cred ca am mai pus o data secventa asta... nu conteaza
https://www.facebook.com/video.php?v=856820244338504
Traducere ... facuta de Mariadrag , cred
" Omer:buna dimineata
Elif:buna dimineata……omer…
Omer:da…
Elif:mai putem sta un pic???
Omer:mai avem 2 ore…
Elif:super…
Omer:stii ce zic eu??? Ai vrea sa luam un frumos mic dejun Italian inainte de a se trezi toata lumea???
Elif:de accord…dar nu vom avea o problema cu sami-bey???
Omer:nu/ti face griji esti cu mine…
Elif:da,atunci e in regula..
Omer:da…
Elif:ce ai de gand sa/I spui lui sami-bey,de ce am inchiriat o masina dis de dimineata???
Omer:ne vom gandi la asta cand vom ajunge acolo,bine???haide,condu signorina arata/mi o dimineata din filmul roman…
Elif:vom bea cea mai buna cafea in roma…bine,n/am gasit paine cu piper dar vom gasi alte lucruri frumoase care te vor face fericit ,capitane…
Omer:cel putin avem croasant…poate in final vom gasi de mancat si ceva sarat…
Elif:ne putem aseza???cand locuiam in roma ,cel mai mult am iubit sa iau micul dejun aici…
Omer:cand am venit prima oara am urat acest oras…peste tot imi aducea aminte de durerea mea…
Elif:si acum?
Omer:acum este cel mai frumos oras din lume…totul este atat de frumos…te face sa uiti toate suferintele si remuscarile…cu o singura conditie…sa uiti de tine si sa fii fericit….
Elif:stii,capitane,poate intro zi venim aici doar pentru noi…
Omer:de ce nu???
Elif:inca n/ai vazut nimic…vei iubi acest oras cand il vei vedea in intregime…
Omer:din partea mea…vreau sa spun…ca roma,Singapore,new York ,oriunde mergi important este cu cine…atata timp cat tu esti cu mine pentru mine roma este peste tot,elif denizer…ultima ora ar fi bine sa ma iei si s a ma duci oriunde vrei tu..
Elif:bine ,atunci vom lua micul dejun pe drum…esti gata ,capitane??? Iti place???
Omer:foarte mult…
Elif: poti sa devii dependent de acest oras…nu exista nicio scapare chiar sa vrei…intrun fel sau altul te vei intoarce la roma ,capitane…
Omer:cine a spus ca vrea sa scape??? Sunt foarte fericit asa cum sunt….
Elif:vorbim despre roma,suntem aici,nu???
Omer:nu stiu…probabil…da acest oras este foarte frumos ,signorina…dar nu este asa de frumos ca tine…..daca nu o sa stiu sa te pretuiesc inseamna ca nu merit nicio frumusete de pe acest pamant…vrei sa o luam de la inceput???
Elif:daca treci testul,da..
Omer:testul??
Elif:vinocu mine,hai…
Omer:unde ma duci signorina???
Elif la “Gura Adevarului”
Omer:adica?
Elif:adica…gura adevarului..
Omer:wow…m/ai adus intrun loc nepotrivit…ce von face acum???
Elif:vom afla daca mintim…acum este randul tau…
Omer:nu am nimic de ascuns…
Elif :esti neserios …ai vazut filmul,nu/I asa??? Ai vazut deja filmul si m/ai lasat sa ti/l povestesc…
Omer:chiar nu l/am vazut…dar mi l/ai povestit asa de frumos ca mi s/a intiparit in minte…
Elif:bine ai trecut acest test…data viitoare vom vedea ce se intampla…nu as vrea sa te mint niciodata,chiar si pentru lucruri mici…
Omer:promiti???
Elif:promit…"