http://www.gazetevatan.com/oya-dogan-675832-yazar-yazisi-kara-para-ask-in-sorunu-duygularin-sagilmamasi/
Negru derulare Banii Iubirea a problemei, nu emoție
Făcând colțul opus al publicului terminat finalul sezonului Negre iubesc banii, noul sezon deschis ultima miercuri seara. În finalul sezonului, Elif, Umar a mărturisit la spălare de bani, în fapt, împingând înghițitură Lady redus, poliția a oprit textul și diamante Nilufer, Hussein a fost furtul și Sibel a apărut, de asemenea, că ucide. Acest sezon a inceput de unde a rămas. De data aceasta, am găsit răspunsul la toate întrebările într-o secțiune. Nebahat Çehre'nin înghițitură doamnă a murit din cauza separării de matrice, Omar a plecat Elif, text și Nilufer scape de politisti, dar Tayyar și Elif prins. Hussein sa dovedit a fi o viață complet diferit. Elif a decis să se predea, dar Omar a făcut capitol evaziune ei finală. Prima Ergenekon Schema și de acțiune Canpolat scris, Moon a semnat construcție, Ahmet directorul Pure unde scaunul de regizor pentru mine, mi-a placut de deschidere a sezonului. Pentru că eu nu pot să aștept pentru săptămâna pentru a rezolva o problemă. Dar, din păcate, în acest nou sistem de rating nu funcționează.
Publicul vrea sa stie totul acum
Tuba Büyüküstün, Engin Akyurek, Erkan Poate, John Tamdoğan, tuvanaturkay, reputație Generic, River Emre Red, În primul rând Tufekci, bile Tansu, Ali Yörenç, Bestems Özdemir, Elif Pearl, Rose Ökten, Hazal Tures, Den ne-am praf de pușcă și Serkan Dry joaca Dragoste bani negri, seria meu preferat de sezonul trecut. Cu toate acestea, de vârf în rating nu joacă. Cel mai important motiv pentru acest lucru a fost că topirea public puzzle. I-am scris mai devreme. Iubirea de bani serie de terenuri și terenuri sunt acoperiș foarte asemănătoare. Dar pe teren, am știut cine este criminalul de la primul capitol și ceilalți atunci când a trebuit să aștepte să învețe. Cine este criminalul in Black iubesc banii
În capitolul 13 al celor învățați. Există diferențe între cele două jumătate de rating. Acest lucru arată că publicul vrea să rezolve puzzle-ului. Publicul vrea să știe cine e criminalul, dar personajul va afla atunci când doriți să urmeze.
Bogat nu suferi deloc?
La deschiderea acestui sezon, de data aceasta ca un rezultat al publicului știa, dar totul sa întâmplat atât de repede. Negru iubesc banii de emoții trebuie să fie mulse. Seria A mușcat melodramatic ar trebui să participe. În caz contrar, publicul nu crede în personajele. Deși o mulțime de evenimente în parte pentru că personajele nu sunt distruse. Tatăl recent decedat Un om, mama e pe moarte. Dar cel mai interesant lucru este încă foarte puternic și dragostea de două surori au căzut în necazuri. Pentru mama, iar statul se închide două lacrimi care se încadrează. La om, "nu bogații vă voi suferi?" Logic. Cu toate acestea, mai mult ar trebui să fie utilizat atunci când a acestei afecțiuni dureroase. Apoi, de evaluare va crește. Să ne vină la actorie; Tuba Büyüküstün Elif performanță în acest sezon merita aplauze. Evident, nu-mi plăcea acționează în 20 de minute. Negru Iubirea de bani a fost în curs de dezvoltare în fiecare săptămână, dar un fel de a acționa "Bine", el nu a făcut-o. Elif a fost al 14-lea capitol. Engin Akyurek, l-am urmărit cu atenție, deoarece chiar dacă un jucător nor. Noi credem că, de la prima parte a Omer. Nu avem nici o îndoială.