Reclamatie!!!
+2
GIULIA
geta
6 participanți
Kara para ask 3
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°552
Re: Kara para ask 3
GIULIA a scris:
Reclamatie!!!
Bravo. A reclamat si Mariadrag , am citit pe facebook.
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°553
geta a scris:
Bravo. A reclamat si Mariadrag , am citit pe facebook.
- Mesaj n°555
buna dimineata
- Mesaj n°556
- Mesaj n°557
geta a scris:buna dimineata
Buna dimineata!!
http://www.ranini.tv/ozet/2567/kara-para-ask/bir-omre-kac-sevda-kac-olum-sigar
Scăpat o viață de iubire, cât de des moarte?
Timp de două săptămâni ne asteptam introducerea Povestiri serie caracterul Southwind mătase. Avem nevoie sa stiti despre caracterul lui Silk urma să fie returnate la malul căsătorie cu Omar. Această secțiune a apărut în seria de mătase. Ca nu suficient de dramă apar și în serie, femeile Umar (Sibel și Elif) Silk înapoi cu o serie debutat ca problemele sunt rezolvate cu noua sarcina. Evident, prima întâlnire cu ceea ce părea în primul rând să organizeze ceea ce Omar nu a fost impresionant. Ceva despre personajul până la sfârșitul directorul vedea orice intalnire de mătase-Elif el a oferit ceva un pic plictisitoare. Nu ma asteptam un cap de păr trăgând în prima parte, desigur, dar am asteptat prima apariție personaj intrigant, astfel, ca parte a administrației cu mai mult entuziasm și entuziasm.
Cred Negru bani Iubirea de aeronave din lume Matrix. Interconectate prin fiecare personaj în secvența Deoarece Tayyar. Am văzut că Silk-am căsătorit și a divorțat om cu o a aeronavei. Deși numărul de telespectatori copilului Silk răpit "nu a fost de Omar", dacă ia plăcut prea devreme, în opinia mea o bucurie. Pentru că în măsura în care am înțeles din ochii mătase și progresul indicelui este că interpretarea mea de copil care Omar. Între timp Tayyar scufundat în întreaga lume, cred că va salva pe cei din mlaștină Holding, mare. Mert, de asemenea, a început să lucreze acolo Demeter (înainte de a început să lucreze Levoča), iar până acum doar pe jumătate umplută în ciuda unui CV: experiență în familiar!
Vorbind de copii. 23 aprilie dar numărul de copii nu a expirat încă: sarcina lui Judy, Asli Can, mătase răpiți copii. Cu toate acestea, dramă profund brut al mamei, dramă copiilor a fost adăugat la complot. Sarcina lui Judy "Nu există nici o iubire fericit!" Este necesar Motto. Pot să înțeleg un pic. Eu încă nu înțeleg faptul că abordarea de Arda suspecta Hussein fiecare mișcare cu un minimum de îndoială în acest caz.
Un personaj moare de conflict Taner-Original-primăvară furnizat, de asemenea natură. Nebahat confruntă serie de demontat de fapt gură de dispută între sultanului și pe mama lui sa încheiat. Ieșiți a fi gravidă cu Asli Asli nebunie a fost blocat pastile utilizate. Avem o Melike-adevărat că aceasta poate fi tolerată până la borcan undeva. Atunci presupun ei au spus să ne întoarcem la conflict vechi. Poate acest capitol a fost din nou implicat în cazul prin Tayyar și seria noastră a fost un nou conflict: conflictul mamă-fiu.
Prin contrast între ceea ce am ghicit înainte Elif Elif Omar nu a putut intra în închisoare în care trăiesc. Continuă fericire logodna, el nu poate ține nimic din afara scenelor Elmer repetat de 99 de ori. În general seria turc "cuplurile iubit cum?" Practica când cei slabi dintre ei pentru continuarea poveștii din mătase și copil intrare.
Acest Omar sa întors de la un pas de o căsătorie în fiecare cinci ani, dacă 35 de ani. Atât de mult iubirea pentru viata (nu love're greșit) cum se potrivesc? Experiență sau au uitat durerea separării sau altă femeie sau prea optimist. Elif de confuzie între ele este încă "fericit" Există un viitor vis. Atât în umbra de mătase. Mai mult decât atât, încă de viață, femeile vechi sau
noi, vii sau moarte "de salvare" are energie. În indicele final (Presupunând că aveți afla adevărul despre Hussein) Omar secție cu indiferență holbezi la perete într-o casă de nebuni, cred că ar trebui să arate. Nu-mi pot imagina că carierei sale dincolo.
El a spus practică sărac sau un set de cuplu iubit. Prin urmare, acesta a mers la spa pentru această secțiune, dar a fost evaziv Elif Omar pomadă înapoi înțelegem scena romantica. Yah deja au fost împreună la începutul acestui indice dublu. Stai în aceeași cameră, cu "doar" pentru a dormi (nu mai stimulează entuziasmul pentru orice acțiuni suplimentare pentru a mirosi unguentul presupun) a ceea ce am avut de a arunca o rostogoli Elif Omar nevoie? Scenele au fost drăguț sau romantic? Cred că nu.
Cred că toată lumea are ultimul cuvânt al zilei "frați Hussein" va fi. Câte decese sunt de multe ori o viață? Hussein a avut oficial o deja-vu. Ca găsit într-un loc care nu va primăvară Sibel găsi Hussein, ultimele cuvinte ale lui Sibel repetate de primăvară nu a fost greu de ghicit că pleca drept. Dar, totuși, doar o clipă mic "caracter nu va rezolva toate nodurile nu pot vedea de primăvară Hussein?" Nu pentru că nu am revolte (Hay mii castor!). Spring oficial El a fost fata de imaginea conștiinței Hussein. Vocea conștiinței nu poate fi un fel de răzbunare pentru că viața lor Tayyar încercat să taie gâtul de primăvară.
Plecarea de la seria de caractere de primăvară a fost uimitoare, dar acesta a fost cel mai înmulțirea acestor fani nilmet cred. Primăvară când a fost descoperit literatură, precum și dacă cei săraci și modul în care textul a fost bun. Textul de sindromul Stockholm, în literatura de specialitate ca un contributiei de plug-in native. În versurile piesei "Metin o noapte de a uita totul." Primăvară decât "nu vă faceți griji că nu te bântuie", spune "Tu nu mă poți folosi ca asta!" A ar putea fi prea târziu. Mai mult decât atât Lotus sora, și mai ales de ce ați schimbat atitudinea Elif altfel.
Drama rutină este deja într-un număr de mare, înainte de sfârșitul tobe mână, un alt dramă a fost INSERTION dorinta. În schimb, poveștile laterale (sa nu mai vorbim absolut Fatma doamnă și fată) a fost zenginleștirils, a fost pe titlurile noi temerile lui Elif, a fost mai mult pe ambițiile lui Omar se încercări, am fost un cuplu fericit Elmer YouTube. Nu "noi" nu este printre cupluri copii, femei însărcinate, umbrele trecutului nu ar fi suportate de dorințe. Să tot acest dramă în următoarele secțiuni cum a recupera?
- Mesaj n°558
- Mesaj n°559
- Mesaj n°560
- Mesaj n°561
New Hüseyin ve Melike Demir
#KaraParaAşk Kamera arkası / Behind scene...
- Mesaj n°562
- Mesaj n°563
According the this tweet "Father of Ipek's child is NOT Omer "
https://twitter.com/ekranellakara…/status/547861017133604864
Ultima editare efectuata de catre GIULIA in Sam Dec 27, 2014 12:35 am, editata de 1 ori
- Mesaj n°564
- Mesaj n°565
- Mesaj n°566
- Mesaj n°571
Грязные деньги и любовь 29.Серия / Kara Para Aşk 29.Bölüm
- Mesaj n°572
http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisine-ozel-ask-sarkisi-sosyal-medyada-olay-oldu_6_96808#.VJ5uFsgKA
BLACK BANI dragostea SONG SERIES EVENIMENTE SPECIALE sa întâmplat în social media
Elif" și "Umar special cântec de dragoste
Lark Lumina lui "bani negri în dragoste" Elif "și" Umar compus pentru marea dragoste "Aruncă-am pierdut te" cântec, a fost marcată de social media
ATV serie fenomen 'Black iubesc banii ", a fost marcată de publicarea ultima parte a poveștii Karayel'l de miercuri seara. Culminând cu ordinea de zi a secțiunii social media, publicul a fost socat cu surprindere că în mod repetat suferit. În această secțiune; 'Umar mulți ani în urmă și a avut o experiență mare pe care a trebuit să lăsați-l "este atribuit Biroului Omucideri din Istanbul Mătasea a determinat o modificare a echilibrului.
Sapanca Momentele romantice
divorța de soția lui, pentru că el a ratat fiul său l-au urmat la Istanbul se încadrează "Silk" Ömer'l întâlni și apoi "să se întâlnească Elif'l excitare a atins punctul culminant vehicul. Sapanca o zi se duce "Elif" și 'Umar puțin vacanță de dragoste în timp ce se bucură de un vârf în scenă, jucând "ai lăsat în Am pierdut" cântec special a atras aprecieri. Versurile, scenarist al serialului poartă sistemul Ergenekon și semnătura acțiune Canpolat lui. Cântarea a compozițiilor ciocârlia de lumină.
BLACK BANI dragostea SONG SERIES EVENIMENTE SPECIALE sa întâmplat în social media
Elif" și "Umar special cântec de dragoste
Lark Lumina lui "bani negri în dragoste" Elif "și" Umar compus pentru marea dragoste "Aruncă-am pierdut te" cântec, a fost marcată de social media
ATV serie fenomen 'Black iubesc banii ", a fost marcată de publicarea ultima parte a poveștii Karayel'l de miercuri seara. Culminând cu ordinea de zi a secțiunii social media, publicul a fost socat cu surprindere că în mod repetat suferit. În această secțiune; 'Umar mulți ani în urmă și a avut o experiență mare pe care a trebuit să lăsați-l "este atribuit Biroului Omucideri din Istanbul Mătasea a determinat o modificare a echilibrului.
Sapanca Momentele romantice
divorța de soția lui, pentru că el a ratat fiul său l-au urmat la Istanbul se încadrează "Silk" Ömer'l întâlni și apoi "să se întâlnească Elif'l excitare a atins punctul culminant vehicul. Sapanca o zi se duce "Elif" și 'Umar puțin vacanță de dragoste în timp ce se bucură de un vârf în scenă, jucând "ai lăsat în Am pierdut" cântec special a atras aprecieri. Versurile, scenarist al serialului poartă sistemul Ergenekon și semnătura acțiune Canpolat lui. Cântarea a compozițiilor ciocârlia de lumină.
- Mesaj n°573
Tuvana, fierbinte si fericita..
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°574
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=SHe1tfYCEpo Nu stiu daca l-ati postat dar e atat de frumos ca l-am trimis la toti prietenii KPA Nu imi mai pasa de scenariu e suficient sa ii vad cat de minunati sunt ei doi impreuna.Mari actori ca de frumosi ce sa mai zic.Ok Tuba e ca o zeita Engino nu e atat de frumos dar e special vorba lui Farah!
- Mesaj n°575
auroracosma a scris:https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=SHe1tfYCEpo Nu stiu daca l-ati postat dar e atat de frumos ca l-am trimis la toti prietenii KPA Nu imi mai pasa de scenariu e suficient sa ii vad cat de minunati sunt ei doi impreuna.Mari actori ca de frumosi ce sa mai zic.Ok Tuba e ca o zeita Engino nu e atat de frumos dar e special vorba lui Farah!
Intr-adevar, noi vizionam KPA pt Tuba si Engin..
Dar, avand in vedere cat s-au laudat sceneristele ce scenariu nemaipomenit va fi, mai avem pretentii si la un scenariu la nivelul protagonistilor