5 participanți
Cafeneaua turceasca....6
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°431
Re: Cafeneaua turceasca....6
Bună dimineața. Mă distrez teribil !!!!!!! Dacă citesc in fiecare dimineață postările de pe facebook , fac o porție grozavă de râs !!!! Incredibil !!! Și incredibil cum de pot fi luate în seamă de oameni politici și de media . Nu mă refer la postările despre filme și actori , pentru ca acelea nu fac rău nimănui . Mă refer la cele politice . Majoritatea dintre aceste postări fac parte din categoria ” nu știu d'astea , nu știu d'astea” .Phiii !!!!!
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°432
geta a scris:Bună dimineața. Mă distrez teribil !!!!!!! Dacă citesc in fiecare dimineață postările de pe facebook , fac o porție grozavă de râs !!!! Incredibil !!! Și incredibil cum de pot fi luate în seamă de oameni politici și de media . Nu mă refer la postările despre filme și actori , pentru ca acelea nu fac rău nimănui . Mă refer la cele politice . Majoritatea dintre aceste postări fac parte din categoria ” nu știu d'astea , nu știu d'astea” .Phiii !!!!!
- Mesaj n°433
GIULIA a scris:
Zgârcitule !!! Dă-i și ei o bucățică !!
- Mesaj n°436
Aici n-am văzut pisici pe stradă , dar sunt o mulțime de veverițe și am văzut și o vulpe în parc .
- Mesaj n°437
Plouă , e frig , umezeală și bate vântul . Iar pe mine parcă m-a pișcat musca țețe.
- Mesaj n°438
geta a scris:Plouă , e frig , umezeală și bate vântul . Iar pe mine parcă m-a pișcat musca țețe.
La noi a fost frumos, soare.. de maine se anunta 2 zile de racoare, apoi cica se va incalzi iar...
https://www.facebook.com/NutsTheGame/videos/778064715605162/
https://www.facebook.com/NutsTheGame/videos/727776690633965/
- Mesaj n°439
Am văzut la știri ( românești ) că a fost cutremur. L-ați simțit ??
- Mesaj n°440
geta a scris:Am văzut la știri ( românești ) că a fost cutremur. L-ați simțit ??
Eu, nu.....
- Mesaj n°444
Să ne mai bucurăm de toamnă ...
- Mesaj n°446
Sorin Onisor despre viata in delta, la apus.....
- Mesaj n°447
Pot să știu și eu ce a fost la Castelul Pelișor pe 3 noiembrie 2015??? L-am văzut pe Duda - actor de mâna a 7-a , pătruns tare . Se dă mare prinț !!! Doamne , ce-a ajuns Casa Regală !!!! Altul mai reprezentativ nu putea să găsească ?????
Îmi amintesc că a jucat într-un film cu Șerban Cantacuzino ( care este cu adevărat os domnesc ) și rolul lui era de fapt un rolișor micuț , micuț , mititel. Of , m-a luat gura ( tastatura ) pe dinainte.
Da' tot nu știu ce a fost pe 3 noiembrie. Poate o ceremonie pentru morții de la Colectiv ??? Cam târziu , prea târziu. De la Sinaia până la București se ajunge într-o oră jumătate . Greu pentru Dudă !
- Mesaj n°448
geta a scris:Pot să știu și eu ce a fost la Castelul Pelișor pe 3 noiembrie 2015??? L-am văzut pe Duda - actor de mâna a 7-a , pătruns tare . Se dă mare prinț !!! Doamne , ce-a ajuns Casa Regală !!!! Altul mai reprezentativ nu putea să găsească ?????
Îmi amintesc că a jucat într-un film cu Șerban Cantacuzino ( care este cu adevărat os domnesc ) și rolul lui era de fapt un rolișor micuț , micuț , mititel. Of , m-a luat gura ( tastatura ) pe dinainte.
Da' tot nu știu ce a fost pe 3 noiembrie. Poate o ceremonie pentru morții de la Colectiv ??? Cam târziu , prea târziu. De la Sinaia până la București se ajunge într-o oră jumătate . Greu pentru Dudă !