5 participanți
Cafeneaua turceasca....3
SoSo- Mesaje : 219
Data de înscriere : 02/08/2014
- Mesaj n°327
Re: Cafeneaua turceasca....3
Buna dimineata!
GIULIA- Mesaje : 10710
Data de înscriere : 31/07/2014
- Mesaj n°328
SoSo a scris:Buna dimineata!
Salut!
Ce faci, intri, sau nu????
geta- Mesaje : 8351
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°329
- Mesaj n°330
Not for me
GUMUS-NOOR- Mesaje : 1496
Data de înscriere : 08/08/2009
- Mesaj n°331
Dacă vecinii vă deranjează cu muzica pînă la trei dimineaţa, sunaţi la uşa lor pe la cinci şi spuneţi-le că v-a plăcut.
Vecinul meu s-a apucat aseară, pe la unu, să bată în uşă. M-am speriat aşa de rău că mi-a scăpat bormaşina din mînă.
De cînd m-am căsătorit, viaţa mea sexuală poate fi descrisă în două cuvinte: "nu acum".
Primesc mesaj de la o tipă: "vino repede la mine, nu e nimeni acasă".
M-am dus. Într-adevăr, nu era nimeni.
Fi-miu a ajuns în spital după ce a băut o bere. Era ultima mea sticlă.
Clasele primare reprezintă de fapt o competiţie la desen şi compuneri. Între părinţi.
După ce am fost înjunghiat de vreo două ori, mi-am dat seama că sînt alergic la cuţit.
Bărbaţii din Europa nu pot avea mai multe soţii fiindcă legea îi protejează.
Autostopiştii sînt cei mai prietenoşi oameni. Cînd am trecut pe lîngă ei vreo zece mi-au făcut cu mîna.
O dată am fost aşa de beat, că am luat duşul în braţe şi l-am rugat să nu mai plîngă.
Cafeaua e ca femeia. Dacă e bună te ţine treaz toată noaptea.
Unele femei îmbătrînesc ca vinul. Majoritatea ca laptele.
Nu-mi place deloc obiceiul enervant al femeilor de a stinge lumina în timpul unei partide. Eu cum mai văd prin geam?
Un bărbat bine educat nu ar privi niciodată picioarele unei femei îmbrăcate cu fustă mini. Ar întreprinde ceva pentru a o determina să se aplece.
Nevastă-mea mi-a zis că nu sînt în stare de nimic. I-am replicat că sînt în stare de ebrietate.
Trimite-i flori soţiei, fără să ştie de la cine sînt.
Dacă nu le găseşti în vază, e clar că te înşeală.
M-am apucat să fac nişte carne marinată, dar după a doua sticlă de vin am uitat ce fac în bucătărie.
N-aveam ce face şi am scris în faţa blocului "m-am culcat cu nevastă-ta!" Toţi se agită.
Vecinul meu s-a apucat aseară, pe la unu, să bată în uşă. M-am speriat aşa de rău că mi-a scăpat bormaşina din mînă.
De cînd m-am căsătorit, viaţa mea sexuală poate fi descrisă în două cuvinte: "nu acum".
Primesc mesaj de la o tipă: "vino repede la mine, nu e nimeni acasă".
M-am dus. Într-adevăr, nu era nimeni.
Fi-miu a ajuns în spital după ce a băut o bere. Era ultima mea sticlă.
Clasele primare reprezintă de fapt o competiţie la desen şi compuneri. Între părinţi.
După ce am fost înjunghiat de vreo două ori, mi-am dat seama că sînt alergic la cuţit.
Bărbaţii din Europa nu pot avea mai multe soţii fiindcă legea îi protejează.
Autostopiştii sînt cei mai prietenoşi oameni. Cînd am trecut pe lîngă ei vreo zece mi-au făcut cu mîna.
O dată am fost aşa de beat, că am luat duşul în braţe şi l-am rugat să nu mai plîngă.
Cafeaua e ca femeia. Dacă e bună te ţine treaz toată noaptea.
Unele femei îmbătrînesc ca vinul. Majoritatea ca laptele.
Nu-mi place deloc obiceiul enervant al femeilor de a stinge lumina în timpul unei partide. Eu cum mai văd prin geam?
Un bărbat bine educat nu ar privi niciodată picioarele unei femei îmbrăcate cu fustă mini. Ar întreprinde ceva pentru a o determina să se aplece.
Nevastă-mea mi-a zis că nu sînt în stare de nimic. I-am replicat că sînt în stare de ebrietate.
Trimite-i flori soţiei, fără să ştie de la cine sînt.
Dacă nu le găseşti în vază, e clar că te înşeală.
M-am apucat să fac nişte carne marinată, dar după a doua sticlă de vin am uitat ce fac în bucătărie.
N-aveam ce face şi am scris în faţa blocului "m-am culcat cu nevastă-ta!" Toţi se agită.
- Mesaj n°333
[img][/img]
buna dimineata
- Mesaj n°337
noapte buna tuturor
- Mesaj n°341
geta a scris:noapte buna tuturor
- Mesaj n°343
GUMUS-NOOR a scris:
Buna dimineata tuturor. Superb clipul !!
- Mesaj n°344
Spunea odata Gumus ca pozele cu pisici puse de tine sunt teribil de frumoase si ca sa faci un clip, nu trebuie sa mai umbli dupa ele pe net , pentru a le aduci tu pe toate . Avea dreptate. Splendide poze cu pisici!!!!! In fiecare dimineata ma uit la ele cand imi beau cafeaua si ma fac sa ma simt bine toata ziua. Multumesc Giulia.
- Mesaj n°345
geta a scris:Spunea odata Gumus ca pozele cu pisici puse de tine sunt teribil de frumoase si ca sa faci un clip, nu trebuie sa mai umbli dupa ele pe net , pentru a le aduci tu pe toate . Avea dreptate. Splendide poze cu pisici!!!!! In fiecare dimineata ma uit la ele cand imi beau cafeaua si ma fac sa ma simt bine toata ziua. Multumesc Giulia.
Buna dimineata!!!
SoSo- Mesaje : 219
Data de înscriere : 02/08/2014
- Mesaj n°346
Buna dimineata! Un weekend placut!
- Mesaj n°347
SoSo a scris:Buna dimineata! Un weekend placut!
https://www.facebook.com/video.php?v=661737373940539&set=vb.161989247248690&type=2&theater
- Mesaj n°349
Extraordinar !!!Ce pasare este asta Giulia ??? Papagal nu este, dar vorbeste teribil !!!!!!!!!
- Mesaj n°350
geta a scris:Extraordinar !!!Ce pasare este asta Giulia ??? Papagal nu este, dar vorbeste teribil !!!!!!!!!
Nu stiu....