a aparut ora difuzarii-20 sa speram ca nu o iar razna ATV u lprobabil pe seara apare sau luni dar vad ca se filmeazageta a scris:Multumim pentru traducere. Un alt fragment n-a apărut ??
5 participanți
Kara para ask 5
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°601
Re: Kara para ask 5
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°602
Din traducerea asta înțeleg ca nu Tayyar este șeful mafiot , ci altcineva . Hm... s-ar putea să avem surprize .
Iustificus- Mesaje : 150
Data de înscriere : 17/04/2015
- Mesaj n°603
Aurora Cosma, vad ca nu ai un raspuns de ce ai inchis ochii la jignirile Getei, e problema ta, dar ai decazut in ochii oamenilor decenti si civilizati.
Sa fiti atente de acum incolo la limbaj.
Sa fiti atente de acum incolo la limbaj.
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°604
[quote="auroracosma"]
Excursia noastra va fi lunga, de 3 sapt, vom face turul Turciei.. pt Istanbul ne-am rezervat doar 3 nopti de cazare, asa ca vom vizita doar
obiectivele turistice importante, nu vom avea timp de urmarit traseele diverselor seriale..
GIULIA a scris:geta a scris:Eu vreau un trandafir negru ... oare cum arată ? La Istanbul am fost de 3 ori , ajunge. Și cea mai bună cafea este aceea pe care o fac eu , nu ??!!!!
Giulia cred ca deja e intesat de turisti in zona cu cafeauaEu am mancat cel mai bun Kunefe pe bulevardul Istikal in Taxim e o locatie veche din 1935 am pastrat un servetel amintire de acolo daca il gasesc ti-l trimit. Am fost o singura data in Istambul dar timpul nu mi-a permis sa vad si partea asiatica sau bazarul Egiptean. Fiica mea a vrut sa vada alte locatii.Dar mi-am propus sa mai merg o data singura sa merg pe strazi si pe dealuri obiectivele turistice traditonale le-am vazut Cred ca sediul Politiei unde se filmeaza este chiar in Sulthanamet nu departe de Moscheea Albastra asa ca poate ai noroc sa ii vezi pe eroii nostri.
Noi vom ajunge in Istanbul luna viitoare.. ( dar, sunt convinsa ca nu vom avea timp de umblat dupa cafenele) Trandafiri negri, n-am vazut in realitate...
Excursia noastra va fi lunga, de 3 sapt, vom face turul Turciei.. pt Istanbul ne-am rezervat doar 3 nopti de cazare, asa ca vom vizita doar
obiectivele turistice importante, nu vom avea timp de urmarit traseele diverselor seriale..
- Mesaj n°605
geta a scris:Din traducerea asta înțeleg ca nu Tayyar este șeful mafiot , ci altcineva . Hm... s-ar putea să avem surprize .
De surprize ( neplacute). au avut grija scenaristele sa nu ducem lipsa in acest serial
- Mesaj n°607
auroracosma a scris:a aparut ora difuzarii-20 sa speram ca nu o iar razna ATV u lprobabil pe seara apare sau luni dar vad ca se filmeazageta a scris:Multumim pentru traducere. Un alt fragment n-a apărut ??
Deocamdata, nu a aparut...
Nu cred ca vom scapa de lacrimi...
- Mesaj n°609
Giulia , mă bucur pentru excursia ta. Intr-adevăr nu merită nici o secundă s-o pierzi ca să vezi o cafenea , sau un loc de filmare , sau orice altceva legat de filme. Să vizitezi locurile turistice importante . Pentru asta 3 zile ajung , mai pe fuga , dar ajung .In rest , Turcia e frumoasă si are autostrăzi , doar că distanțele sunt mari. Dar in 3 săptămâni veți reuși să vedeți ce-i mai important . Eu plec luna viitoare în Spania , 7 zile. Până atunci , vedem KPA.
- Mesaj n°610
geta a scris:Giulia , mă bucur pentru excursia ta. Intr-adevăr nu merită nici o secundă s-o pierzi ca să vezi o cafenea , sau un loc de filmare , sau orice altceva legat de filme. Să vizitezi locurile turistice importante . Pentru asta 3 zile ajung , mai pe fuga , dar ajung .In rest , Turcia e frumoasă si are autostrăzi , doar că distanțele sunt mari. Dar in 3 săptămâni veți reuși să vedeți ce-i mai important . Eu plec luna viitoare în Spania , 7 zile. Până atunci , vedem KPA.
Sotul meu e rodat in astfel de excursii, distantele nu-l sperie... La nevoie, mai poate conduce si sotul verisoarei mele de la Timisoara, cu care ne ducem ( dar, pana acum, in toate excursiile noastre, nu a cedat volanul nimanui!
Inseamna ca vom lipsi cam in aceeasi perioada.. sper sa nu ne coacem de caldura, prin tarile calde....
https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/22718_501911539967040_4518512432910200527_n.jpg?oh=be6bcbf8ba4ddd0f0d70100c929dd575&oe=55992ABF
" Negru iubesc banii summit social media "
ATV publicat în " negru dragoste bani serie "numit, nu se încadrează de pe ordinea de zi social media. Miercuri a publicat în ultimele secțiuni ale directorului cu eticheta "Eu am ținut promisiunea mea"; Pe Twitter, iar Turcia a luat atât de locația în primul rând ca lumea TTR clasamentul. "Cele mai populare DUBLE ales" "fani, ecranul pereche compatibil doresc 'Black iubesc banii Tuba Buyukustun și Engin Akyurek "la nenumărate comentarii este exprimată în laudă de social media . Milioane folosind #uyumdamarkatubaeng eticheta recent, circa 45 de mii de retweet Büyüküstün și Akyurek a pus clasamentul mondial. Social media companie de analiză în cercetarea realizat în martie binar somera, 84000 376 a fost ales ca cel mai popular perechea a ecranului cu un număr record de mesaje.
- Mesaj n°611
In toata presa!!!
http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisi-twitterda-olay-yaratti_6_102462#.VTItPtLtmko
Iubesc banii SERIES BANILOR evenimente creat pe Twitter
Summit-ul de social media 'Black iubesc banii "
ATV publicat în serie 'Black iubesc banii "numit, nu se încadrează de pe ordinea de zi social media. Miercuri a publicat în ultimele secțiuni ale directorului cu eticheta "Eu am ținut promisiunea mea"; Pe Twitter, și Turcia, precum și TT a avut loc în primul rând în clasamentul mondial.
"CELE MAI POPULARE DOUBLE ALES '
'spectatori neagră iubesc banii ", ecranul este exprimat în numeroasele articole în cupluri cele mai compatibile și Engin Akyurek vă Endometriyum au ales să laude social media. Milioane folosind #uyumdamarkatubaeng eticheta recent, circa 45 de mii de retweet Büyüküstün și Akyurek a pus clasamentul mondial. Social media companie de analiză în cercetarea realizat în martie binar somera, 84000 376 a fost ales ca cel mai popular perechea a ecranului cu un număr record de mesaje.
http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisi-twitterda-olay-yaratti_6_102462#.VTItPtLtmko
Iubesc banii SERIES BANILOR evenimente creat pe Twitter
Summit-ul de social media 'Black iubesc banii "
ATV publicat în serie 'Black iubesc banii "numit, nu se încadrează de pe ordinea de zi social media. Miercuri a publicat în ultimele secțiuni ale directorului cu eticheta "Eu am ținut promisiunea mea"; Pe Twitter, și Turcia, precum și TT a avut loc în primul rând în clasamentul mondial.
"CELE MAI POPULARE DOUBLE ALES '
'spectatori neagră iubesc banii ", ecranul este exprimat în numeroasele articole în cupluri cele mai compatibile și Engin Akyurek vă Endometriyum au ales să laude social media. Milioane folosind #uyumdamarkatubaeng eticheta recent, circa 45 de mii de retweet Büyüküstün și Akyurek a pus clasamentul mondial. Social media companie de analiză în cercetarea realizat în martie binar somera, 84000 376 a fost ales ca cel mai popular perechea a ecranului cu un număr record de mesaje.
- Mesaj n°612
http://www.televizyongazetesi.com/hangi-diziler-devam-edecek-hangileri-veda-edecek_6_102424#.VTIuitLtmko
SERIA care va continua, ceea ce va ADIO?
Mesut Yar de la ziarul Mail, sezonul trecut a fost secvențe de sortare din colțul din care va rămas bun de la ecranul; Viața de o parte a seriei a fost anunțat.
Vezi mai exact sezonul viitor pe ecran, se descompune ca vor face și vedea va ... Prin urmare, în sezonul următor al seriei, care va fi lăsându-ne să umblăm "pe teren", "Dragostea Negre Money", "Onoare Question", "Cinci Brothers", "Black Pâine", "Cost" "Lie Alb", "Sparrow Palatul", "Brothers Share", "Tides" în numele iese in evidenta ... Cei care surprinde cele rămase "optzeci", "Rich Girl Poor Boy", "Carbohidratii", "Back Street", "Șarpele de Răzbună "," Cherry Season "," Beautiful țăran "," Black Box "," War of the Roses "sunt în ordine ..." Învierea Ertugrul "," Shattered "," Poyraz Southwind "," Familia soțului meu "," soparla "," Dragostea re "," Maral: Cel mai bun Story "," Sungurlar "," Ordonanța dedicat Suflete "," Micul Mireasa "," iarta-ma "," Get Scrierea "este văzut acum de masa de lucru!
SERIA care va continua, ceea ce va ADIO?
Mesut Yar de la ziarul Mail, sezonul trecut a fost secvențe de sortare din colțul din care va rămas bun de la ecranul; Viața de o parte a seriei a fost anunțat.
Vezi mai exact sezonul viitor pe ecran, se descompune ca vor face și vedea va ... Prin urmare, în sezonul următor al seriei, care va fi lăsându-ne să umblăm "pe teren", "Dragostea Negre Money", "Onoare Question", "Cinci Brothers", "Black Pâine", "Cost" "Lie Alb", "Sparrow Palatul", "Brothers Share", "Tides" în numele iese in evidenta ... Cei care surprinde cele rămase "optzeci", "Rich Girl Poor Boy", "Carbohidratii", "Back Street", "Șarpele de Răzbună "," Cherry Season "," Beautiful țăran "," Black Box "," War of the Roses "sunt în ordine ..." Învierea Ertugrul "," Shattered "," Poyraz Southwind "," Familia soțului meu "," soparla "," Dragostea re "," Maral: Cel mai bun Story "," Sungurlar "," Ordonanța dedicat Suflete "," Micul Mireasa "," iarta-ma "," Get Scrierea "este văzut acum de masa de lucru!
- Mesaj n°613
Am citit .. pusesem și eu la ” revista presei ” . Eu nu pricep cum pe internet serialul asta are atât de multe vizualizari si comentarii , iar in clasamentul lor e pe locul 12 sau 16 , in urma unor seriale mai mult decât slabe. Dar ...de gustibus ....
- Mesaj n°614
geta a scris:Am citit .. pusesem și eu la ” revista presei ” . Eu nu pricep cum pe internet serialul asta are atât de multe vizualizari si comentarii , iar in clasamentul lor e pe locul 12 sau 16 , in urma unor seriale mai mult decât slabe. Dar ...de gustibus ....
Eu am gasit raspunsul la aceasta intrebare:
pe internet serialul este urmarit de europeni.. pe cand la TV e urmarit (in majoritate) de musulmance imbrobodite ( precum cele din Sila) Si in Istanbul, daca ma uit pe webcam online, vad ca majoritatea femeilor sunt imbrobodite , asa ca nu e de mirare sa prefere seriale care reflecta mediul lor de viata..
Iubire imposibila...
Poftiti la un ceai!
- Mesaj n°615
Kara Para Aşk 43.Bölüm Fragman 2
- Mesaj n°616
GIULIA a scris:Kara Para Aşk 43.Bölüm Fragman 2
Rezultatul ADN - masluit de Nedret ....
- Mesaj n°617
GIULIA a scris:Kara Para Aşk 43.Bölüm Fragman 2
- Mesaj n°618
iar va fi lacrimogen episodul... dar , mergem inainte. M-am uitat , ”Dila Hanim” are 62 de episoade de câte 2 ore . Dacă vor face trei episoade românești din două turcești , ne apucă anul 2017 . Și atunci renunț, nu-l mai văd . Cum se va întâmpla dacă vor da la noi Karaday , care are deja o sută și treaba lor de episoade. Imi place Kenan , dar nu atât de mult încât să stau o suta si nu stiu câte zile să văd acest serial. Îi spun ” hoșcekal ” , sau pa și la revedere că nu-mi trebuie.
- Mesaj n°619
geta a scris:GIULIA a scris:Kara Para Aşk 43.Bölüm Fragman 2Rezultatul ADN - masluit de Nedret ....
Episode 43 trailer 2
H:Get me out off here Omer waiting for flash card
T:Don't worry Huseyin if necessary for that flash card I can even sent you to Mars
Ali: in this world you have to trust no one but yourself
Levent : DNA result should come right away we should have them by tomorrow morning
- Mesaj n°620
geta a scris:iar va fi lacrimogen episodul... dar , mergem inainte. M-am uitat , ”Dila Hanim” are 62 de episoade de câte 2 ore . Dacă vor face trei episoade românești din două turcești , ne apucă anul 2017 . Și atunci renunț, nu-l mai văd . Cum se va întâmpla dacă vor da la noi Karaday , care are deja o sută și treaba lor de episoade. Imi place Kenan , dar nu atât de mult încât să stau o suta si nu stiu câte zile să văd acest serial. Îi spun ” hoșcekal ” , sau pa și la revedere că nu-mi trebuie.
Cred ca nici ls Sila nu m-as fi uitat daca dura 2 ore un episod.. Dar asa, ciopartit, scurtat, merge...
- Mesaj n°621
Sila parcă e mai scurt , are vreo 70 de episoade sau aproape. Nu-l urmăresc și nici rezumatele nu le-am mai citit. Oricum subiectul are ca țintă situația femeii si a săracilor in zona de vest a Turciei. Și asta e o realitate . Probabil filmul are și ceva umplutură , pentru că așa sunt filmele. Dar , repet , mie nu mi-a plăcut și nu mă uit. De altfel nici Karagul nu-mi place si nu s-a terminat de filmat la turci. Nu m-am uitat să văd dacă mai are vreun sezon. Oricum , nici la ăsta nu ma uit. O să văd Dila Hanim. Cel putin până când incepe s-o ia pe arătură.
- Mesaj n°622
geta a scris:Sila parcă e mai scurt , are vreo 70 de episoade sau aproape. Nu-l urmăresc și nici rezumatele nu le-am mai citit. Oricum subiectul are ca țintă situația femeii si a săracilor in zona de vest a Turciei. Și asta e o realitate . Probabil filmul are și ceva umplutură , pentru că așa sunt filmele. Dar , repet , mie nu mi-a plăcut și nu mă uit. De altfel nici Karagul nu-mi place si nu s-a terminat de filmat la turci. Nu m-am uitat să văd dacă mai are vreun sezon. Oricum , nici la ăsta nu ma uit. O să văd Dila Hanim. Cel putin până când incepe s-o ia pe arătură.[/h2]
Eu urmaresc Sila.. Presupun ca prin ciopartire, au mai redus din umplutură . Alte seriale nu mai urmaresc..
Kara Para Aşk 43.Bölüm Fragman 2-Subtitle
- Mesaj n°623
[img][/img]