5 participanți
Kara para ask 5
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°102
Re: Kara para ask 5
GIULIA a scris:
daaa , nici usturoi n-a mancat , nici.. ce Dumnezeu o fi asa toantă??? Si dacă o vede lumea cu individul asta care nu stiu cine e , dar e frumusel , ce se întâmplă ?? E interzis de la Alah ??
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°103
geta a scris:daaa , nici usturoi n-a mancat , nici.. ce Dumnezeu o fi asa toantă??? Si dacă o vede lumea cu individul asta care nu stiu cine e , dar e frumusel , ce se întâmplă ?? E interzis de la Alah ??
E pacat, "si cu gandul, si cu vorba, si cu fapta! "
- Mesaj n°104
Nedret chiar a fost corecta cu Ipek. N-a umblat cu ascunzișuri . Rămâne de văzut dacă Ipek il vrea pe Omer și banii lui Nedret . Eu cred că va accepta , pentru că îl iubeste pe Omer și îi convine ca Omer să creada ca Yagiz e copilul lui . Cred că Elif va suferi îngrozitor în aceste ultime episoade . Poate că nunta va avea loc , dar suferința lui Elif n-o va șterge nimeni , nici măcar Omer . Va rămâne pe viață o întrebare și o îndoială în inima ei.
- Mesaj n°105
GIULIA a scris:geta a scris:daaa , nici usturoi n-a mancat , nici.. ce Dumnezeu o fi asa toantă??? Si dacă o vede lumea cu individul asta care nu stiu cine e , dar e frumusel , ce se întâmplă ?? E interzis de la Alah ??
E pacat, "si cu gandul, si cu vorba, si cu fapta! "
Asta în viziunea mahomedană . Să fim serioși , presupun că individul nu e căsătorit . Chiar și așa , Mahomed îi dă voie să aibă 4 neveste , că de aceea îl iubesc bărbații așa de mult . Le dă voie să se destrăbăleze ” legal” , iar pe femei le-a făcut sclavele barbatilor.
- Mesaj n°106
- Mesaj n°107
- Mesaj n°110
GIULIA a scris:
http://gecce.com/anket/en-siki-fanlar-hangi-oyuncuda-2
Engin Akyürek%22,9
Tuba Büyüküstün%22,4
Acum ... Engin- 27,9 % si Tuba - 20,3%
- Mesaj n°111
Episodul 50 va fi ultimul. Ratingul scazut , spun ei , dar vad ca scenaristele au luat premiu pentru KPA. Nu mai inteleg nimic , nimic. Tuba si Engin au anuntat ca episodul 50 va fi ultimul. deci mai sunt 12 episoade.
http://www.televizyongazetesi.com/iste-kara-para-ask-dizisinin-veda-tarihi_6_100851#.VQkTDo6sVsY
- Mesaj n°112
Tuba a luat premiu pentru actrita anului. Dar cine este actorul asta Sarp Levendoglu care a luat premiu pentru actorul anului ??? N-am auzit de el niciodata.
http://www.televizyongazetesi.com/hem-tuba-buyukustun-hem-de-kara-para-ask-odul-aldi_6_100847#.VQkUJY6sVsY
- Mesaj n°113
- Mesaj n°114
- Mesaj n°115
- Mesaj n°116
- Mesaj n°117
- Mesaj n°118
avem sau nu episod in seara asta ? Si la ce ora?
- Mesaj n°119
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°120
Nu au luat ele premiul pentru scenariu ci l-au ridicat pe cel pentru cel mai bun serial ! Acest Sharp este mai mult un actor de teatru ,joaca in Kucuk aga serialul cu pustiul din Tradarea care este de 10 ori mai talentat decat el.premiile date de radio-Tv sunt importante dar mai urmeaza.Nu pot intelege de ce l-au premiat pe mediocrul asta ca e jalnic. Erau atatia actori mai talentati.Insa pot intelege de ce Engin nu a fost premiat.Pentru ca el refuza sistematic aparitiile la TV si interviurile.Nimeni in lume nu poate spune ca Engin nu merita premiul ,dar asta e-a mai patit-o si altadata. Tuba merita toate prmiile din lume si ma bucur si pentru film ca imi confirma cat de false pot fi retingurile.M-am suparat pentru Engin dar mi-am amintit ca el nu se agita .Nu le-a lasat sa spuna si ele doua vorbe acolo drept multumire.Au multumit scenaristele pe TT minunatei echipe si atat.in schimb domnul care a inmanat premiul a zis ca ii multumeste comisarului Omer ca se ocupa de crime financiare si a recunoscut ca se uita la KPA si ii place.E ceva ministru de finante asa ca rolul acela al lui Omer are impact.Despre Omer se va vorbi dar despre premiatul asta mediocru ,ma indoiesc.geta a scris:Episodul 50 va fi ultimul. Ratingul scazut , spun ei , dar vad ca scenaristele au luat premiu pentru KPA. Nu mai inteleg nimic , nimic. Tuba si Engin au anuntat ca episodul 50 va fi ultimul. deci mai sunt 12 episoade.
http://www.televizyongazetesi.com/iste-kara-para-ask-dizisinin-veda-tarihi_6_100851#.VQkTDo6sVsY
- Mesaj n°121
auroracosma a scris:
Nu au luat ele premiul pentru scenariu ci l-au ridicat pe cel pentru cel mai bun serial ! Acest Sharp este mai mult un actor de teatru ,joaca in Kucuk aga serialul cu pustiul din Tradarea care este de 10 ori mai talentat decat el.premiile date de radio-Tv sunt importante dar mai urmeaza.Nu pot intelege de ce l-au premiat pe mediocrul asta ca e jalnic. Erau atatia actori mai talentati.Insa pot intelege de ce Engin nu a fost premiat.Pentru ca el refuza sistematic aparitiile la TV si interviurile.Nimeni in lume nu poate spune ca Engin nu merita premiul ,dar asta e-a mai patit-o si altadata. Tuba merita toate prmiile din lume si ma bucur si pentru film ca imi confirma cat de false pot fi retingurile.M-am suparat pentru Engin dar mi-am amintit ca el nu se agita .Nu le-a lasat sa spuna si ele doua vorbe acolo drept multumire.Au multumit scenaristele pe TT minunatei echipe si atat.in schimb domnul care a inmanat premiul a zis ca ii multumeste comisarului Omer ca se ocupa de crime financiare si a recunoscut ca se uita la KPA si ii place.E ceva ministru de finante asa ca rolul acela al lui Omer are impact.Despre Omer se va vorbi dar despre premiatul asta mediocru ,ma indoiesc.
N-am auzit de Sarp asta niciodata. Nici macar tangențial. Daca sunt premii gazetaresti ar fi trebuit sa citim ceva despre el , macar un articol. Yok! In sfarșit , e prea puțin important. Chiar si premierea asta s-a facut intr-un hol de hotel. O universala o critica pe Tuba pentru imbracaminte. Doar nu trebuia sa-si puna rochie de seara pentru o premiera pe hol. Cel putin asa am vazut eu in film.
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°122
Mie chiar mi-a placut foarte mult cum e imbracata ! e adevarat vreo doua trei rochii din kara Para nu mi-au placut nici mie dar ei tot ii veneau bine! Sunt contracte ,sponsorizari chiar si la bijuterii,care nu sunt de fiecare data foarte reusite si in mod normal Tuba nu le-ar purta de loc. La universale comenteaza mai nou cateva persoane care mi se par superficiale ,probabil de aceea Citi,Mery Em nu mai scriu.Eu le-am scris ca este important ca ele sa fie prezente ,mi-au multumit dar nu au promis nimic. lasa ca diseara ne clatim ochii cu rochia de mireasa o sa vedem o printesa minunata.geta a scris:auroracosma a scris:
Nu au luat ele premiul pentru scenariu ci l-au ridicat pe cel pentru cel mai bun serial ! Acest Sharp este mai mult un actor de teatru ,joaca in Kucuk aga serialul cu pustiul din Tradarea care este de 10 ori mai talentat decat el.premiile date de radio-Tv sunt importante dar mai urmeaza.Nu pot intelege de ce l-au premiat pe mediocrul asta ca e jalnic. Erau atatia actori mai talentati.Insa pot intelege de ce Engin nu a fost premiat.Pentru ca el refuza sistematic aparitiile la TV si interviurile.Nimeni in lume nu poate spune ca Engin nu merita premiul ,dar asta e-a mai patit-o si altadata. Tuba merita toate prmiile din lume si ma bucur si pentru film ca imi confirma cat de false pot fi retingurile.M-am suparat pentru Engin dar mi-am amintit ca el nu se agita .Nu le-a lasat sa spuna si ele doua vorbe acolo drept multumire.Au multumit scenaristele pe TT minunatei echipe si atat.in schimb domnul care a inmanat premiul a zis ca ii multumeste comisarului Omer ca se ocupa de crime financiare si a recunoscut ca se uita la KPA si ii place.E ceva ministru de finante asa ca rolul acela al lui Omer are impact.Despre Omer se va vorbi dar despre premiatul asta mediocru ,ma indoiesc.N-am auzit de Sarp asta niciodata. Nici macar tangențial. Daca sunt premii gazetaresti ar fi trebuit sa citim ceva despre el , macar un articol. Yok! In sfarșit , e prea puțin important. Chiar si premierea asta s-a facut intr-un hol de hotel. O universala o critica pe Tuba pentru imbracaminte. Doar nu trebuia sa-si puna rochie de seara pentru o premiera pe hol. Cel putin asa am vazut eu in film.
- Mesaj n°123
http://gecce.com/magazin/haber/tuba-buyukustunun-gelinlik-provasi
Tuba Büyüküstün repetiția de nuntă!Tuba Buyukustun de 3 ori nuntă îmbrăcat!Negru Elif Banii în dragoste in seara asta (Tuba Buyukustun) și Omar (Engin Akyurek) căsătorit ei vor împărtăși cu familiile lor.
Tuba Büyüküstün repetiția de nuntă!Tuba Buyukustun de 3 ori nuntă îmbrăcat!Negru Elif Banii în dragoste in seara asta (Tuba Buyukustun) și Omar (Engin Akyurek) căsătorit ei vor împărtăși cu familiile lor.
- Mesaj n°124
- Mesaj n°125
Imi plac macaroanele!!!