GIULIA a scris:E: I thank you coming today but today, there won't be and ceremony
Elvan: she gave you her life how could you to do this to her , you breath for her why
O: I found her fathers murderer
H: why are you not telling my mother had heart attack .. Who do you think you are ? You are going to get me in the hospital
5 participanți
Kara para ask 5
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°226
Re: Kara para ask 5
- Mesaj n°227
fantana aceea nu are nici o vina . Nu pricep de ce trebuie s-o strice.
- Mesaj n°228
Gestul acesta spune foarte mult . Sper ca Elif sa fie hotarata si sa nu-l ierte pe Omer. Si cum nu s-a mai filmat nici o nunta , inseamna ca nu va mai fi .
- Mesaj n°231
GIULIA a scris:Incet...
excelenta interpretarea Tubei si a lui Engin. Joaca atat de bine , incat doare , doare foarte tare !!!! E un film , atat , dar doare . Sunt atat de frumnosi ca mi-as dori inca un sezon , dar atat de multa prostie din partea scenaristelor , nu mai suport. Dumnezeule , ce echipa de actori au avut la dispozitie !!! M-am indragostit de Tayyar , de Huseyn , de Pasarila , chiar si de Asli si Nilufer . Dar .... scenariul este peste masura de slab. Noapte buna. Cred ca am mai spus de doua ori.
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°232
geta a scris:GIULIA a scris:Incet...excelenta interpretarea Tubei si a lui Engin. Joaca atat de bine , incat doare , doare foarte tare !!!! E un film , atat , dar doare . Sunt atat de frumnosi ca mi-as dori inca un sezon , dar atat de multa prostie din partea scenaristelor , nu mai suport. Dumnezeule , ce echipa de actori au avut la dispozitie !!! M-am indragostit de Tayyar , de Huseyn , de Pasarila , chiar si de Asli si Nilufer . Dar .... scenariul este peste masura de slab. Noapte buna. Cred ca am mai spus de doua ori.
Kara Para Ask Trailer 1 Episode 40 "English subtitles"
- Mesaj n°233
GIULIA a scris:
Kara Para Ask Trailer 1 Episode 40 "English subtitles"
Buna dimineata tuturor. Am bombanit-o pe Ipek , dar până la urmă se dovedește a fi mai curajoasă decat Omer . Si-a asumat riscul de a o minți pe Elif , ca să-l salveze pe Omer . Inseamnă că-l iubește cu adevărat . Nedret a avut dreptate . Să vedem cum evoluează scenariul ăsta care l-a transformat pe Omer din bărbat în cârpă .
- Mesaj n°234
geta a scris:Buna dimineata tuturor. Am bombanit-o pe Ipek , dar până la urmă se dovedește a fi mai curajoasă decat Omer . Si-a asumat riscul de a o minți pe Elif , ca să-l salveze pe Omer . Inseamnă că-l iubește cu adevărat . Nedret a avut dreptate . Să vedem cum evoluează scenariul ăsta care l-a transformat pe Omer din bărbat în cârpă .
Impresia mea e ca scenaristele sunt niste domnisoare batrane, care nu au experimentat viata reala, .. altfel nu se explica fabulatiile lor..
Engin Akyürek Omer&Elif Не надо делать больно мне ( nu trebuia sa faci asta, e dureros pt mine)
- Mesaj n°235
GIULIA a scris:
Eu n-am absolut nici o explicație pentru un scenariu atât de idiot. Nu există nici o logică în toate aceste întâmplări. Nici una. Huseyn care in episoadele trecute era în stare să se sinucidă pentru Omer și acum îl lovește în cap pe Omer (ca să nu mai tragă in amicii lui ) , fuge , se vopsește , se ascunde. Omer care putea să amâne nunta și să n-o umilească pe Elif , acum acceptă varianta lui Ipek. Arda si Pelin pe care nu-i înțeleg absolut de loc ... Nuuuu , totul este aiurea.
- Mesaj n°236
Nu mai pot să văd nici un clip cu Elif și Omer în acest moment . Nici nu știu dacă am să pot urmări episodul tradus . Mă enervez foarte tare și nu cred că merită. Am să vad . Poate mai apare un fragment din ep 40 să mă lămuresc despre ce este vorba în propoziție , dar n-am speranțe prea mari . În definitiv este un film !!!!Eu îi acord mult prea multă importanță . O să-mi revizuiesc gândirea.
- Mesaj n°237
geta a scris:Nu mai pot să văd nici un clip cu Elif și Omer în acest moment . Nici nu știu dacă am să pot urmări episodul tradus . Mă enervez foarte tare și nu cred că merită. Am să vad . Poate mai apare un fragment din ep 40 să mă lămuresc despre ce este vorba în propoziție , dar n-am speranțe prea mari . În definitiv este un film !!!!Eu îi acord mult prea multă importanță . O să-mi revizuiesc gândirea.
Nou, de la Wetta!
ENGIN AKYÜREK Ömer&Elif Это не я ( Nu sunt eu acela! )
- Mesaj n°239
GIULIA a scris:
da , Omer tace ca mortu'n papusoi !!!!
- Mesaj n°240
geta a scris:da , Omer tace ca mortu'n papusoi !!!!
- Mesaj n°241
geta a scris:GIULIA a scris:da , Omer tace ca mortu'n papusoi !!!!
AR FI CULMEA SA INCERCE S-O IMBRATISEZE !!!! SPARG MONITORUL !!
- Mesaj n°242
geta a scris:geta a scris:GIULIA a scris:da , Omer tace ca mortu'n papusoi !!!!
Nu te enerva, Geto!
Ai vazut ce se distrau, si Tuba, si Engin, la filmarea acestei scene!
- Mesaj n°244
GIULIA a scris:geta a scris:geta a scris:GIULIA a scris:da , Omer tace ca mortu'n papusoi !!!!
Nu te enerva, Geto!
Ai vazut ce se distrau, si Tuba, si Engin, la filmarea acestei scene!
]
Buna dimineata. N-am treaba cu Tuba și Engin !!!!! Am treaba cu Elif și Omer , eu nu confund marfa cu ambalajul . Tuba și Engin sunt EXCEPȚIONALI !!!!
Dar acum ma uit la filmul KPA , nu ma intereseaza viața privată a Tubei sau a lui Engin.
Pe Huseyn il disprețuiesc , pe Burak Tamdogan il apreciez.
Pe Tayyar chiar îl urăsc , dar pe Ercan Can il IUBESC !!!!
Și pe Păsărilă îl iubesc , deși e urât ca noaptea .
- Mesaj n°245
- Mesaj n°247
http://www.ucankus.com/detay/133416/kara-para-ask-dizisinin-basrol-oyunculari-tuba-buyukustun-le-engin-akyurek-in-arasindan-su-sizmiyo
Akyurek de la BÜYÜKÜSTÜN la lovituri! "DRAGOSTE BANILOR" protagonist a SEQ TUBA BÜYÜKÜSTÜN'L ENGİN între Akyurek nu te! ..
De la începutul perechea demn de ecran "Black dragoste Money" serie protagonist Tuba Büyüküstün Engin Akyurek, devine de-a lungul foarte bine din setul.
Tuba Büyüküstün ultimele zile face glume făcute rochie de mireasa, sa împușcat în partenerul râde mare Akyurek perforate jucăuș.
Akyurek de la BÜYÜKÜSTÜN la lovituri! "DRAGOSTE BANILOR" protagonist a SEQ TUBA BÜYÜKÜSTÜN'L ENGİN între Akyurek nu te! ..
De la începutul perechea demn de ecran "Black dragoste Money" serie protagonist Tuba Büyüküstün Engin Akyurek, devine de-a lungul foarte bine din setul.
Tuba Büyüküstün ultimele zile face glume făcute rochie de mireasa, sa împușcat în partenerul râde mare Akyurek perforate jucăuș.
- Mesaj n°248
GIULIA a scris:http://www.ucankus.com/detay/133416/kara-para-ask-dizisinin-basrol-oyunculari-tuba-buyukustun-le-engin-akyurek-in-arasindan-su-sizmiyo
m-as fi mirat sa nu iasa vorbe de la gazetari . Mai dă-i în fasole de nesimțiți.
- Mesaj n°249
geta a scris:m-as fi mirat sa nu iasa vorbe de la gazetari . Mai dă-i în fasole de nesimțiți.
Dar n-au scris nimic rau!!!
Doar, ceea ce am remarcat si noi, ca Tuba si Engin se distreaza in timpul filmarilor!
- Mesaj n°250