geta a scris:"covrigi de pe capul turcului !!!!!" ... asa le spun eu . Sunt buni de buni ... Am un filmulet o nebunie si nu pot sa-l pun cu alea 7 zile ale adminului !!!
macar de n-ar fi vreo tzeapa cu cele 7 zile...
geta a scris:"covrigi de pe capul turcului !!!!!" ... asa le spun eu . Sunt buni de buni ... Am un filmulet o nebunie si nu pot sa-l pun cu alea 7 zile ale adminului !!!
geta a scris:Ma tem ca e teapa . Cred ca trebuie sa treaca 7 zile de la initierea temei. Dar m-am uitat pe net si am vazut ca toate forumurile au aceasta conditie , care nu cred ca e conditie . S-ar putea sa ne trezim cu altceva . Am studiat putin "page info" de la acest site si la securitate am intalnit niste balarii dar nu pot schimba nimic . Am vizualizat si atat. Trebuie sa dam de administrator care s-a evaporat. S-o intrebam maine pe Gumus daca si la celalat site au aceasta conditie. Dar acolo administrator cred ca este "florina octaviana " sau asa ceva. Cred ca doamna respectiva facea traduceri din Ask ve ceza , daca nu o confund . Mai vedem maine. Acum o sa-l vad pe Osmanel. Noapte buna
geta a scris:
GIULIA a scris:geta a scris:
Hoatzo! Mi-ai furat buburuza!!!
geta a scris:
geta a scris:
geta a scris:
vreau si eu acolo