5 participanți
Kara para ask 5
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°701
Re: Kara para ask 5
- Mesaj n°702
i-a albit barba
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°704
[quote="GIULIA"]
[/quote Serialul va fi in seara asta la ora 20 m-am uitat pe programul celor de la ATV chiar acu,sa fiu sigura ca nu s-au sucit! O zi buna va doresc!
[/quote Serialul va fi in seara asta la ora 20 m-am uitat pe programul celor de la ATV chiar acu,sa fiu sigura ca nu s-au sucit! O zi buna va doresc!
- Mesaj n°705
auroracosma a scris:Serialul va fi in seara asta la ora 20 m-am uitat pe programul celor de la ATV chiar acu,sa fiu sigura ca nu s-au sucit! O zi buna va doresc!
buna dimineata . Multumesc pentru informatie. Poza/ facatura asta cu Tuba si Engin e ORIBILA !!!! Sunt atat de multe fotografii din film frumoase , încât nu stiu de ce au facut mizeria asta.
- Mesaj n°706
cele care monteaza asemnea imagini sunt bolnave saracele! Nu au rusine am vazut altele si mai si!geta a scris:auroracosma a scris:Serialul va fi in seara asta la ora 20 m-am uitat pe programul celor de la ATV chiar acu,sa fiu sigura ca nu s-au sucit! O zi buna va doresc!buna dimineata . Multumesc pentru informatie. Poza/ facatura asta cu Tuba si Engin e ORIBILA !!!! Sunt atat de multe fotografii din film frumoase , încât nu stiu de ce au facut mizeria asta.
- Mesaj n°707
auroracosma a scris:
cele care monteaza asemnea imagini sunt bolnave saracele! Nu au rusine am vazut altele si mai si!
Bine ca nu le-am vazut . Deja au inceput sa faca tot felul de comentarii urâte vis-a vis de noul partener al Tubei . Nici nu se știe daca vor filma împreună . Habar n-am cine este , dar nu pricep de ce se amestecă in rolurile si filmele ei.Nu-mi place amestecul lor in viața privată a Tubei. E problema ei , viața ei. Nu le place un film sau un actor cu care joacă , să schimbe postul. Nu le-a plăcut Ilker( pentru ca spun ele ca e urât ) , dar cu filmul acesta Tuba a fost nominalizată la premiul Emmy . Da' ce iși pune neapărat frumusețea la bătaie ?? Să joace bine , atât.
In sfârșit , e problema lor , nu a mea. O sa vedem filmul și gata.
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°708
auroracosma a scris:cele care monteaza asemnea imagini sunt bolnave saracele! Nu au rusine am vazut altele si mai si!geta a scris:auroracosma a scris:Serialul va fi in seara asta la ora 20 m-am uitat pe programul celor de la ATV chiar acu,sa fiu sigura ca nu s-au sucit! O zi buna va doresc!buna dimineata . Multumesc pentru informatie. Poza/ facatura asta cu Tuba si Engin e ORIBILA !!!! Sunt atat de multe fotografii din film frumoase , încât nu stiu de ce au facut mizeria asta.
Am pus poza pt pisica!!
M-a distrat, ca din familia ELMER nu poate lipsi pisica, mereu prezenta la filmari ( dar serialul se va termina fara copii, doar poate cu vreo pisica)
- Mesaj n°709
GIULIA a scris:
Am pus poza pt pisica!!
M-a distrat, ca din familia ELMER nu poate lipsi pisica, mereu prezenta la filmari ( dar serialul se va termina fara copii, doar poate cu vreo pisica)
Splendide poze !!!! Pisica este nelipsită , face parte din distribuție . Doamne , câte vorbe urâte am încasat noi pentru pisici !!!!! Nici nu vreau să mă gândesc , sau să-mi amintesc. Parcă se topea internetul dacă puneam poze cu pisici. Și sunt atât de drăgălașe !! nici nu ne duceam pe un alt site decât pe al nostru. Nu deranjam pe nimeni. Dar ... așa sunt unii . De fapt nu cred că pisicile îi / le deranja , ci cu totul altceva.
- Mesaj n°710
- Mesaj n°711
pe mine nu ,ca am un motan asa de obraznic,mi-a stricat tot prin casa il am de 15 ani. Ai pus tu un filmulet cu un pui de caprioara si un caine ,eu sunt fan ,consider ca animalele sunt mai bune ca oamenii! Am si eu prin vecini niste specimene care chiama mereu hingherii pentru un amarat de caine care le pazeste masinile gratis ca nu suporta latratul .De parca de unde vin ei cainii nu latra! Am recuperat-o de 4 nori de la hingheri dar mi-e teama ca intr-o zi o sa-i puna ceva in mancare.Si atunci nu sunt unii oameni mai rai decat animalele? Daca politica acestei tari in privinta animalelor ar fi fost una corecta nu se ajungea la nenorociri dar au bagat frumusel banii in buzunar! Asa ca draga mea posteaza in continuare ,coloreaza pagina frumos si oricum sunt mai adevarate decat combinatiile alea jalnice cu actori pe care le posteaza mintile infierbantate.geta a scris:GIULIA a scris:
Am pus poza pt pisica!!
M-a distrat, ca din familia ELMER nu poate lipsi pisica, mereu prezenta la filmari ( dar serialul se va termina fara copii, doar poate cu vreo pisica)Splendide poze !!!! Pisica este nelipsită , face parte din distribuție . Doamne , câte vorbe urâte am încasat noi pentru pisici !!!!! Nici nu vreau să mă gândesc , sau să-mi amintesc. Parcă se topea internetul dacă puneam poze cu pisici. Și sunt atât de drăgălașe !! nici nu ne duceam pe un alt site decât pe al nostru. Nu deranjam pe nimeni. Dar ... așa sunt unii . De fapt nu cred că pisicile îi / le deranja , ci cu totul altceva.
- Mesaj n°713
Oooooo..... toate melodiile din film !!!! Bravo Giulia !!!!
- Mesaj n°714
geta a scris:Oooooo..... toate melodiile din film !!!! Bravo Giulia !!!!
Va e foame???
- Mesaj n°715
Se pare că Elif este supărată în continuare . Are dreptate . Amândoi sunt supărați. Vedem diseară .
- Mesaj n°716
”Acesta este destinul nostru . Ne-a unit o crimă și ne desparte un criminal . ”
- Mesaj n°717
- Mesaj n°718
geta a scris:Se pare că Elif este supărată în continuare . Are dreptate . Amândoi sunt supărați. Vedem diseară .
https://vine.co/v/eaJIbrqMxba
- Mesaj n°720
- Mesaj n°721