5 participanți
Kara para ask 5
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°277
Re: Kara para ask 5
frumoase poze !!!!!!!!!!!
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°278
geta a scris:frumoase poze !!!!!!!!!!!
Kara Para Ask ღ Elif & Omer ღ Chemical ¸¸.•*`*•ღ
Engin Akyurek Полетела душа за нею на свет ( a zburat sufletul dupa ea, in lume..)
De la prietena mea, Alexandra!
ГДиЛ, 39 серия, русские субтитры
Kara Para Aşk 40.Bölüm Fragman 3
- Mesaj n°279
Episode 40 summary
Omer would not be able to tell Elif real reason for separation. Elif is very upset and and in pain walk away. Now Omer has big to carry on his shoulder and deepest love pain. He will tell everything to Elif the day he caught Huseyin. In the mean time Huseyin is making a plan to run away after changing his out look.
Everybody is in shock after cancellation of the wedding. Mother Elvan will be able to make Omer to talk after seen him in devastation. She learned that Huseyin is the murderer. She will have a heart attack . Omer will take his mother to hospital. Does Huseyin will be the reason mother Elvan to die?
While Huseyin is waiting in panic and fear he will find out about his mother . He wants to see his mother one last time and he will trick Tayyars men get to the hospital. There is big danger waiting for Huseyin at the hospital. Does Huseyin will be able to see his mother before Omer catch him ? Does Omer will be able to learn Huseyin in the hospital?
Elif is having a hard time convince herself that Omer father of Yagiz not the real reason . Even Omer was father of Yagiz this should not be to reason for separation. Elif started to think Omer hiding something from her.She will try talking to Ipek but does get good answer . She has only one choice that have a DNA test to be done. Elif will take action to find out if Omer father of Yagiz. Does Elif will be able to get DNA test done without anyone find out ?
Omer would not be able to tell Elif real reason for separation. Elif is very upset and and in pain walk away. Now Omer has big to carry on his shoulder and deepest love pain. He will tell everything to Elif the day he caught Huseyin. In the mean time Huseyin is making a plan to run away after changing his out look.
Everybody is in shock after cancellation of the wedding. Mother Elvan will be able to make Omer to talk after seen him in devastation. She learned that Huseyin is the murderer. She will have a heart attack . Omer will take his mother to hospital. Does Huseyin will be the reason mother Elvan to die?
While Huseyin is waiting in panic and fear he will find out about his mother . He wants to see his mother one last time and he will trick Tayyars men get to the hospital. There is big danger waiting for Huseyin at the hospital. Does Huseyin will be able to see his mother before Omer catch him ? Does Omer will be able to learn Huseyin in the hospital?
Elif is having a hard time convince herself that Omer father of Yagiz not the real reason . Even Omer was father of Yagiz this should not be to reason for separation. Elif started to think Omer hiding something from her.She will try talking to Ipek but does get good answer . She has only one choice that have a DNA test to be done. Elif will take action to find out if Omer father of Yagiz. Does Elif will be able to get DNA test done without anyone find out ?
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°280
de unde aveti imaginea? Cred ca sunt parintii lui Engin dar nu stiu cine-i fata!GIULIA a scris:
- Mesaj n°281
auroracosma a scris:de unde aveti imaginea? Cred ca sunt parintii lui Engin dar nu stiu cine-i fata!GIULIA a scris:
Giulia a pus pozele . Eu nu stiu cum arata parintii lui Engin. O fi iubita lui Engin!!
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°282
Aflam de la Giulia dar seamana si cu iubita lui Ardageta a scris:auroracosma a scris:de unde aveti imaginea? Cred ca sunt parintii lui Engin dar nu stiu cine-i fata!GIULIA a scris:
Giulia a pus pozele . Eu nu stiu cum arata parintii lui Engin. O fi iubita lui Engin!!
- Mesaj n°283
Aflam de la Giulia dar seamana si cu iubita lui Arda [/quote]auroracosma a scris:
Da , mie asa mi s-a parut ca este logodnica lui Arda . Sa cautam pe facebook pe Arda. Nu mai stiu cum il cheama
- Mesaj n°284
da , ea este logodnica lui Ahmet tansu Tasanlar / Arda
[img][/img]
- Mesaj n°285
Nesimțita de Fatma , după ce că trăiește în casa lui Omer , din mila lui și nu face nimic , acum da vina pe Tayyar , pe Ali , pe oricine ; nu spune că ea a pus-o pe Sibel să spele bani și acum pe Hatice . In sfârșit , să vedem cum vor evolua lucrurile , dar eu aș fi trimis-o la muncă , nu să stea toată ziua , cu ochii pe Omer și cu gura mare .
- Mesaj n°286
Deci , până la urmă Nedret ii spune in față lui Elif să nu se căsătorească cu Omer din cauza familiei lui. Elif îi răspunde că si tatăl ei ( si fratele lui Nedret) Ahmet Denizer a fost un hoț ( un haiduc traduce google ) . Ea , Elif se căsătorește cu Omer și n-o interesează familia lui. Punct . Așa că Nedret nu avea nici o șansă să-i schimbe gândurile lui Elif.
- Mesaj n°287
Kara Para Ask Trailer 3 Episode 40 "English subtitles"
- Mesaj n°288
O , daaa.... acum Yagiz ii spune lui omer ca se duce la culcare și o să fie cuminte , poate așa îl lasă mama lui ( Ipek) să-l vadă pe taică-său. Si Serhan e mort de mult. Altă încurcătură de telenovelă.
- Mesaj n°289
Ipek a refuzat s-o mintă pe Elif . ” Uită-te în ochii ei și spune-i adevărul . Eu te-am mințit și te-am pierdut ” .... Omer a fost vinovatul.
- Mesaj n°290
rezumat ep.40 KPA
omer nu poate spune motivul real de ce o paraseste pe elif cand ei se intalnesc pe malul marii...in timp ce elif ,in durere si furie,il paraseste dupa conversatia lor ,omer se uita cum ea pleaca cu povara imensa pe umerii lui si durerea dragostei ....el ii va spune lui elif totul cand il prinde pe husein...intre timp husein,care se preface,asteptand ultimile pregatiri pentru planul de evadare facut de tayar...toata lumea este in stare de soc dupa ce s/a anuntat ca nunta este anulata ...elvan care vede suferinta lui omer si reuseste sa/l faca pe omer sa vorbeasca...ea nu poate suporta sa auda ca husein este criminalul si face atac de cord...omer o duce pe mama lui la spital...va provoca husein moartea mamai lui???
husein care este speriat asteptand momentul in care el va evada afla de situatia mamei lui...vrea sa o vada pe mama lui pentru ultima oara ...evita oamenii lui tayar si reuseste sa intre in spital...un mare pericol il asteapta pe husein in spital... va reusi husein sa/si vada mama fara sa fie prins de omer???va afla omer ca husein este in spital???
elif incepe sa se gandeasca la posibilitatea ca omer sa fie tatal lui yagiz nu este reala...din partea ei chiar daca omer este tatal acest lucru nu este ceva care ii va desparti...elif incepe sa se gandeasca ca omer mai are ceva pentru ea...ea incearca sa vorbeasca cu ipek dar nu poate obtine raspunsul pe care il vrea...singura optiune este testul ADN ...elif actioneaza pentru a afla daca yagiz este intradevar fiul lui omer ...va fi elif in stare sa faca testul ADN???
- Mesaj n°291
Sunt pe locul 1 !!!
- Mesaj n°292
noapte buna tuturor
- Mesaj n°293
geta a scris:Sunt pe locul 1 !!!
Dar tu ce credeai???
http://gecce.com/magazin/haber/hangi-dizi-aski-daha-gercekci
http://gecce.com/anket/dizilerde-izledigmiz-hangi-ask-daha-gercekci
Dragostea mai realist în ceea ce viziona spectacolul?
1.Elif-Ömer / Kara Para Aşk%24,5 2.Zeynep-Fatih / Aşk Yeniden%19,4 3.Öykü-Ayaz / Kiraz Mevsimi%15,2Maral-Sarp / Maral: 4.En Güzel Hikayem%13,2Mira-Yaman / Medcezir%10,9
- Mesaj n°294
http://www.milliyet.com.tr/kara-para-ask-40-bolumde-elif-magazin-2036697/
Secțiune bani negri cu care se confruntă realitatea-ceas 40. Dragostea lui Elif
Negru iubesc banii noua secțiune va ecran mâine seară. ATV urmărit cu interes seria sectiunea Negre Bani 40. Dragoste Omar și Elif căsătoria nu are loc. Ei bine, să spună adevărul Elif Omar? Aici sunt noua secțiune întrebat Negre dragoste de bani ..
Când plajă Omar confrunta Elif de ce nu spune separarea reală. Durere Elif și mânia peste spate lăsându Omar a plecat cu o povară uriașă și durere.
Ziua care vă va spune totul Elif captura Hussein. Între timp, Hussein a schimbat tipul de a fugi, de așteptare pentru a face pregătirile finale pentru planul aeronavei de evacuare. Toată lumea este șocată pentru că nunta anulat. Elven Umar Umar a văzut starea mizerabilă a vorbesc de succes. Ucigașii Elvan Hussein faptul că aceasta nu suportă durerea și a avut un atac de cord.
Omar creste mama la spital. Mama lui Hussein va fi cauza morții? Frica și așteptând momentul să fugă frenetic Hussein, să învețe statutul de Adio. Mama vrea să vadă ultima dată bărbaților și aeronave șanț merge la spital. Există un mare pericol în spital așteptare Hussein. Este capturarea Hussein Omar ar putea vedea mama? Omar Hussein a fost în spital pentru a afla?
Ar putea fi tatăl Umar au început să vină Yagiz Elif realist. Potrivit lui, tatăl lui Umar Yagiz nu este cazul, chiar dacă acest lucru va provoca separare. Elif Omar începe să cred că ascunde ceva. İpek'l încearcă să vorbească, dar nu se poate obține răspunsul a vrut.
A fost cruțat doar o opțiune și că este de a face un test ADN. Yagiz este fiul lui Omar ia măsuri pentru a se asigura că nu. Este Elif poate fi capabil să facă un secret al testului ADN?
Negru iubesc banii miercuri un/4/2015 la 20.00 oră pe ATV ..
- Mesaj n°296
New #İlkinTüfekçi & Mother
Ultima editare efectuata de catre GIULIA in Mier Apr 01, 2015 12:24 am, editata de 1 ori
- Mesaj n°297
ce mamă tânără și frumoasă are Pelo
- Mesaj n°298
geta a scris:ce mamă tânără și frumoasă are Pelo