astăzi dimineață m-am oprit din calea răsăritului în dreptul unei căruțe de corturari. nu știu cum se descurcă într-o singură căruță, am numărat 10 suflete și apoi m-am oprit. plus purcel. nu am crezut, însă am reușit să mă înțeleg cu ei.
5 participanți
Cafeneaua turceasca....5
GIULIA- Mesaje : 10710
Data de înscriere : 31/07/2014
- Mesaj n°601
Re: Cafeneaua turceasca....5
Marius Petric
astăzi dimineață m-am oprit din calea răsăritului în dreptul unei căruțe de corturari. nu știu cum se descurcă într-o singură căruță, am numărat 10 suflete și apoi m-am oprit. plus purcel. nu am crezut, însă am reușit să mă înțeleg cu ei.
geta- Mesaje : 8351
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°608
- Mesaj n°609
[img][/img]
- Mesaj n°611
- Mesaj n°612
În barul din pădure, aglomerație mare… Intră iepurașu’ și strigă:
– Două beri și să cânte muzica!
Vulpea se ridică de la o masă:
– Băi iepurașule, ce mă, te-ai făcut jmecher?!? De ce strigi, bă?!?
Iepurașu’ îi răspunde calm:
Ce vrei bă, nenorocito? Hai afară să ne ardem!
Ies afară, se aud bubuituri și după ceva vreme, intră numai iepurele:
Se ridică și lupul:
– Ce vrei, mă? Tu crezi că dacă ți-a mers cu vulpea, ești tare? Hai afară, să-ți arăt ‘Mortal Kombat 4’!
Ies ăștia, după 5 minute intră numai iepurele. De data asta protestează ursul… etc. … aceeași poveste… intră iepurele și strigă:
Se deschide ușa și intră LEUL:
– Să fie ‘Bergenbier’, ca sunt cu cumnatu-meu!
- Mesaj n°613
Se duce un bărbat la pet shop, să-și cumpere și el un papagal. Ajunge la magazin, apoi intră…
– Aș dori și eu papagalul acela frumos. Cât costă?
– Aaa… știți ? Acela este un papagal deosebit și costă 500$. Știe românește foarte bine și învață încă o limbă străină.
– Atunci dați-mi-l pe acela mai urâțel.
– Aaaa… știți?… Acela costă 1.000 de dolari. Știe românește și traduce la perfecție din încă 4 limbi străine.
– Atunci dați-mi-l pe ăla din colț, cel mai amărât și pricăjit.
– Hhmm… papagalul ăla costă 4.000$.
– Ce? De unde până unde atâția bani pe un papagal? Ăsta ce mai știe sa facă?
– Nu știu, dar ceilalți doi îi spun „profesore” .
SoSo- Mesaje : 219
Data de înscriere : 02/08/2014
- Mesaj n°614
Buna ziua! Un weekend placut!
- Mesaj n°615
Bine ai venit Sorine!SoSo a scris:Buna ziua! Un weekend placut!
Ma bucur sa te vad! Multa sanatate!!
Sorin Onisor despre viata la tara.....Biertan, 10 septembrie 2015 !
- Mesaj n°622
Bună dimineața . Postările voastre mă binedispun de fiecare dată!!! Poftiți la cafea . O să lipsesc două zile , pentru că , ce poate să facă o pensionară de vârsta mea ??!! Se duce la nuntă !!! Obligațiile se respectă .
- Mesaj n°623
Si eu voi lipsi 3 zile, dar cred ca de miercuri ( vrem sa dam o raita pe Transfagarasan si pe Transalpina)geta a scris:Bună dimineața . Postările voastre mă binedispun de fiecare dată!!! Poftiți la cafea . O să lipsesc două zile , pentru că , ce poate să facă o pensionară de vârsta mea ??!! Se duce la nuntă !!! Obligațiile se respectă .
dojin7777- Mesaje : 2221
- Mesaj n°624
cafeneaua turceasca
MAX,CAINELE EROU
A salvat mii de vieti omenesti!S-a stins din viata la numai 6 ani.Pentru ca ARMATA nu a avut 35 de lei noi ca sa-l vaccineze inainte de a fi trimis in misiune in AFGANISTAN!!! Afost decorat cu cea mai importanta decoratie militara si inmormantat cu onoruri militare! Fie-i tarana usoara !
https://www.google.ro/search?q=max+,cainele+erou&biw=1280&bih=709&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0CB4QsARqFQoTCLylqY3t8McCFQe1GgodZJYL_g
A salvat mii de vieti omenesti!S-a stins din viata la numai 6 ani.Pentru ca ARMATA nu a avut 35 de lei noi ca sa-l vaccineze inainte de a fi trimis in misiune in AFGANISTAN!!! Afost decorat cu cea mai importanta decoratie militara si inmormantat cu onoruri militare! Fie-i tarana usoara !
https://www.google.ro/search?q=max+,cainele+erou&biw=1280&bih=709&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0CB4QsARqFQoTCLylqY3t8McCFQe1GgodZJYL_g