+3
SoSo
GIULIA
geta
7 participanți
Cafeneaua turceasca....
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°26
Cafeneaua turceasca....
Asa un papitoi , o sa caute mult romanii si n-o sa gaseasca. Trebuia sa se faca actor vagabondu' asta !!! A adunat toate parasutele la Mamaia si prostii il aplauda. Nu m-am dus in Mamaia din primavara . Astept sa se termine porcaria asta de vara si apoi sa ma duc sa vad marea de acolo. In rest , mare este si in Constanta. Oricum orasul meu este o groapa de gunoi iar primarul ... un caraghios.
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°27
Re: Cafeneaua turceasca....
geta a scris:Asa un papitoi , o sa caute mult romanii si n-o sa gaseasca. Trebuia sa se faca actor vagabondu' asta !!! A adunat toate parasutele la Mamaia si prostii il aplauda. Nu m-am dus in Mamaia din primavara . Astept sa se termine porcaria asta de vara si apoi sa ma duc sa vad marea de acolo. In rest , mare este si in Constanta. Oricum orasul meu este o groapa de gunoi iar primarul ... un caraghios.
pt ca nu ma lasa sa pun linkul cu articolul..
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, l-a interpretat, sâmbătă seară, pe domnitorul Ştefan cel Mare, la carnavalul de la Mamaia, edilul susţinând că acest rol a fost înălţător şi mai complex decât altele şi că tot spectacolul a fost pus în scenă în mod "cuviincios", transmite corespondentul MEDIAFAX.
Costumat la fel ca Ştefan cel Mare, purtând perucă şi mustaţă pentru a aduce cât mai mult cu domnitorul Moldovei, dar şi o sabie în mână, Radu Mazăre s-a urcat pe carul alegoric al Primăriei în Piaţeta Perla din staţiune, amenajat special pentru această ediţie a carnavalului, având în frunte un cap de bour, iar în mijloc un cal artificial pe care s-a aşezat primarul Constanţei.
Invitatele speciale ale primarului Constanţei, cântăreţele de muzică populară Irina Loghin şi Maria Cârneci au interpretat rolurile mamei lui Ştefan cel Mare şi, respectiv, cel al Vrâncioaiei, ele urcând pe carul alegoric, care a mers apoi până în Piaţeta Cazino pe ritmuri folclorice.
- Mesaj n°28
Seamana putin cu cainele batran al Tubei:
- Mesaj n°29
Cafeneaua turceasca....
Frumos caine si frumoasa poza....
[img][/img]
o sa-l vedem si turc ...
[img][/img]
o sa-l vedem si turc ...
- Mesaj n°30
Sa va racoriti..
- Mesaj n°32
La racoare..
- Mesaj n°34
Cafeneaua turceasca....
[img][/img]
SORIN ONIŞOR- JUPÂNU’ SĂPTĂMÂNII
Mar 03, 2014 admin Jupânu Săptămânii 0
sorin onisor
Pentru rezultatele deosebite obţinute în arta fotografiei cât şi pentru simplitatea realităţii miraculoase suprinsă de obiectiv, pe pământ românesc, Cotidianul Gazeta de Mâine îl numeşte pe ,,fotograful satului românesc” Sorin Onişor JUPÂNU’ SĂPTĂMÂNII
Sorin Onişor este doctorand al Universităţii de Vest din Timişoara cu teza ,,Fierării din Transilvania” şi fotograf de renume internaţional. Activitatea sa fotografică este distinsă cu 17 premii naţionale şi peste 20 de expoziţii organizate în plan naţional şi internaţional. Este supranumit ,,fotograful satului românesc”. iar în 2010 a fost desemnat de către Asociaţia Artiştilor Fotografi din România drept ,,Fotograful anului”. Din 2009 şi până în prezent a organizat numeroase workshop-uri de fotografie în Maramureş, Delta Dunării, Sibiu, Giurgiu, Buzău, Prahova, Braşov, Mureş, Alba, Harghita, Iaşi, Suceava, Timiş, Mehedinşi şi derulează o serie de proiecte ce vizează Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si nordul Olteniei, ,,Universul copilăriei în satul românesc contemporan”, dar şi problemele de integrare socială a rromilor din România- ,,Pierduti in (dez)integrare”.
Mar 03, 2014 admin Jupânu Săptămânii 0
sorin onisor
Pentru rezultatele deosebite obţinute în arta fotografiei cât şi pentru simplitatea realităţii miraculoase suprinsă de obiectiv, pe pământ românesc, Cotidianul Gazeta de Mâine îl numeşte pe ,,fotograful satului românesc” Sorin Onişor JUPÂNU’ SĂPTĂMÂNII
Sorin Onişor este doctorand al Universităţii de Vest din Timişoara cu teza ,,Fierării din Transilvania” şi fotograf de renume internaţional. Activitatea sa fotografică este distinsă cu 17 premii naţionale şi peste 20 de expoziţii organizate în plan naţional şi internaţional. Este supranumit ,,fotograful satului românesc”. iar în 2010 a fost desemnat de către Asociaţia Artiştilor Fotografi din România drept ,,Fotograful anului”. Din 2009 şi până în prezent a organizat numeroase workshop-uri de fotografie în Maramureş, Delta Dunării, Sibiu, Giurgiu, Buzău, Prahova, Braşov, Mureş, Alba, Harghita, Iaşi, Suceava, Timiş, Mehedinşi şi derulează o serie de proiecte ce vizează Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si nordul Olteniei, ,,Universul copilăriei în satul românesc contemporan”, dar şi problemele de integrare socială a rromilor din România- ,,Pierduti in (dez)integrare”.
- Mesaj n°35
sorin onisor cu fetital, Mara:
- Mesaj n°39
Cafeneaua turceasca....
Cica o cheama Pufilica
- Mesaj n°40
Cafeneaua turceasca....
- Mesaj n°41
Cafeneaua turceasca....
- Mesaj n°42
Pe "Sapientei" a intrat Gumus sa ne salute!!
- Mesaj n°43
GIULIA a scris:Pe "Sapientei" a intrat Gumus sa ne salute!!
Ce este " Sapientei" ???
- Mesaj n°44
Asa am botezat eu (ad-hoc) cele 2 forumuri pe care postam ( apropos de "Caladura mare" Sapientei si Pacientei! ")geta a scris:GIULIA a scris:Pe "Sapientei" a intrat Gumus sa ne salute!!
Ce este " Sapientei" ???
- Mesaj n°45
Da , eu ii spun " site-ul colorat" si " necolorat". Da' merge sa-i spunem " Sapientei" numai ca n-am gasit-o pe Gumus sa-i spun bonjour !!!
- Mesaj n°46
Ne-a salutat pe celalalt forum, si la cafenea, si la KPA..geta a scris:Da , eu ii spun " site-ul colorat" si " necolorat". Da' merge sa-i spunem " Sapientei" numai ca n-am gasit-o pe Gumus sa-i spun bonjour !!!
- Mesaj n°47
Cafeneaua turceasca....
Am citit si i-am raspuns. Va las si ma duc la tv sa caut un film. Noapte buna tuturor.
[img][/img]
Mi-a furat port.ro toate pozele cu pisici si nu numai !!! Cer daune.
[img][/img]
Mi-a furat port.ro toate pozele cu pisici si nu numai !!! Cer daune.
- Mesaj n°48
cantand in ploaie