5 participanți
Kara para ask 5
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°551
Re: Kara para ask 5
- Mesaj n°552
Hm .... Melike ... actriță foarte bună !!
- Mesaj n°553
Prințesa noastră ..... REGINĂ !!!! Frumoasă , talentată . educată, delicată , cu ochi ca mierea , mamă excepțională , ACTRIȚĂ DESĂVÂRȘITĂ !!!! Desfid pe oricine mă contrazice . Dacă nu vă place , nu vă uitați la filmele ei. Este simplu.
- Mesaj n°554
Ipek își caută soț ... Să-l găsească , nu ne supărăm. Eu cel puțin , nu mă supăr dacă se mărită cu Omer.
- Mesaj n°555
Pelo !!!! Hm ... Engin ar trebui să se uite bine în jurul lui , deși e mică de statură. Dar dacă a jucat cu Beren , poate juca și cu Pelo !! Nu știu cum s-ar potrivi ....n-am capacitatea de a vedea acest cuplu. După Tuba , nu prea mai văd pe altcineva lângă el și nici lângă Tuba. Are dreptate Elif ... nu se mai poate întoarce la viața dinainte de Omer ... la fel Tubei îi va fi greu să găsescă un alt partener , altul decăt Engin.
- Mesaj n°556
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°557
geta a scris:Bună dimineața tuturor. Din articolul asta nu înțeleg nimic.
http://gecce.com/magazin/diziler/haber/sosyal-medyada-engin-tuba-cilginligi
Nici eu..
Ultima editare efectuata de catre GIULIA in Vin Apr 17, 2015 9:45 pm, editata de 1 ori
Iustificus- Mesaje : 150
Data de înscriere : 17/04/2015
- Mesaj n°558
geta a scris:Și preferatul meu din acest serial , evident Tuba și Engin sunt undeva foarte , foarte sus . Pe ei îi iubesc .... MAXIM !!! Recunosc ... mai mult pe Tuba !
Ei, oare de ce e preferatul tau? Oare nu pentru ca semanati, la caracter si comportament cu personajul, iar la fizic cu actorul ... da, spre exemplificare sta aceasta fotografie, in care Geta este in dreapta, iar in stanga este cuscra ei, pe care bineinteles o uraste.
Aici se afla la un eveniment fericit si normal, pretinde ca este fericita, desi ochii ei mici si rai exact ca ai lui Tayyar nu cunosc fericirea si binele. Ea este s...... care porcaieste in public pe actori si filme.
- Mesaj n°559
Iustificus a scris:
Ei, oare de ce e preferatul tau? Oare nu pentru ca semanati, la caracter si comportament cu personajul, iar la fizic cu actorul ... da, spre exemplificare sta aceasta fotografie, in care Geta este in dreapta, iar in stanga este cuscra ei, pe care bineinteles o uraste.
Aici se afla la un eveniment fericit si normal, pretinde ca este fericita, desi ochii ei mici si rai exact ca ai lui Tayyar nu cunosc fericirea si binele. Ea este s...... care porcaieste in public pe actori si filme.
Pentru postarea asta aș putea să te dau in judecată. Nu stiu nici cine esti , nici ce dorești de la mine. Dar am s-o întreb pe cuscra mea cine esti . Poate te cunoaște . Și să nu crezi ca cineva îți dă voie să postezi fotografii din familia mea , fără acordul meu. Acesta este un site de filme și atât.
- Mesaj n°560
geta a scris:Iustificus a scris:
Aici se afla la un eveniment fericit si normal, pretinde ca este fericita, desi ochii ei mici si rai exact ca ai lui Tayyar nu cunosc fericirea si binele. Ea este s...... care porcaieste in public pe actori si filme.Pentru postarea asta aș putea să te dau in judecată. Nu stiu nici cine esti , nici ce dorești de la mine. Dar am s-o întreb pe cuscra mea cine esti . Poate te cunoaște . Și să nu crezi ca cineva îți dă voie să postezi fotografii din familia mea , fără acordul meu. Acesta este un site de filme și atât.
- Mesaj n°563
Iustificus a scris:geta a scris:Și preferatul meu din acest serial , evident Tuba și Engin sunt undeva foarte , foarte sus . Pe ei îi iubesc .... MAXIM !!! Recunosc ... mai mult pe Tuba !
Si ca să nu existe nici un fel de dubiu , păstrez intreaga postare a dvs , domnule sau doamna lustificus , pentru ca luni să mă pot prezenta la secția de poliție și să vă reclam. Fiți sigur că vă voi da în judecată ! A discuta despre filme , personaje și actori este una și să intrați nechemat în viața mea este alta. Nu v-am dat voie să postați fotografii din familia mea.
- Mesaj n°567
GIULIA a scris:
Da , Ercan Can este un mare actor. L-am văzut pe un post turcesc intr-o piesă de teatru. Evident am văzut câteva secvențe , dar sala era în delir.
- Mesaj n°572
Elvan sau Evlan ... nu stiu exact cum o cheamă.
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°573
geta a scris:Elvan sau Evlan ... nu stiu exact cum o cheamă.
Nici eu nu ma pot obisnui cu numele turcesti..
Rezultatul sondajelor:
http://www.televizyondizisi.com/en-iyiler-anketinde-sirlama-su-an-nasil/250369/34/
Cel mai bun serial TV (Teatru), în categoria Negre dragoste bani serie se face la summit-ul de moment. Locul 2 matrice de teren , în timp ce trei din Maral are o serie de tablouri.
Cea mai bună actriță în primul rând de nume de domeniu Negre iubesc banii seria Tuba Büyüküstün . 2. Pe locul Maral cu Hazal Kaya , 3 în Tides dacă Sarikaya Serenay se află.
Cel mai bun actor stil în primul rând numele de domeniu cu seria dragoste Negre bani Engin Akyurek . # 2 mareele cu Cagatay Ulusoy , 3 este în țara Canaanului İmirzalıoğlu Rangurile
Cei mai buni, pt roluri secundare:
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°574
Asta cu Nilufer nu am inteles-o! Asli e mult mai buna! dar daca e din echipa e ok! Ma tem ca vor da buzna pustimea cu voturi repetate pentru maral desi filmul e slabutGIULIA a scris:geta a scris:Elvan sau Evlan ... nu stiu exact cum o cheamă.
Nici eu nu ma pot obisnui cu numele turcesti..
Rezultatul sondajelor:
http://www.televizyondizisi.com/en-iyiler-anketinde-sirlama-su-an-nasil/250369/34/
Cel mai bun serial TV (Teatru), în categoria Negre dragoste bani serie se face la summit-ul de moment. Locul 2 matrice de teren , în timp ce trei din Maral are o serie de tablouri.
Cea mai bună actriță în primul rând de nume de domeniu Negre iubesc banii seria Tuba Büyüküstün . 2. Pe locul Maral cu Hazal Kaya , 3 în Tides dacă Sarikaya Serenay se află.
Cel mai bun actor stil în primul rând numele de domeniu cu seria dragoste Negre bani Engin Akyurek . # 2 mareele cu Cagatay Ulusoy , 3 este în țara Canaanului İmirzalıoğlu Rangurile
Cei mai buni, pt roluri secundare: