+3
daniela69ize
GIULIA
geta
7 participanți
Kara para ask 2
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°102
Re: Kara para ask 2
Romania nu-l cumpara probabil . Nu ne aflam printre cele 40 de tari. Sau poate-l cumpara dupa ce se termia serialul.
dojin7777- Mesaje : 2221
- Mesaj n°103
KARA PARA ASK
[quote="geta"]Romania nu-l cumpara probabil . Nu ne aflam printre cele 40 de tari. Sau poate-l cumpara dupa ce se termia serialul.
Canald.ro va astepta sa-l cumpere la "pret de cupoane" si apoi vor baga si foarfeca
Canald.ro va astepta sa-l cumpere la "pret de cupoane" si apoi vor baga si foarfeca
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°104
Buna seara,pai asta-i serial sa il ciopartesti? lasa ca il vedem noi si asa.in orice limba il vad cu mare placere.
- Mesaj n°105
dojin7777 a scris:geta a scris:Romania nu-l cumpara probabil . Nu ne aflam printre cele 40 de tari. Sau poate-l cumpara dupa ce se termia serialul.
esti bestiala !!!!!!!!!!!!!!!!
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°106
http://gecce.com/magazin/foto-galeri/kara-para-aski-tanitacaklar
Dragostea va introduce Negre bani!
Protagonist ATV-ecran a seriei publicat în Iubirea bani negri și Tuba Büyüküstün Engin Akyurek, merg în străinătate pentru promovare.
În perioada 13-16 octombrie, care va avea loc în orașul francez Cannes este unul dintre cele mai importante de televiziune comercial MIPCOM târg din lume Moon semnat Efectuarea de serie 'Black iubesc banii "duce actori participa la Tuba Büyüküstün și Engin Akyurek".
Potrivit site-ului de știri fondator ranini.tv Tuba Büyüküstün și Engin Akyurek October 14, va fi prezent la târg.
Protagonist ATV-ecran a seriei publicat în Iubirea bani negri și Tuba Büyüküstün Engin Akyurek, merg în străinătate pentru promovare.
În perioada 13-16 octombrie, care va avea loc în orașul francez Cannes este unul dintre cele mai importante de televiziune comercial MIPCOM târg din lume Moon semnat Efectuarea de serie 'Black iubesc banii "duce actori participa la Tuba Büyüküstün și Engin Akyurek".
Potrivit site-ului de știri fondator ranini.tv Tuba Büyüküstün și Engin Akyurek October 14, va fi prezent la târg.
- Mesaj n°107
Buna dimineata tuturor. Ma bucur foarte mult pentru Tuba si Engin. Ma bucur din mai multe motive , dar in primul rand pentru recunoasterea lor ca actori de frunte. As vrea sa pot urmari aceasta gala , pe net , sau la un post tv . As vrea sa vad reactia publicului la aparitia lor. Daca vor intra impreuna in sala , efectul va fi teribil. Poate se vor gandi producatorii la acest lucru. Nu este usor pentru un producator sa aduca intr-un film doi actori foarte buni si foarte frumosi in acelas timp. Cred ca in istoria cinematografica a Turciei , este prima data cand reusesc aceasta performanta. Au mai adus pe ecran actori foarte buni , dar nu erau ambii , la fel de frumosi si compatibili in acelas timp.
- Mesaj n°108
Buna dimineata !!!
Nou!
Tot despre plecarea la Cannes!!!
http://www.televizyongazetesi.com/tuba-buyukustun-ile-engin-akyurek-umuda-yolculuga-cikiyor_6_92534
Tuba Büyüküstün vine cu o călătorie de Hope Akyurek Engin
În cazul în care există o cerere mare în străinătate de peste mări vânzările de Black iubesc banii acest târg va avea loc pe. Directorul este programat pentru a fi vândute în 40 de țări, în primul rând.
Nou!
Tot despre plecarea la Cannes!!!
http://www.televizyongazetesi.com/tuba-buyukustun-ile-engin-akyurek-umuda-yolculuga-cikiyor_6_92534
Tuba Büyüküstün vine cu o călătorie de Hope Akyurek Engin
În cazul în care există o cerere mare în străinătate de peste mări vânzările de Black iubesc banii acest târg va avea loc pe. Directorul este programat pentru a fi vândute în 40 de țări, în primul rând.
SoSo- Mesaje : 219
Data de înscriere : 02/08/2014
- Mesaj n°109
Neata! O saptamana buna!
- Mesaj n°110
Am vazut ep 18. Samy i-a cerut lui Elif sa rupa definitiv relatia cu Omer , pe motiv ca vor exista permanent in dosarul lui Omer date despre familia ei , ca tatal ei spalase bani si era implicat in afaceri ilegale , etc, ceea ce i-ar fi daunat lui Omer in cariera. Credeam ca ii ceruse sa intrerupa relatia cu Omer pe timpul cat dura ancheta si misiunea de prindere a retelei de traficanti. Imi pun intrebarea daca nu cumva in aceasta retea Samy era seful suprem !!!!!
daniela69ize- Mesaje : 434
Data de înscriere : 11/08/2014
- Mesaj n°111
buna ziua tuturor!
[img][/img]
spunea careva in una din zile ca, se intrec firmele de moda si de bijuterii pt. a le prezenta in
film, asa ca nu cred ca nu vor dori sa-si etaleze la Cannes ce au mai frumos
[img][/img]
spunea careva in una din zile ca, se intrec firmele de moda si de bijuterii pt. a le prezenta in
film, asa ca nu cred ca nu vor dori sa-si etaleze la Cannes ce au mai frumos
daniela69ize- Mesaje : 434
Data de înscriere : 11/08/2014
- Mesaj n°112
si eu zic ca Tayar are pe cineva mai sus ca el care-i manevreazageta a scris:Am vazut ep 18. Samy i-a cerut lui Elif sa rupa definitiv relatia cu Omer , pe motiv ca vor exista permanent in dosarul lui Omer date despre familia ei , ca tatal ei spalase bani si era implicat in afaceri ilegale , etc, ceea ce i-ar fi daunat lui Omer in cariera. Credeam ca ii ceruse sa intrerupa relatia cu Omer pe timpul cat dura ancheta si misiunea de prindere a retelei de traficanti. Imi pun intrebarea daca nu cumva in aceasta retea Samy era seful suprem !!!!!
- Mesaj n°113
SoSo a scris:Neata! O saptamana buna!
Multumim, asemenea!
Ep 19 fotografii
http://www.atv.com.tr/diziler/kara-para-ask/galeri/19-bolum-fotograflari-552155144209
- Mesaj n°115
- Mesaj n°116
- Mesaj n°117
- Mesaj n°119
dojin7777 a scris:Aha...Eu le astept pe rusoaice!geta a scris:dojin7777 a scris:Care subtitrare?!Nici macar in turca nu e subtritat!
E subtitrat in engleza . Apesi pe cc si trebuie sa fie on. Da este numai in engleza.
De la prietena mea Alexandra!
Грязные деньги и любовь 18.Серия (рус.субтитры) / Kara Para Aşk 18.Bölüm
Si, un clip nou:
- Mesaj n°120
- Mesaj n°121
#KaraParaAşk team at the Coliseum in rome today 06.10.2014
Kamera arkası / Behind scene...
Promo 2!!
Translation: Elif : I am going get in the operation with polices , I don`t even know the details ..Who knows what waiting for me in Rome where I called home ...
O: I can see the light end of the tunnel Elif
Sami: It is not time for love etc...time for attack now
Metin: Many thing will change after Rome visit
Omer : Something deep down inside of me telling that tomorrow will be more difficult then today
Omer : God damn it god damn it
Kara Para Aşk 19 Bölüm Fragman 2-Subtitle
Tradus de Mariadrag:
elif:pentru prima data in viata mea voi realiza o actiune pe care nu o inteleg cu toti ofiteri de politie....cine stie prin ce vom trece in roma ,pe care o numesc casa mea...
omer:elif,acum putem vedea lumina de la capatul tunelului...
sami:nu este timpul pentru o relatie de dragoste....este timpul de a actiona...
metin:multe lucruri se vor schimba dupa vizita la roma
omer:instinctul meu imi spune ca maine va fi mai dificil decat azi......la naiba...la naiba...
Kamera arkası / Behind scene...
Promo 2!!
Translation: Elif : I am going get in the operation with polices , I don`t even know the details ..Who knows what waiting for me in Rome where I called home ...
O: I can see the light end of the tunnel Elif
Sami: It is not time for love etc...time for attack now
Metin: Many thing will change after Rome visit
Omer : Something deep down inside of me telling that tomorrow will be more difficult then today
Omer : God damn it god damn it
Kara Para Aşk 19 Bölüm Fragman 2-Subtitle
Tradus de Mariadrag:
elif:pentru prima data in viata mea voi realiza o actiune pe care nu o inteleg cu toti ofiteri de politie....cine stie prin ce vom trece in roma ,pe care o numesc casa mea...
omer:elif,acum putem vedea lumina de la capatul tunelului...
sami:nu este timpul pentru o relatie de dragoste....este timpul de a actiona...
metin:multe lucruri se vor schimba dupa vizita la roma
omer:instinctul meu imi spune ca maine va fi mai dificil decat azi......la naiba...la naiba...
Ultima editare efectuata de catre GIULIA in Mar Oct 07, 2014 3:59 am, editata de 2 ori
- Mesaj n°122
Tradus de Mariadrag:
rezumat ep.19
arda si pelin il cauta pe procuror pentru a/l ajuta pe omer dar eforturile lor sunt in zadar...omer pe de alta parte este plin de resentimente fata de fratele sau,husein,pentru ca acesta nu i/a luat apararea...
omer:cand am fost impotriva lui ali m/am gandit ca fratele meu ma sprijina...dar am constatat ca nu e asa...ai uitat ce m/ai invatat...dar nu/ti face griji...
metin are o alta oferta surpriza pentru nilufer dar de data asta nu/i merge...nilufer incepe sa/si dea seama ca ceva nu este in regula...
elif continua sa/l sprijine pe omer indiferent de situatie...
elif:omer,pastreaza tacerea un minut si uita/te la mare....sa ascultam pescarusi...sa luam o pauza pur si simplu...te rog...
melike cauzeaza ceva rau din cauza curiozitatii ei...
levent si elif merg la o cina de afaceri iar bahar si omer sunt gelosi...gelozia lui bahar ii vine cu ceva in ajutor lui omer...
elif:am iesit,am mers la film,am luat cina cu el...levent este prietenul meu,ok?
omer:sigur....sigur...orice se intampla este din cauza acestei prietenii....si acest sacou nu ti se potriveste...
se da startul pentru roma.....cu toate acestea,omer are o problema sau mai bine zis o intrebare...
rezumat ep.19
arda si pelin il cauta pe procuror pentru a/l ajuta pe omer dar eforturile lor sunt in zadar...omer pe de alta parte este plin de resentimente fata de fratele sau,husein,pentru ca acesta nu i/a luat apararea...
omer:cand am fost impotriva lui ali m/am gandit ca fratele meu ma sprijina...dar am constatat ca nu e asa...ai uitat ce m/ai invatat...dar nu/ti face griji...
metin are o alta oferta surpriza pentru nilufer dar de data asta nu/i merge...nilufer incepe sa/si dea seama ca ceva nu este in regula...
elif continua sa/l sprijine pe omer indiferent de situatie...
elif:omer,pastreaza tacerea un minut si uita/te la mare....sa ascultam pescarusi...sa luam o pauza pur si simplu...te rog...
melike cauzeaza ceva rau din cauza curiozitatii ei...
levent si elif merg la o cina de afaceri iar bahar si omer sunt gelosi...gelozia lui bahar ii vine cu ceva in ajutor lui omer...
elif:am iesit,am mers la film,am luat cina cu el...levent este prietenul meu,ok?
omer:sigur....sigur...orice se intampla este din cauza acestei prietenii....si acest sacou nu ti se potriveste...
se da startul pentru roma.....cu toate acestea,omer are o problema sau mai bine zis o intrebare...
dojin7777- Mesaje : 2221
- Mesaj n°123
KARA PARA ASK
Multumesc,GIULI [si ALEXANDREI]!
- Mesaj n°124
Buna dimineata. Ploua.