+3
SoSo
GIULIA
geta
7 participanți
Cafeneaua turceasca....
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°76
Re: Cafeneaua turceasca....
n-as putea sa mananc la masa cu cainii desi sunt foarte frumosi.
- Mesaj n°77
Revista presei
HAZAL KAYA HAYRANLARI SON GELİŞMEYE ÇOK ÜZÜLECEK
4 Ağustos 2014 Pazartesi 14:54:47
tv8 ekranlarında yayınlanması beklenen, senaryosunu Melis Civelek ve Sırma Yanık’ın üstleneceği, dizinin başrolü için Hazal Kaya ile anlaşılmıştı. Erkek başrol oyuncusu olarak Mehmet Günsür‘ün adı geçiyordu.
Son gelen bilgiler Hazal Kaya hayranlarını da Mehmet Günsür hayranlarını da üzecek... Çünkü Mehmet Günsür dizilerde rol almak istemiyor.
Günsür, Türkiye'den giden dizi tekliflerini kabul etmiyor.
Ünlü oyuncu ailesi ile birlikte vakit geçirmek için böyle bir karar aldı.
Günsür ile Hazar Kaya'nın birlikte rol almasını bekleyen hayranlar da bu son gelişmeyle üzülecek.
4 Ağustos 2014 Pazartesi 14:54:47
tv8 ekranlarında yayınlanması beklenen, senaryosunu Melis Civelek ve Sırma Yanık’ın üstleneceği, dizinin başrolü için Hazal Kaya ile anlaşılmıştı. Erkek başrol oyuncusu olarak Mehmet Günsür‘ün adı geçiyordu.
Son gelen bilgiler Hazal Kaya hayranlarını da Mehmet Günsür hayranlarını da üzecek... Çünkü Mehmet Günsür dizilerde rol almak istemiyor.
Günsür, Türkiye'den giden dizi tekliflerini kabul etmiyor.
Ünlü oyuncu ailesi ile birlikte vakit geçirmek için böyle bir karar aldı.
Günsür ile Hazar Kaya'nın birlikte rol almasını bekleyen hayranlar da bu son gelişmeyle üzülecek.
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°78
geta a scris:n-as putea sa mananc la masa cu cainii desi sunt foarte frumosi.
Atunci, cu pisicile!
- Mesaj n°79
Bulz ţărănesc á la Casa Valasoaia.
- Mesaj n°80
geta a scris:n-as putea sa mananc la masa cu cainii desi sunt foarte frumosi.
fara caini...
- Mesaj n°81
la umbra...
- Mesaj n°82
Ca sa vedeti ce "ati pierdut" parasind portul:
(mai pe romaneste, "boii de la bicicleta"
TheIuliana79 | Comentează mesajul
Azi 16:45 | 184544/184545
Selam, ce frumos, am primit avertisment ca mi se inchide contul pentru ca in ultimele zile am postat poze si linkuri(oricum mi le-au sters), cica am incalcat regulamentul, aviz celor ce fac ca mine.
Selam, ce frumos, am primit avertisment ca mi se inchide contul pentru ca in ultimele zile am postat poze si linkuri(oricum mi le-au sters), cica am incalcat regulamentul, aviz celor ce fac ca mine.
- Mesaj n°83
nici el n-a mai suportat caldura..
- Mesaj n°84
Tahiti, French Polynesia
- Mesaj n°85
Va citesc maine dimineata . Am fost la mare , acum am venit si am vazut si un mort , inecat , asa ca "sa ma simt bine" !!! Valurile sunt mari si deosebit de puternice. Cred ca era un barbat tanar . Marea isi ia in fiecare an dreptul , iar oamenii sunt inconstienti. La ora 20.00 incepe serialul cu Erkan si Osmanelul . Va las... Sorry
- Mesaj n°86
geta a scris:Va citesc maine dimineata . Am fost la mare , acum am venit si am vazut si un mort , inecat , asa ca "sa ma simt bine" !!! Valurile sunt mari si deosebit de puternice. Cred ca era un barbat tanar . Marea isi ia in fiecare an dreptul , iar oamenii sunt inconstienti. La ora 20.00 incepe serialul cu Erkan si Osmanelul . Va las... Sorry
nu ma lasa sa postez linkul..
Gropile care au aparut la doar cativa pasi de tarm, pericol pentru turisti. Explicatia pentru tragediile din Mamaia
- Mesaj n°87
Acolo unde tu nu esti...
- Mesaj n°88
Noapte buna!
SoSo- Mesaje : 219
Data de înscriere : 02/08/2014
- Mesaj n°89
[quote="GIULIA"]Noapte buna!
FRUMOASE PISICUTE! S-A INSCRIS SI DANIELA PE UNUL DIN FORUMURI, DAR NU A PRIMIT CONFIRMAREA! NOAPTE BUNA!
FRUMOASE PISICUTE! S-A INSCRIS SI DANIELA PE UNUL DIN FORUMURI, DAR NU A PRIMIT CONFIRMAREA! NOAPTE BUNA!
- Mesaj n°90
SoSo a scris:GIULIA a scris:Noapte buna!
Ma mir ca nu a primit-o, confirmarea cred ca se face automat pe e-mail, (cum zicea si GUMUS, administratorul o fi si uitat de site), poate a gresit ea ceva...
- Mesaj n°91
Buna dimineata. Vor sa ramana numai cu " Mireasa pentru fiul meu". Au vizionari cat cuprinde si mesaje , la fel. Asa emisiune , asa vizitatori si comentatori. Va rog sa-mi dati voie sa va spun ca emisiunea asta este mai mult decat suburbana . Asta e parerea mea. De altfel televiziunile noastre sunt campioane mondiale la emisiuni proaste , foarte proaste , oribile. Degeaba se ascund in spatele emisiunilor din alte tari cu acelas format , spun ei.Eu am urmarit la turci emisiunea cu acelas format ( chipurile) ca " Mireasa ..." nici pe departe nu seamana si se transmitea noaptea dupa ora 22. Cand butonez eu telecomanda mai trec si peste "Mireasa..." si ma ingrozesc ; la ore de maxima audienta niste indivizi care nu sunt in stare sa munceasca , s-au inscris in aceasta emisiune pe post de actori si aproape fac sex pe ecran !!!!!! Nu le lipseste decat foarte putin. Ok , n-au decat sa faca dar dupa ora 24 , atunci cand copiii dorm. Asa ca Port. are vizitatori destui si bani in cont pe seama lor.GIULIA a scris:Ca sa vedeti ce "ati pierdut" parasind portul:
SoSo- Mesaje : 219
Data de înscriere : 02/08/2014
- Mesaj n°92
Buna dimineata! O zi buna!
- Mesaj n°93
[img][/img]
- Mesaj n°94
SoSo a scris:Buna dimineata! O zi buna!
Multumim, asemenea!
- Mesaj n°95
geta a scris:" />
N-am prea gasit noutati in presa...
- Mesaj n°96
SoSo a scris:Buna dimineata! O zi buna!
Caldura, si azi...
- Mesaj n°97
Bestiala postarea ta Giulia . Rad cu lacrimi. Lumea buna se duce la Bodrum. Hai si noi , macar cu imaginile. Eu nu l-am vazut, sorry
- Mesaj n°98
[quote="geta"]Bestiala postarea ta Giulia . Rad cu lacrimi. Lumea buna se duce la Bodrum. Hai si noi , macar cu imaginile. Eu nu l-am vazut, sorry
Nu toata lumea isi permite sa mearga la Bodrum...
Nu toata lumea isi permite sa mearga la Bodrum...
- Mesaj n°99
O gustare, la Izmir:
- Mesaj n°100
"covrigi de pe capul turcului !!!!!" ... asa le spun eu . Sunt buni de buni ... Am un filmulet o nebunie si nu pot sa-l pun cu alea 7 zile ale adminului !!!