+2
GIULIA
geta
6 participanți
Kara para ask 3
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°76
Re: Kara para ask 3
Si Pasarila al meu e foarte bun!! Va fi si mai bun copilul , pentru ca munceste . E cam urat tare , dar in teatru si film e nevoie si de actori urati.
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°77
Are o uratenie simpatica si e foarte respectat in Turcia Asta spune destule despre el ca om.Are talent si il foloseste cu inteligenta,incepand cu alegerea rolului care i se potriveste.geta a scris:Si Pasarila al meu e foarte bun!! Va fi si mai bun copilul , pentru ca munceste . E cam urat tare , dar in teatru si film e nevoie si de actori urati.
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°78
Sunt foarte incantat si eu ca Engin joaca cu asemenea talente si el cred ca este incantat.Se vede din jocul lui onoreaza cu brio si el si Tuba prezenta acestor actori minunati, Ercan Can este un actor urias si modest in acelasi timp.Nu isi critica colegii asa cum a facut-o madam N.Dimpotriva a spus ca Engin si Kenan sunt singurii din tanara generatie care fac cu adevarat actorie. de inalta clasa. Eu as mai adauga si Halit da cred ca el se referea la actorii mai tineri.geta a scris:Buna dimineata tuturor. Nu pot sa cred cat de pervers e Huseyn. Nu cred ca individul asta are vreun sentiment de iubire fata de cineva : copii, mama , frate , de sotie nici atat. Are magarul doua neveste, asa ca are de unde alege. Cand il vad imi sugereaza ceva foarte , foarte urat . Nu stiu cu ce personaj din istorie sa-l asociez. Dar actorul .... este grozav de bun. Insa Ercan Can / Tayyar este o academie de teatru !!! Exceptional actor , exceptional !!!
- Mesaj n°79
auroracosma a scris:
Sunt foarte incantat si eu ca Engin joaca cu asemenea talente si el cred ca este incantat.Se vede din jocul lui onoreaza cu brio si el si Tuba prezenta acestor actori minunati, Ercan Can este un actor urias si modest in acelasi timp.Nu isi critica colegii asa cum a facut-o madam N.Dimpotriva a spus ca Engin si Kenan sunt singurii din tanara generatie care fac cu adevarat actorie. de inalta clasa. Eu as mai adauga si Halit da cred ca el se referea la actorii mai tineri.
Sigur s-a referit la actorii mai tineri, desi Kenan nu mai este tanar. E de varsta lui Halit. Probabil ca nu i-a mai amintit si pe ceilalti , sau poate n-a jucat cu Halit. Era o poza cu Ercan / Tayyar din spatele scenei , cu un fes alb pe cap. Poza aceea e mortala !!!
- Mesaj n°80
Tayyar are un tic : isi freaca degetele de la maini. Gestul inseamna ceva , dar n-am reusit sa inteleg ce anume. In momentele lui tensionate isi freaca degetele . Pana la urma trebuie sa ne dezvaluie scenaristele semnificatia gestului.
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°82
http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisinin-yeni-bolumunde-heyecan-dorukta_6_94408
BLACK BANI DRAGOSTE SERIES nou capitol entuziasm în DORUK
Fragment negru Bani dragoste din capitolul 24 capitolul 24 serie Negru Dragoste Bani trailer a fost lansat.
Omar ar putea scăpa de o lovitură armă în finala de ultimul episod?
Iată câteva fotografii din episodul 24 din seria:
BLACK BANI DRAGOSTE SERIES nou capitol entuziasm în DORUK
Fragment negru Bani dragoste din capitolul 24 capitolul 24 serie Negru Dragoste Bani trailer a fost lansat.
Omar ar putea scăpa de o lovitură armă în finala de ultimul episod?
Iată câteva fotografii din episodul 24 din seria:
dojin7777- Mesaje : 2221
- Mesaj n°83
KARA PARA ASK
Se pare ca HUSEIN il va impusca pe TAYYAR,dar oare in ce?
- Mesaj n°84
dojin7777 a scris:Se pare ca HUSEIN il va impusca pe TAYYAR,dar oare in ce?
Nu se stie. Vom vedea miercuri. Abia astept. Intotdeauna ma uit si la Tradarea si la KPA . Miercurea e foarte dificil. De obicei vad KPA a doua zi , dar acum sunt curioasa.
- Mesaj n°87
Episode 24 photos
Episode 24 tips :
Because Ömer got shot Sami will be upset with Pelo
Remember Metin promised to Ömer to tell him everything ... Do you think he will tell anyone else ...
There will be Metin and Mert scenes in this episode ..will be bad one ... will get messy
In the hospital only Omers family allowed to visit him. But Ömer is mom will be very kind as a mother ...
Elvan: my daughter I don't want be like his brother ....let his fiancé go in
...
Elif looking to Ömer ...but strong ...
Elif: you told me you loved me one more time today ...then you closed your eyes...first you told at that breakfast ...but I wasted your confession ...look at the life ....Ömer open your eyes and tell me you love me again ...I have not ...Ömer
You know what Hüseyin will be doing ...but Tayyar has nine life remember that ..
I know everyone got sad because Ömer got shot...I know everybody is in celebration now ..you watch beautiful scenes in Ömer 's house
Elif: time to get up I brought your breakfast
Ömer : vay ,..I like this ...I wonder should I get shot again ?
Episode 24 tips :
Because Ömer got shot Sami will be upset with Pelo
Remember Metin promised to Ömer to tell him everything ... Do you think he will tell anyone else ...
There will be Metin and Mert scenes in this episode ..will be bad one ... will get messy
In the hospital only Omers family allowed to visit him. But Ömer is mom will be very kind as a mother ...
Elvan: my daughter I don't want be like his brother ....let his fiancé go in
...
Elif looking to Ömer ...but strong ...
Elif: you told me you loved me one more time today ...then you closed your eyes...first you told at that breakfast ...but I wasted your confession ...look at the life ....Ömer open your eyes and tell me you love me again ...I have not ...Ömer
You know what Hüseyin will be doing ...but Tayyar has nine life remember that ..
I know everyone got sad because Ömer got shot...I know everybody is in celebration now ..you watch beautiful scenes in Ömer 's house
Elif: time to get up I brought your breakfast
Ömer : vay ,..I like this ...I wonder should I get shot again ?
- Mesaj n°88
GIULIA a scris:Episode 24 photos
[size=24]daca face glume ... e bine
- Mesaj n°89
geta a scris:GIULIA a scris:Episode 24 photos
daca face glume ... e bine
Tayyar are 9 vieti.. ( nu vom scapa de el...)
Clipuri noi!
de la Weta:
- Mesaj n°91
Foarte frumoase toate, dar ultimul mi-a placut la maxim. Multumesc...
- Mesaj n°92
geta a scris:Foarte frumoase toate, dar ultimul mi-a placut la maxim. Multumesc...
A tradus Mariadrag!!!
indici ep.24
dupa ce omer a fost impuscat ,inspectorul sami o da la o parte pe pelin(este suparat pe ea)...
metin si/a dat cuvantul lui omer ca o sa/i spuna absolut tot...credeti ca el va povesti altcuiva,acum??? ...apropo,in acest episod va avea loc o discutie intre metin si mert...intradevar o scena neplacuta.totul este o confuzie(se da cu susul in jos)...
la spital doar membri familiei au dreptul de a/l vizita pe omer...matusa elvan face din nou ceea ce este mai bine,instinctul matern...
elvan:fiica mea,nu permite sa fie mai grav decat fratele sau...logodnica lui merge alaturi de el...
elif este puternica pentru iubitul ei si asteapta in liniste...
elif:azi,mi/ai spus din nou ca ma iubesti...apoi ai inchis ochii...pentru prima data de la acel mic dejun...dar am irosit marturisirea ta...acum viata...omer,te rog deschide ochii si spune/mi ca ma iubesti...nu am luat/primit suficient de la tine ,omer!
din trailer stii ce va face husein...dar nu uita tayar are 9 vieti...
nu fi trist ca omer a fost impuscat...stiu ca va veti bucura in viitor...veti vedea cele mai frumoase scene ,mai ales in casa lui omer...
elif:ridica/te ,ti/am adus micul dejun...
omer:vaii,intradevar imi place asta...ar trebui sa fiu impuscat din nou???
acum o sa fie invers ))))))
De la Cennet:
Kara Para Aşk Episode 24 Preview
http://izleyiciplatformu.com/haber/4566-english-news-kara-para-ask-episode-24-preview.html
Ömer is struggling to stay alive…
Ömer who is bleeding in Elif's arms is taken to the hospital. He was shot in the heart and shoulder. He is in critical condition. As Elif is struggling with death and standing over Ömer, she realizes that as long as he continues with being a police officer and as long as he continues to go after Tayyar she faces the reality that she will always be face to face with the possibility of death. As soon as Ömer opens his eyes Elif with the intent of protecting him, and risking everything makes a drastic decision. What is the important decision that will effect the lives of these two lovers?
When Hüseyin learns that his brother has been shot by Tayyar's men he goes mad. As Ömer lays there is a coma he is filled with a guilty conscience and he confronts Tayyar. The confrontation between Hüseyin and Tayyar this time will leave a mark on Tayyar which could cost him his life.
After the death of Doctor Giray, Pelin was considered a informant, now with Ömer being shot, she is taken into custody. Her career which has been impeccable and awarded to date, is now in danger, and to make matters worse she too holds herself responsible for Ömer being shot. Arda tries everything to knows to support Pelin. Arda also continues to be suspicious of Hüseyin. Will Arda be able to find out that Hüseyin is one of Tayyar's men?
Metin whose time is up being held at the police station, is sent to the prison. Metin who feels very bad about the way he treated Nilüfer, he is surprised by a visit from Mert. He is perfectly aware that Mert's visit is not a friendly one. Mert tells his brother that he has no intentions of staying away from Nilüfer and that while Metin is in prison he will make sure that Nilüfer falls in love with him.
cu google:
Ömer se luptă să rămână în viață ...
Ömer care sângerează în brațele lui Elif este dus la spital. A fost împușcat în inimă și umăr. El este în stare critică. Ca Elif se luptă cu moartea și în picioare pe Ömer, își dă seama că, atâta timp cât el continuă cu a fi un ofițer de poliție și, atâta timp cât el continuă să meargă după Tayyar ea se confruntă cu realitatea că ea va fi întotdeauna față în față cu posibilitatea de moarte. De îndată ce Ömer deschide ochii Elif cu intenția de a proteja el, și riscând totul ia o decizie drastică. Care este importantă decizie pe care va afecta viețile acestor doi indragostiti?
Atunci când Hüseyin află că fratele său a fost împușcat de către oamenii Tayyar, el merge nebun. Așa cum prevede Ömer există o comă el este umplut cu o conștiință vinovată și el se confruntă Tayyar. Confruntarea dintre Hüseyin și Tayyar acest timp, va lăsa un semn pe Tayyar care l-ar putea costa viața lui.
După moartea lui Doctor Giray, Pelin a fost considerat un informator, acum cu Ömer ce a fost împușcat, ea este luată în custodie. Cariera ei care a fost impecabile și acordate până în prezent, este acum în pericol, și de a face lucrurile si mai rele și ea are însăși responsabil pentru Ömer a fi împușcat. Arda încearcă totul pentru a cunoaște pentru a sprijini Pelin. Arda, de asemenea, continuă să fie suspicios de Hüseyin. Va fi capabil de a afla că Hüseyin este unul dintre oamenii Tayyar lui Arda?
Metin, acesta ora este de până fiind a avut loc la secția de poliție, este trimis la închisoare. Metin care se simte foarte rău despre modul în care a tratat Nilüfer, el este surprins de o vizita la Mert. El este perfect conștient de faptul că vizita lui Mert nu este unul prietenos. Mert spune fratele său că nu are nici intențiile de a sta departe de Nilüfer și că, în timp ce Metin se află în închisoare, el va asigurați-vă că Nilüfer se încadrează în dragoste cu el.
- Mesaj n°93
- Mesaj n°94
Kara Para Aşk 24.Bölüm Fragman 2
- Mesaj n°95
- Mesaj n°96
- Mesaj n°97
- Mesaj n°98
Buna dimineata!!!!!!!!!!!!!
- Mesaj n°99
GIULIA a scris:Buna dimineata!!!!!!!!!!!!!
i-au pus o multime de " noroace" !!!
- Mesaj n°100
Tradus de Mariadrag!
rezumat ep.24
omer care este plin de sange in bratele lui elif ,este dus la spital...el este impuscat in umar si in inima...este intro stare foarte grava...in spital,elif se uita la omer cum se lupta pentru viata sa si realitatea ii arata ca el va fi mereu in pericol atata timp cat este ofiter de politie si dupa tayar...de indata ce omer deschide ochii,elif ia o decizie pentru a/l proteja pe omer...care este decizia ei si cum le va afecta decizia ei vietile amandurora???
hussein afla ca fratele sau a fost impuscat de oamenii lui tayar si inebuneste....husein care se simte vinovat de ceea ce s/a intamplat cu fratele lui,ca este in coma,se confrunta cu tayar...intalnirea lor lasa semne care l/ar fi putut costa viata pe tayar...
pelin asupra caruia planeaza dubii /indoieli dupa moartea dr.giray este suspectata si ca omer a fost impuscat...cariera ei de succes este in pericol acum...si ea se simte responsabila pentru ceea ce i s/a intamplat lui omer...arda continua sa o sprijine pe pelin,inca il suspecteaza pe husein...va fi arda capabil sa afle ca husein este omul lui tayar???
metin,a carei detentie este pe sfarsite este in asteptarea procesului...metin regreta ce i/a facut lui nulifer si este surprins de vizita lui mert...in timpul discutiei isi da seama ca mert nu este acolo pentru o conversatie prietenoasa....mert ii spune ca nu va sta departe de nilufer si va face astfel incat ea sa se indragosteasca de el in timp ce metin este in inchisoare...
rezumat ep.24
omer care este plin de sange in bratele lui elif ,este dus la spital...el este impuscat in umar si in inima...este intro stare foarte grava...in spital,elif se uita la omer cum se lupta pentru viata sa si realitatea ii arata ca el va fi mereu in pericol atata timp cat este ofiter de politie si dupa tayar...de indata ce omer deschide ochii,elif ia o decizie pentru a/l proteja pe omer...care este decizia ei si cum le va afecta decizia ei vietile amandurora???
hussein afla ca fratele sau a fost impuscat de oamenii lui tayar si inebuneste....husein care se simte vinovat de ceea ce s/a intamplat cu fratele lui,ca este in coma,se confrunta cu tayar...intalnirea lor lasa semne care l/ar fi putut costa viata pe tayar...
pelin asupra caruia planeaza dubii /indoieli dupa moartea dr.giray este suspectata si ca omer a fost impuscat...cariera ei de succes este in pericol acum...si ea se simte responsabila pentru ceea ce i s/a intamplat lui omer...arda continua sa o sprijine pe pelin,inca il suspecteaza pe husein...va fi arda capabil sa afle ca husein este omul lui tayar???
metin,a carei detentie este pe sfarsite este in asteptarea procesului...metin regreta ce i/a facut lui nulifer si este surprins de vizita lui mert...in timpul discutiei isi da seama ca mert nu este acolo pentru o conversatie prietenoasa....mert ii spune ca nu va sta departe de nilufer si va face astfel incat ea sa se indragosteasca de el in timp ce metin este in inchisoare...