair. But look what happened, how does he fel now? Hussein calls Omer brother, and Omer says not to call him that. There is no brother, no Abi here. He is a killer and Omer is the police officer. Now Hussein should start from telling them who ordered him all this time? Did Tayyar asked him to do the killing? Did the money he had in the bag, belonged to Tayyar? Is he Tayyar’s man? They have the gun in their hands. Arda says they can help him if Hussein helps them.Hussein says he will be silent as he knows his rights.
    Omer shouts don't cover Tayar speak! Hussein stays silent. Omer leaves the room and goes to the washroom. He shouts, letting his hurt out and punches the mirror. Tayar wants to know what happened and the man says Hussein didn't speak. Tayar says Bravo cousin. Tayar wonders where he has put this USB
    Omer walks out and Pelo asks what happened to his hand as its bleeding. Omer says its nothing and he has to speak with Elif. Pelin says she can do it. Omer says no she has to hear it from him as he had promised her. Pelin informs about Asli then and Omer leaves for the hospital.
    Elif and Levant are sitting outside Asli’s room. Elif says he is a good friend and she thanks him. She says he can go as there is no need for him to stay (LEAVE LEVANT!! GET THE HINT) But Levant says he’ll go after they find out Asli’s condition. Just then he sees Omer and gets up saying, it’s too much. Elif says its ok and goes to talk to Omer. She tells Omer to stop chasing her. Omer says he is here to ask about Asli. Elif says to leave and let her get on with her life. How will she get back if he keeps on coming in front of her eyes a;; the time to help her. She dismisses him. Levent syas to leave to which Omer says he will not take permission from him. Levant says to leave for the sake of Elif. Omer leaves. He goes and meets the prosecutor who praises Omer for being a good police officer. Hussein is being taken away and he stops to say to Omer that he leaves their mother, his family and Svetlana to Omer to look after.

Asli wakes up and stats panickingbut Elif calms her down by saying that she is with her and Asli should forget as it was just an accident. She didn’t kill their mother on purpose. Asli is still sorrowful . She comes home and her son clams her in a big hug. She says to Can that she left only for a day and did he miss her that much? Elif tells Nilo she is going out for a bit. Arda asks Omer if he had the chance to speak with Elif. Omer says he couldn't with her worrying about her sister . Arda says to talk with her.
    Omer goes and sits at his regular table at the coffee shop and remembers how happy he was with Elif the last time he came. Elif also comes there and sits at the other table. Omer keeps looking at her. She gets up to leave and Omer catches up to her. She says leave her alone but Omer says he has to talk. Elif says she is tired of listening to him and it is now too late. She wants to move on. She turns to leave when Omer calls from behind and says that he has found the murderer of her father. She turns and asks who is it. Omer very ashamedly says, his brother Hussein Demir.
    Hussein is brought to a cell and is thrown in. He sees Chief Ali there and asks what is he doing there. Ali says his brother Omer arrested him.
    Omer tells Elif about the gun he found and tells her one should never say big words. He used to trust his family and was very proud of them. Elif is in too much shock. As Omer and Elif part ways, Elif cant hold on and faints.
    Hussein thinks his end is upon him and goes and hangs himself. However Ali gets suspicious after a while and goes looking for Hussein and sees him hanging in the stall. He unties Hussein and manages to save him.
    Elif wakes up in the hospital and asks Nedret what happened to her. She replies that Elif had fainted and people brought her to the hospital. Elif says she was talking to Omer and on this Levant losses his temper. Elif says that Omer found her father’s killer. Nedret asks who is it and Elif says Hussein.
    Hussein wakes up and asks Ali why he saved him, he doesn’t want this hell, how will he see his children’s eyes now?
    Omer brings Burhan to the hiuse where Melike didn’t accept him. Evlan made the decision that the kid will stay with them and she will explain to the elder children. Melike walks away in a huff. Evlan asks about Hussein and Omer tells her of the arrest. She wonders what their fate is.
    Ipek is outside the prison when Omer comes over. She tells him about the suicide attempt. Elif is on the way too and on the phone Levent says he also wants to come. She tells him no as she wants to meet Hussein alone.
    Ipek asks how is Omer and when he replies he is OK, she tells him he is not and he should stop pretending. He should go home and rest for a while and should stop running. He should go home and rest. He has cought Huseein and its finished now. Omer says nothing is finished but he really appreciate her, Pelin, and Arda for helping him. Ipek says that she is always there for him. They go in and Elif drives up to the gate. She tells the guard that she is here to visit Hussein and is family. The guard asks her to wait. Elif is denied the visit
    Fatih gives congrats to his bacanak (brother-in-law, I really like it when he calls Omer that) about arresting his brother. Omer says thathe still needs Fatih’s help in catching Tayyar. Fatih says he gave Hussein to Omer, what more does he want. Omer says he has no evidence about Tayyar and Hussein’s cooperation. Pinar had seen and heard a CD which has all the conversations recorded. He needs that CD. Fatih says he had erased the CD. Omer says why is he protecting Tayyar? He should think of the hell he put Fatih through. Fatih gets agitated and says this meeting is finished. He gets up and leaves.

Hussein says Ipek came to see me but Omer didn’t. Ali says that they are in prison because of Hussein. Elif shouts at the guard that she wants to see Husein. He says do whatever you want but they can’t allow it. Ipek comes out and hears Elif and asks her what is she doing here. Elif says she wants to see Hussein and can Ipek help. Ipek says let Omer deal with this. Elif says don’t put Omer in this and she will do whatever it takes to see Hussein and ask him why he killed her dad. Elif drives away and Omer comes out. He asks Ipek if everything is ok and after a while Ipek says yes, there is nothing to worry about.
    Hussein says to Ali how lucky he is to have his family still and Sli replies that thee is always hope even for him. Ali says to speak against Tayyar and Hussein tells him he has the USB. Omer asks if something happened and Ipek replies that no nothing. Just that his brother was a bit sad as he couldn’t see you and that’s it. Hussein says how will they contact Tayyar, Ali says there is his man here and will help them make the call to Tayyar. Hussein SMS Tayyar and Tayyar calls from an unknown number. Tayyar shouts and Hussein says he didn’t give him away to Omer as he has the USB with him. Tayyar wants the USB. Hussein says to take Ali and him out of prison and he will give it to him. Tayyar says how can he take two people out of prison. Hussein says that is Tayyar’s problem. Tayyar agrees. Hussein tells Ali that the USB is with Burhan. Ali asks where is Burhan and Hussein says God knows
    Nedret goes and blow up at Evlan and Melike about being killers. She curses them and Melike sets her in place. Omer walks in and the aunt taunts him. Omer sets the aunt in place too by saying that he knows about her game and shouldn’t meddle in Elif’s life or he will tell Elif about her. Melike taunts Burhan but Evlan and Omer calm her down. Omer takes Burhan to his room and tries to mke friendship with him. Burhan says he wants his mom. Omer says he’ll try. Ipek tells Elif that she will help her meet Hussein but Omer shouldn’t know. Elif says why she is doing this
    Ipek says that she knows what it feels like to be left with questions in the mind.

Hussein asks if Ali knows anything about Svetlana. He says that she too has been arrested. Hussein asks about Burhan and Ali says Omer took him.

Omer interrogates Orhan and says look how his friends abandoned him. He is Tayyar’s man and when the man denies, Omer shows him what his friends have confessed. If he doesn’t want Omer to arrest him for helping Hussein escape, he should help Omer. The man confesses that Hussein keeps worrying about a USB which if Tayar didn’t do what he wanted, then Hussein will burn him.
    Its announced that Hussein has a visitor. Hussein wonders who it is and slowly walks in to the room to see Omer sitting there. Hussein says he hadn’t expected to see him there. Omer asks where is the USB. Hussein is shocked but denies. Omer shouts that he has burned all their lives. He leaves,
    Hussein tells Ali that Omer found out about the USB. Ali asks how, and did he find it. Hussein says no as he asked me about it. Ali says his wife will go and take the USB. Hussein says be quick and call Tayyar and tell him to be quick. Ali’s wife arrives at the Demir’s and sees Burhan and asks about him. Evlan says that he is her grandson.
    Omer asks Arda if they searched Svetlana and Arda says there is no USB. Omer says they have to find it.
    Ipek has arranged for Elif to meet Hussein and Omer should never find out about it. Ali’s wife searches for the USB and finds it in Burhan’s jacket. Melike finds her in Demet’s room and asks what is she doing there.

Arda said that since Hussein was leaving Turkey,the USB must be by his side. Ali gets to know that the USB is with his wife. Arda says to Omer to call and talk to Burhan and he might tell them. Omer calls and gets to know that Ali’s wife was there and Melike says that she was acting very strange. Omer tells Arda that he found the USB.Ali tells Hussein about the USB and Hussein says he will sacrifice himself for Ali.
    Tayyar also gets the USB from Ali’s wife and goes through the content. Arda and Omer arrive at Selma’s and as she was making a get away, Omer asks for the USB. Selma tells Omer she doesn’t have it. Selma was threatened by Tayyar and Tayyar made a deal with Ali to find out where the USB is and he will let his wife live. She took the USB and gave it to Tayyar. Ali is playing a game with Hussein.
    Omer says Tayyar will kill Ali too. Selma then gets scared and tells him everything. Elif and Ipek go to prison and Ipek says she has just ten minutes. Omer discusses what has happened under their nose with Arda and they go both are frustrated. Omer thinks he should see Tayyar.
    Hussein is brought in to the office and when he sees Elif he says what she is doing there. Elif says to see if he can look her in the eye and ask him why he killed her father. Hussein asks for the guard to open the door, but Elif says he hasn’t given her an answer yet. Hussein says Elif and she says not to take her name and now should start explaining.
    Asli walks to Pelin and wants her to arrest her for killing her mother. Omer meets with Fatih and makes an offer. He offers Fatih if he helped Omer in arresting Tayyar, Omer will help Fatih get out of jail.
    Elif shouts at Hussein what had her father done to him, what had she done to him? How could he look in everyone’s eyes and lie to them ? Hussein shouts that her father was just like Tayyar and they worked together. Ahmet was also a bad man and didn’t deserve to live. Elif shouts that he doesn’t deserve to live as he is a killer. KILLER! She picks up the scissors. Outside in the hall, Omer hears her shout and stops.

geta
    geta

Mesaj  geta Lun Apr 20, 2015 11:59 am

Și traducerea cu google .... nefericită traducere , dar asta este . Pentru cine nu știe engleză folosește cât de cât.

KPA Episodul 42 -Written Total (exclusiv de proprietate al KARA PARA ASK Ventilatoare Pakistan Page)
    19 aprilie 2015 la 00:07
    Omer aresta Hussein și să-l ia spre masinile. El spune Arda pentru a ridica servieta cu bani. Hussein se simte USB în buzunar. Este cel care Tayyar vrea și a fost să fie predat dată Hussein a fost stabilit după ce a scăpat Turcia. Hussein vede Svetlana și Burhan în mașină, și aruncă strigătele geamul mașinii la Svetlana pentru trădat încrederea.
    Poliția aduce lucrurile în control și Omer care a fost la telefon cu procurorul, de asemenea, graba în. În timp ce îmbrățișări Burhan Hussein și Hussein asigură copilului, el aluneca în unitatea flash în buzunarul hainei fiului său. Hussein spune Burhan a merge cu unchiul său Omer.
    Asli a văzut video de ei ucide mama ei, ajungând mental. Ea sparge o vază pe cap și leșină ei. Elif, Levant, Nilu și Mert o aducă la spital. Mert spune că a văzut-o mai devreme și era bine. El se întreabă ce sa întâmplat. Nilo întreabă Elif dacă ea se ascunde ceva și Elif îi spune că Asli aflat despre accident cu mama lor.
    Husso întreabă dacă vor merge la postul de. Gasca lui plimbări în și fiecare persoană se uită la el. Hussein încearcă să acopere cătușele lui. Omer spune toată lumea a continua munca lor. Tayyar întreabă dacă Huseein, probleme, a părăsit. Bărbatul îi spune despre arestarea. Tayyar solicită a aresta Omer Hussen? Omul spune da. Tayyar spune Hussein are unitatea flash, dacă Omer devine că atunci el va ști despre Tayyar. El trimite omul a începe să găsească informații.
    Pelin și Arda ia Huseein pentru amprentarea. Poliția caută prin intermediul biroului Hussein și Arda aruncă nume biroul placă lui Hussein în lada de gunoi. El spune ofițerul prin intermediul a gunoiul.
    Elif spune ea știe că ea a făcut o greșeală în a ascunde faptul despre moartea mamei lor, dar ea nu a vrut Asli să sufere mai mult ca ea nu a amintit evenimentul. Nilo pune mătușa în loc de a spune pentru a permite Elif fi ca ea este deja îmi pare rău. Levent se apropie dar Elif spune că nu este bine. El spune că știe, el vrea doar să fie acolo. Este suficient pentru el că îi permite să fie aproape de ei.

Omul întreabă Omer dacă el este sigur că vrea să facă interogatoriul. Omer spune că nu-i pasă cine este criminalul, el o va face. Omer spune Hussein ca să aibă gândit niciodată că va fi așezat pe scaun. Dar uite ce sa întâmplat, cum are el Fel acum? Hussein solicită frate Omer, și Omer spune să nu-i spui așa. Nu există nici frate, nici Abi aici. El este un criminal și Omer este ofițerul de poliție. Acum Hussein ar trebui să înceapă de la spunându-le care ia ordonat în tot acest timp? A Tayyar ia cerut să facă uciderea? A banii a avut în pungă, a fost dominată de Tayyar? E om Tayyar lui? Ei au arma în mâinile lor. Arda spune că-l pot ajuta dacă Hussein ajută them.Hussein spune că va fi tăcut ca el stie drepturile sale.
    Strigăte Omer nu acoperă Tayar vorbesc! Hussein rămâne tăcut. Omer părăsește camera și se duce la toaleta. El striga, permițându-rănit său și lovește oglinda. Tayar vrea să știe ce sa întâmplat și omul spune Hussein nu a vorbit. Tayar spune vărul Bravo. Tayar se întreabă unde a pus această USB
    Omer iese și Pelo întreabă ce sa întâmplat cu mâna ca sângerare sale. Omer nu spune nimic și că trebuie să vorbească cu Elif. Pelin spune ea poate face acest lucru. Omer spune nu, ea trebuie să-l aud de la el, ca el a promis o. Pelin informează despre Asli apoi și Omer pleacă din spital.
    Elif și Levant stau afară cameră Asli lui. Elif spune că este un bun prieten și ea îl mulțumesc. Ea spune că poate merge ca nu este nevoie ca el să rămână (lăsați LEVANT !! GET indiciu) Dar Levant spune că va merge după ei afla starea Asli lui. Chiar atunci el vede Omer și se ridică spunând că e prea mult. Elif spune ok și se duce să vorbească cu Omer. Ea spune Omer a opri alungare ei. Omer spune că este aici pentru a întreba despre Asli. Elif spune să plece și ea să mergem mai departe cu viața ei. Cum se reveni dacă el continuă să vin în fața ochilor ei o ;; timp să o ajute. Ea îl respinge. Syas Levent să plece la care spune Omer el nu va lua permisiunea de la el. Levant spune să plece de dragul de Elif. Omer frunze. El merge și întâlnește procurorul care laudă Omer pentru a fi un ofițer de poliție bun. Hussein este luat și el se oprește să spună că Omer pleacă mama lor, familia sa și Svetlana a Omer să se uite după.

Asli se trezește și statistici panickingbut Elif o calmeaza spunând că ea este cu ei și Asli ar trebui să uităm cum a fost doar un accident. Nu l-am ucis mama lor pe scop. Asli este încă dureros. Ea vine acasă și fiul ei a scoici într-o îmbrățișare mare. Ea spune că a Can a plecat doar pentru o zi și-a dor de ea atât de mult? Elif spune Nilo ea este de gând pentru un pic. Arda întreabă dacă Omer a avut ocazia de a vorbi cu Elif. Omer spune că nu a putut cu ea griji pentru sora ei. Arda spune să vorbesc cu ea.
    Omer merge și stă la masa lui obișnuit la magazinul de cafea și își amintește cât de fericit a fost cu Elif ultima oară a venit. Elif, de asemenea, vine acolo și stă la cealaltă masă. Omer tot uită la ea. Ea se ridica să plece și Omer reține până la ei. Ea spune lăsa-o în pace, dar Omer spune că are să vorbească. Elif spune că este obosit de a asculta la el și acum este prea târziu. Ea vrea să se mute pe. Ea se întoarce să plece când Omer solicită din spate și spune că el a găsit ucigașul tatălui său. Ea se întoarce și întreabă cine este. Omer spune foarte ashamedly, fratele lui Hussein Demir.
    Hussein este adus la o celulă și este aruncat în. El vede șef Ali acolo și întreabă ce face el acolo. Ali spune fratele lui Omer l-au arestat.
    Omer spune Elif despre arma a găsit și îi spune unul nu ar trebui să spună cuvinte mari. El a folosit să aibă încredere în familia lui și era foarte mândru de ei. Elif este în prea mult șoc. Ca Omer și Elif modalități de piese, Elif cant stai și leșină.
    Hussein crede că sfârșitul lui este asupra lui, ajungând și el însuși se blochează. Cu toate acestea Ali devine suspicios după un timp, ajungând excelentă pentru Hussein și reușește să-l agățat în grajd. El dezleagă Hussein și reușește să-l salveze.
    Elif se trezește în spital și solicită Nedret ce sa întâmplat cu ea. Ea răspunde că Elif a leșinat și oameni adus-o la spital. Elif spune că vorbea cu Omer și pe aceste pierderi Levant temperamentul său. Elif spune că Omer găsit ucigașul tatălui ei. Nedret întreabă care este și Elif spune Hussein.
    Hussein trezește și întreabă de ce Ali îl salvat, el nu vrea acest iad, cum va vedea ochii copiilor săi acum?
    Omer aduce Burhan la hiuse unde Melike nu-l accepta. Evlan a luat decizia care copilul va rămâne cu ei și ea va explica copiilor mai mari. Melike pleacă într-un acces de furie. Evlan întreabă despre Hussein și Omer îi spune arestării. Ea se întreabă ce soarta lor este.
    Ipek este în afara închisorii, atunci când Omer vine peste. Ea îi spune despre tentativa de sinucidere. Elif este pe drum prea și la telefon Levent spune că vrea, de asemenea, să vină. Ea îi spune nici ca ea vrea să se întâlnească Hussein singur.
    Ipek întreabă cum este Omer și atunci când el răspunde el este în regulă, ea îi spune că nu este și el ar trebui să nu ne mai prefacem. El ar trebui să meargă acasă și de odihnă pentru un timp și ar trebui să opri. El ar trebui să meargă acasă și de odihnă. El a prins Huseein și a terminat ei acum. Omer nu spune nimic este terminat, dar apreciez ei, Pelin, iar Arda pentru ca la ajutat. Ipek spune că ea este mereu acolo pentru el. Ei merg în și Elif conduce până la poarta. Ea spune garda care ea este aici pentru a vizita Hussein și este familia. Gardianul îi cere să aștepte. Elif este refuzat vizita
    Fatih dă Felicitări pentru bacanak lui (frate-în-lege, îmi place foarte mult când el numește Omer că) cu privire la arestarea fratelui său. Omer spune thathe încă are nevoie de ajutorul lui Fatih prindă Tayyar. Fatih spune că a dat Hussein la Omer, ce mai vrea. Omer spune că nu are nici o dovadă cu privire la cooperarea Tayyar și Hussein. Pinar a văzut și a auzit un CD care are toate conversațiile înregistrate. El are nevoie de asta CD. Fatih spune că a șters CD-ul. Omer spune de ce este el de protecție Tayyar? El ar trebui să se gândească la naiba a pus Fatih prin. Fatih devine agitat și spune că această întâlnire este terminat. El se ridică și frunze.

Hussein spune Ipek a venit să mă vadă, dar nu a făcut-Omer. Ali spune că acestea sunt în închisoare din cauza Hussein. Elif striga la paza care vrea să vadă Husein. El spune sa faci ce vrei, dar ei nu pot permite. Ipek iese și aude Elif și solicită ei ce face aici. Elif spune că vrea să vadă Hussein și poate Ipek ajutor. Ipek spune lasa Omer se ocupe de asta. Elif spune nu pun Omer în acest lucru și va face tot ce este nevoie pentru a vedea Hussein și să-l întreb de ce a ucis tatăl ei. Elif alungă și Omer iese. El cere Ipek dacă totul este în regulă și după un timp Ipek spune da, nu este nimic să vă faceți griji.
    Hussein spune Ali cât de norocos el este de a avea familia lui încă și Sli răspunde că te-este întotdeauna speranță chiar și pentru el. Ali spune să vorbească împotriva Tayyar și Hussein îi spune că are USB. Omer întreabă dacă sa întâmplat ceva și Ipek răspunde că nici nimic. Doar că fratele său a fost un pic trist pentru ca nu ai putea vedea și asta este. Hussein spune cum vor contacta Tayyar, Ali spune ca nu exista om lui aici și îi va ajuta să facă apel la Tayyar. Hussein SMS Tayyar și Tayyar apeluri de la un număr necunoscut. Tayyar striga și Hussein spune că nu-i dea departe de Omer ca el are USB cu el. Tayyar vrea USB. Hussein spune să ia Ali și el din închisoare și el va da la el. Tayyar spune cum poate el lua doi oameni din închisoare. Hussein spune că este o problemă Tayyar lui. Tayyar este de acord. Hussein spune Ali că USB este cu Burhan. Ali întreabă unde este Burhan și Hussein spune Dumnezeu știe
    Nedret merge și arunce în aer la Evlan și Melike despre a fi ucigași. Ea le blestemă și Melike ei stabilește în loc. Omer plimbări în și mătușa lui ironizeaza. Omer stabilește mătușa în locul prea spunând că el știe despre jocul ei și nu ar trebui să se amestece în viața lui Elif sau el va spune Elif despre ea. Melike ironizeaza Burhan dar Evlan și Omer o calmeze. Omer ia Burhan în camera lui și încearcă să MKE prietenia cu el. Burhan spune că vrea mama lui. Omer spune că va încerca. Ipek spune Elif care va ajuta sa întâlni Hussein, dar Omer nu ar trebui să știe. Elif spune de ce face acest lucru
    Ipek spune că știe ce se simte ca să fie lăsat cu întrebări în minte.

Hussein întreabă dacă Ali știe nimic despre Svetlana. El spune că și ea a fost arestat. Hussein întreabă despre Burhan și Ali spune Omer îl aduc.

Omer interoghează Orhan și spune uite cum prietenii lui l-au abandonat. El este omul Tayyar și atunci când omul neagă, Omer îi arată ceea ce prietenii lui au mărturisit. Dacă nu vrea Omer să-l aresteze pentru a ajuta Hussein evadare, el ar trebui să ajute Omer. Omul mărturisește că Hussein păstrează griji un USB care dacă Tayar nu a făcut ceea ce a vrut, atunci Hussein îl va arde.
    A anunțat că sa Hussein are un vizitator. Hussein se întreabă care este și încet merge în la sala pentru a vedea Omer stând acolo. Hussein spune că nu se aștepta să-l vadă acolo. Omer întreabă unde este USB. Hussein este șocat, dar neagă. Omer strigă că a ars toată viața lor. El pleacă,
    Hussein spune Ali că Omer aflat despre USB. Ali întreabă cum și-a găsi. Hussein spune ca nu mi-a cerut ca despre asta. Ali spune soția lui va merge și să ia USB. Hussein spune să fie rapid și suna Tayyar și spune-i să fie rapid. Soția lui Ali ajunge la anii Demir și reușește să Burhan și întreabă despre el. Evlan spune că el este nepotul ei.
    Omer întreabă Arda dacă au cautat Svetlana și Arda spune că nu există nici o USB. Omer spune că trebuie să-l găsească.
    Ipek a aranjat pentru Elif să se întâlnească Hussein și Omer nu ar trebui să afle despre asta. Soția lui Ali caută USB și consideră că este în jacheta lui Burhan. Melike o găsește în cameră Demet și solicită ce face acolo.

Arda a spus că de când Hussein a fost plecarea Turcia, USB trebuie să fie de partea lui. Ali ajunge să știe că USB este cu soția sa. Arda spune Omer a apela și vorbesc cu Burhan și el le-ar putea spune. Omer solicită și ajunge să știe că soția lui Ali era acolo și Melike spune că ea a acționat foarte ciudat. Omer spune Arda că a găsit USB.Ali spune Hussein despre USB și Hussein spune ca se va sacrifica pentru Ali.
    Tayyar devine, de asemenea USB de la soția lui Ali, ajungând prin conținutul. Arda și Omer ajunge la lui Selma și ca ea a fost a face o scape, Omer cere USB. Selma spune Omer ea nu o au. Selma a fost amenințată de Tayyar și Tayyar făcut o înțelegere cu Ali pentru a afla unde USB este și el va lăsa soția sa locuiesc. Ea a luat USB și a dat-o Tayyar. Ali este un joc cu Hussein.
    Omer spune Tayyar va ucide Ali prea. Selma apoi devine speriat și îi spune totul. Elif și Ipek merge la închisoare și Ipek spune ca are doar zece minute. Omer discută ce sa întâmplat sub nasul lor cu Arda și merg amândoi sunt frustrat. Omer crede că ar trebui să vedeți Tayyar.
    Hussein este adus în la birou și când vede Elif spune ceea ce ea face acolo. Elif spune pentru a vedea dacă acesta o poate privi în ochi și să-l întreb de ce a ucis tatăl ei. Hussein solicită paza pentru a deschide ușa, dar Elif spune că nu și-a dat-o un răspuns încă. Hussein spune Elif și ea spune să nu ia numele ei și acum ar trebui să înceapă explice.
    Asli merge la Pelin și vrea ea să o aresteze pentru uciderea mamei sale. Omer întâlnește cu Fatih și face o ofertă. El oferă Fatih dacă el a ajutat Omer în arestarea Tayyar, Omer va ajuta Fatih ieși din închisoare.
    Elif striga la Hussein ce a avut tatăl ei făcut el, ceea ce a făcut el? Cum ar putea el privi în ochii tuturor și mint cu ei? Hussein strigă că tatăl ei a fost la fel ca Tayyar și au lucrat împreună. Ahmet era, de asemenea, un om rău și nu merită să trăiască. Elif strigă că el nu merită să trăiască ca el este un criminal. KILLER! Ea preia foarfeca. În afara din sala, Omer aude strigăt și se oprește ei.

geta
    geta

Mesaj  geta Lun Apr 20, 2015 12:11 pm

Off topic.... ce înâlțime au unii actori . Am scris ” unii ” pentru că nu sunt toți , evident. Engin are 1,87 m , Tuba are 1,73 m ....
    http://gecce.com/magazin/foto-galeri/unlulerin-boylari-ne-kadar?p=1

GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Lun Apr 20, 2015 3:05 pm

geta a scris:

Mesut Yar , critic  de seriale tv , face o observație foarte haioasă . In toate serialele protagoniștii ajung în închisoare .
    http://www.televizyongazetesi.com/dizilerde-hapise-dusen-dusene_6_102508#.VTR0VCHtmko

[h2]

:

Are dreptate!

Demir, Ezel, Boran, toti au facut puscarie!! lol!  lol!  lol!  lol!

Kara para ask 5 - Pagina 27 CDAfJjDVEAAmI05  Kara para ask 5 - Pagina 27 Images?q=tbn:ANd9GcRgxu2jHAxQUC9qeE-SkrzDlRK4AWZrgtrNpzrcv2XaFR502ubeYA  Kara para ask 5 - Pagina 27 10441000_1623558354546708_782403025578089747_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 11159449_1623558414546702_3650760000912161659_n
    ☛Kara Para Aşk☚ ღ Elif & Omer ღ ELMERS kisses (p.2)♥️¸¸.•*`*•ღ

Kara para ask 5 - Pagina 27 22422_1623558251213385_917869863574950841_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 11054804_1623558481213362_2122490288253033800_n
    geta
    geta

Mesaj  geta Lun Apr 20, 2015 4:04 pm

GIULIA a scris:
    geta a scris:

Mesut Yar , critic  de seriale tv , face o observație foarte haioasă . In toate serialele protagoniștii ajung în închisoare .

:

[size=24]Are dreptate!

[h2]Ha, ha, ha...... nu stiam că și Boran a fost la închisoare . Cred că și Kendal ( personajul din Karagul / Trandafirul negru ) a facut pușcărie , dar nu știu sigur; și personajul principal din Dila Hanim și Căpitan Ali din Trădarea .... aaaaa.... râsul lumii !!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
    GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Lun Apr 20, 2015 4:09 pm

geta a scris:
    GIULIA a scris:
    geta a scris:

:

[size=24]Are dreptate!

Ha, ha, ha...... nu stiam că și Boran a fost la închisoare . Cred că și Kendal ( personajul din Karagul / Trandafirul negru ) a facut pușcărie , dar nu știu sigur; și personajul principal din Dila Hanim și Căpitan Ali din Trădarea .... aaaaa.... râsul lumii !!!!!

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
      Kara para ask 5 - Pagina 27 11111909_1623577094544834_4012881996117218478_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 11159960_1623745474527996_960705984409039915_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 CC-5fG3WEAIcoDC
    geta
    geta

Mesaj  geta Lun Apr 20, 2015 4:29 pm

O să fie încă un episod trist...

geta
    geta

Mesaj  geta Lun Apr 20, 2015 9:33 pm

Din ep 43

Kara para ask 5 - Pagina 27 11051206_870035296395527_5994188854252608820_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 11098998_870035339728856_1904138646108651066_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 11146263_870035433062180_8428258011519995220_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 11101815_870035556395501_6271560993113286758_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 11072001_870035673062156_3127892653497650771_n
    geta
    geta

Mesaj  geta Lun Apr 20, 2015 9:39 pm

Kara para ask 5 - Pagina 27 10426105_870036843062039_5935601793427136418_n
    geta
    geta

Mesaj  geta Lun Apr 20, 2015 9:42 pm

Kara para ask 5 - Pagina 27 11156158_689242194518839_2160061829731369595_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 1514529_689242247852167_7003217869247711855_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 10423636_689242274518831_7770336448120432607_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 11163862_689242314518827_4312090526429275885_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 11165056_689242357852156_1737726720759946751_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 10403569_689242397852152_2630033605970756348_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 11147890_689242424518816_2202886304838191668_n
    GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Lun Apr 20, 2015 9:43 pm

geta a scris:

Pai triste au fost toate.. Niciunul n-a fost vesel "cap-coada"..
    Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
    https://vine.co/v/eaBUuDhgdFK

Kara para ask 5 - Pagina 27 CDCGZWpUUAAVLV5  Kara para ask 5 - Pagina 27 11146288_979535852065313_5874956208789029606_n
      Kara para ask 5 - Pagina 27 CDCXsYmWgAACnE_  Kara para ask 5 - Pagina 27 10546978_412590665585694_3503792826713676424_o  Kara para ask 5 - Pagina 27 CDCNlG3WMAEIeD5
    geta
    geta

Mesaj  geta Lun Apr 20, 2015 9:44 pm

Kara para ask 5 - Pagina 27 10924711_689242484518810_37186467369137550_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 11149447_689242531185472_5500520710989073173_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 11110298_689242574518801_5223645332498094323_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 10422916_689242634518795_2643649420477402803_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 11150163_689242684518790_8316635674540835067_n  Kara para ask 5 - Pagina 27 11159480_689242877852104_4036223307586925170_n
    geta
    geta

Mesaj  geta Lun Apr 20, 2015 9:45 pm

Kara para ask 5 - Pagina 27 11129209_689301817846210_3761901913740770073_n
    geta
    geta

Mesaj  geta Lun Apr 20, 2015 9:47 pm

GIULIA a scris:
    geta a scris:

Pai triste au fost toate.. Niciunul n-a fost vesel "cap-coada"..
    Evil or Very Mad  Evil or Very Mad  Evil or Very Mad  Evil or Very Mad  Evil or Very Mad  Evil or Very Mad  Evil or Very Mad  Evil or Very Mad
    https://vine.co/v/eaBUuDhgdFK

Am avut și episoade bune in sezonul 1. Acum parcă plouă numai cu necazuri...Elif si Omer sunt varză din punct de vedere psihic.

geta
    geta

Mesaj  geta Lun Apr 20, 2015 9:50 pm

lol! lol! lol! lol! de aceea striga admiratoarea aceea la Tuba să nu-l mai împingă așa tare pe Engin !!!!! A fost un râs general și a blocat-o pe Tuba. Să mai faci film cu astfel de spectatori !!!!! Cred că era în stare s-o arunce pe Tuba în mare !!!!! lol! lol! lol! lol!

geta
    geta

Mesaj  geta Lun Apr 20, 2015 9:53 pm

iaca și pisicileeeeee....

Kara para ask 5 - Pagina 27 11074366_1624225267813350_1316044268870291689_n
    auroracosma

Data de înscriere : 04/08/2014

Mesaj  auroracosma Lun Apr 20, 2015 10:03 pm

geta a scris:

lol!  lol!  lol!  lol!  de aceea striga admiratoarea aceea la Tuba să nu-l mai împingă așa tare pe Engin !!!!! A fost un râs general  și a blocat-o pe Tuba. Să mai faci film  cu astfel de spectatori !!!!! Cred că era în stare s-o arunce pe Tuba în mare !!!!! lol!  lol!  lol!  lol!

Fanele astea imbrobodite cu batice si fuste lungi ieri il strigau pe engin in timpul filmarilor ca la piataEu inteleg sa fi fanul cuiva dar sa fi decent! Ma uimeste comortamentul lor vulgar in contradictie cu conceptiile lor religioase! Parca erau la meci! Isterice si fanatice!
    geta
    geta

Mesaj  geta Lun Apr 20, 2015 10:13 pm

auroracosma a scris:
     Fanele astea imbrobodite cu batice si  fuste lungi ieri il strigau pe engin in timpul filmarilor ca la piataEu inteleg sa fi fanul  cuiva  dar sa fi decent!  Ma uimeste comortamentul lor vulgar in contradictie cu  conceptiile lor religioase! Parca erau la meci!   Isterice si fanatice!

păi ... erau singure , fără soții lor ; altfel nici nu aveau curaj să se uite la Engin !!!!

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Lun Noi 25, 2024 6:23 am